Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem deda-žika
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem deda-žika

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
migluhak View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj migluhak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem deda-žika
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 00:29
Poslao sam covjeku paket jos prije vise od mjesec dana,a od njega dan danas
nisam dobio nista.Prije tri tjedna je javio da je pri kraju s przenjem,ali poslije
toga ni glasa od njega. Ne bi ovo ni spominjao da je rijec o kojih 5-10 dvd-a,
ali u pitanju je 36 komada. Zanima me da li je neko od vas ovdje razmjenjivao
s njim da li je bilo problema?
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:17
ja sam ga kulturno pitao jel bi prodao te o domovinskom ratu,odbrusio je da nije za prodaju,onda sam naivno predložio razmjenu ali je tražio samo nešto slično ,što ja normalno nisam imao.Ne znam,želio sam te snimke kupiti,i ako ih je skupo platio neka  zaradi na njima,al ne sa visoka odgovarati.
texas
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:24

da to je kreten... slazem se s texas-om. ja sam tipa takodjer lijepo zamolio ali je naravno odbrusio da je nije za prodaju i naravno trazio gluposti koje nemam.

i to je kreten koji mi je u mejlu napiso da INZISTIRA na hr titlovima. a jebote pa nemam bas za sve hr titl... on kaze da ne zna engleski... bog te, pa gdje ti zivis?? pa danas svatko zna barem malo engleskog.

i onda me pametnjakovic trazio sve national geographic dokumentarce, eve s kioska, ali u divx formatu... jebote, bas me zanima ko ce mu konvertirat te sve dvd-e u divx

i tek toliko da znate, ako naidjete na www.forum.hr na nekog po imenu WOB, to je on!

toliko je posesivan sa svojom kolekcijom, a ima ukupno 15 artikala... kanite se tog tipa... ja o njemu imam samo lose rijeci

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:53
migluhak, ajde ti malo detaljnije pojasni točno kad ste dogovorili razmjenu i koliko je prošlo od tada i malo detalja...
I uz to sve njegove podatke meni na pm!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:13
Originalno postovano od strane texas texas piše:

ja sam ga kulturno pitao jel bi prodao te o domovinskom ratu,odbrusio je da nije za prodaju,onda sam naivno predlo�io razmjenu ali je tra�io samo ne�to slično ,�to ja normalno nisam imao.Ne znam,�elio sam te snimke kupiti,i ako ih je skupo platio neka  zaradi na njima,al ne sa visoka odgovarati.
\

Pa dobro, nije covjek kriv ako nece da prodaje, ni ja ne bi prodavao i sta sad. Ja se ne bi ljepo osjecao kad bi zaradjivao na ovome, tako je vjerojatno i njemu.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:26

ja sam mod na ovom forumu ali mi je žao što ću sada reći neku glupost

da nije umro

sori morao sam... premijestam na forum filmovi ako bude moglo i stavljam stiki opciju dok se situacija ne riješi

Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:32
u oglasu je pisalo moja skromna ponuda,ne precizirajući jel mjenja ili prodaje.Ja sam nešto napisao u stilu,da je smisao razmjena ili neka mala zarada,ali me odjebo u stilu da ga poštedim patetike i lirskoga opusa,jer njega nitko nije pitao kad je otkupljivao te snimke.Mislim o.k.napiši masnu cijenu i netko se javi ili ne,jer baš nema puno ljudi snimke koje su rijetke ili neobjavljene,pa bi se mjenjali.
texas
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 13:07

da, tip se preserava.... a meni je rekao da nije otkupljivao te snimke vec ih je snimio sa neke privatne televizije... dakle, platio je on nista... samo nabavi tv karticu i brate snimaj sa tva koliko zelis....

lirskog opusa? oh my god

ja imam puno dokumentaraca koji su rijetki i gotovo ih nitko nema, al ja nemam problema da se mijenjam. u slucaju da ne pronadjem nista zanimljivo uvijek se mozemo dogovorit na drugi nacin. prodaja mi je posljednja opcija, ali mi uopce nije neugodno prodat...

Ažurirao bboy_drax
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 14:12
Ovako, kad migluhak objavi malo detalja, ja dajem rok (samo zato da se držim istih kriterija) do nedjelje da se tip javi ili na forum ili dotičnom prevarenom, a onda ga trpam na crnu listu. Njega ću po "običaju" upozorit pm-om na ovu temi i sve regularno...
Nadam se da primjedbi nema, ako ima, slobodno mi se javite na pm...a može i ovdje da sve bude javno!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 15:40
Ljudi sto se menjate sa toliko velikom kolicinom dvd-ijeva odjedanput ?!
Znam da vam trebaju odredjeni filmovi al bolje prvi put manja kolicina, vidis kakva je druga strana pa onda sledeci put moze i vise :)

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 15:45
neugodno mi je zaradjivati na takav nacin, zasto da umrem zbog toga, imam ja druge nacine zaradjivanja, ovo mi je zabava a ne izvor novca.

mijenjanje uvijek dolazi u obzir, al prodati nekom necu.  o jbt, na ovom forumu sve neki kompleksasi, ne mozes im nista reci.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 17:19
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

RODMAN daj se opamenti i ne pricaj gluposti.... ak ti je neugodno zaradjivat onda umri... mislim kuzis...  danas prezivljavaju samo ljudi koji se znaju snaci...

ejjjj  nemoj tako lega,nije lijepo od tebe.....probaj te se suzdržat malo

nije rodman taj kojeg treba koriti

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 17:52
ni bboy ni rodman nisu mislili ništa loše,bboy je kapitalistički realist,koji zna kako se ljudi gaze kad idu za novcem,a rodman je onaj tip ljudi koji emocionalno doživljava svoju kolekciju,na kojoj ne želi nešto malo love zaraditi nego samo razmjeniti.
texas
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:39
...a texas je tumač izrečenih riječi, povezanih s psihofizičkim stanjem osobe koja izriče dotične riječi!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:42

tako je texas... ponavljam... only the toughest survive... ja cu zaraditi poslom ali cu zaraditi i prodajom iz kolekcije.... sretni bili i ljubili i pili

@rodman -

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:43

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

...a texas je tumač izrečenih riječi, povezanih s psihofizičkim stanjem osobe koja izriče dotične riječi!

sto i tebe dovodi u tu poziciju!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 19:08
a šta ćeš, uzročno-posljedična veza

E dosta spamanja, ja se fakat ponekad teško suzdržim...

Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 20:04
ljudi moji nebiste vjerovali koliko ljudi ima na forumu koji pola stvari s popisa uopće nemaju ....samo privlače naivce,i tako povećavaju  kolekciju
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 20:38
e stvarno jadno,pa da  npr.pošalje  netko prvi i onda pun povjerenja čeka,ali prije ćemo stići u EU nego dvd na kućnu adresu.Nije u redu,ako je smisao života nekog zajebat sporta radi.
texas
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 21:43

ajd oce netko od moderatora kontaktirat djedicu ziku nek dodje vidjet malo ovu temu pa se mozda spameti i odluci svima nama izici u susret koji se zelimo s njime trejdat.

npr. ja sam bacio oko na njegov zaljevski rat al ne on bi sve dvde mucki koje su izasle dosad, ili sve national geographic dvde u divx formatu...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.