problem deda-žika
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10899
Datum ispisa: 14.Lipanj/Jun.2026 u 19:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: problem deda-žika
Objavio: migluhak
Tema: problem deda-žika
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 00:29
Poslao sam covjeku paket jos prije vise od mjesec dana,a od njega dan danas nisam dobio nista.Prije tri tjedna je javio da je pri kraju s przenjem,ali poslije toga ni glasa od njega. Ne bi ovo ni spominjao da je rijec o kojih 5-10 dvd-a, ali u pitanju je 36 komada. Zanima me da li je neko od vas ovdje razmjenjivao s njim da li je bilo problema?
|
Odgovori:
Objavio: texas
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:17
ja sam ga kulturno pitao jel bi prodao te o domovinskom ratu,odbrusio je da nije za prodaju,onda sam naivno predložio razmjenu ali je tražio samo nešto slično ,što ja normalno nisam imao.Ne znam,želio sam te snimke kupiti,i ako ih je skupo platio neka zaradi na njima,al ne sa visoka odgovarati.
------------- texas
|
Objavio: bboy_drax
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:24
|
da to je kreten... slazem se s texas-om. ja sam tipa takodjer lijepo zamolio ali je naravno odbrusio da je nije za prodaju i naravno trazio gluposti koje nemam.
i to je kreten koji mi je u mejlu napiso da INZISTIRA na hr titlovima. a jebote pa nemam bas za sve hr titl... on kaze da ne zna engleski... bog te, pa gdje ti zivis??  pa danas svatko zna barem malo engleskog.
i onda me pametnjakovic trazio sve national geographic dokumentarce, eve s kioska, ali u divx formatu... jebote, bas me zanima ko ce mu konvertirat te sve dvd-e u divx
i tek toliko da znate, ako naidjete na http://www.forum.hr - www.forum.hr na nekog po imenu WOB, to je on!
toliko je posesivan sa svojom kolekcijom, a ima ukupno 15 artikala... kanite se tog tipa... ja o njemu imam samo lose rijeci
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 10:53
|
migluhak, ajde ti malo detaljnije pojasni točno kad ste dogovorili razmjenu i koliko je prošlo od tada i malo detalja...
I uz to sve njegove podatke meni na pm!
|
Objavio: Rodman
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:13
texas piše:
ja sam ga kulturno pitao jel bi prodao te o domovinskom ratu,odbrusio je da nije za prodaju,onda sam naivno predlo�io razmjenu ali je tra�io samo ne�to slično ,�to ja normalno nisam imao.Ne znam,�elio sam te snimke kupiti,i ako ih je skupo platio neka zaradi na njima,al ne sa visoka odgovarati. | \
Pa dobro, nije covjek kriv ako nece da prodaje, ni ja ne bi prodavao i sta sad. Ja se ne bi ljepo osjecao kad bi zaradjivao na ovome, tako je vjerojatno i njemu.
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:26
|
ja sam mod na ovom forumu ali mi je žao što ću sada reći neku glupost 
da nije umro   
sori morao sam... premijestam na forum filmovi ako bude moglo i stavljam stiki opciju dok se situacija ne riješi
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 12:32
u oglasu je pisalo moja skromna ponuda,ne precizirajući jel mjenja ili prodaje.Ja sam nešto napisao u stilu,da je smisao razmjena ili neka mala zarada,ali me odjebo u stilu da ga poštedim patetike i lirskoga opusa,jer njega nitko nije pitao kad je otkupljivao te snimke.Mislim o.k.napiši masnu cijenu i netko se javi ili ne,jer baš nema puno ljudi snimke koje su rijetke ili neobjavljene,pa bi se mjenjali.
------------- texas
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 13:07
|
da, tip se preserava.... a meni je rekao da nije otkupljivao te snimke vec ih je snimio sa neke privatne televizije... dakle, platio je on nista... samo nabavi tv karticu i brate snimaj sa tva koliko zelis....
lirskog opusa? oh my god
ja imam puno dokumentaraca koji su rijetki i gotovo ih nitko nema, al ja nemam problema da se mijenjam. u slucaju da ne pronadjem nista zanimljivo uvijek se mozemo dogovorit na drugi nacin. prodaja mi je posljednja opcija, ali mi uopce nije neugodno prodat...
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 14:12
|
Ovako, kad migluhak objavi malo detalja, ja dajem rok (samo zato da se držim istih kriterija) do nedjelje da se tip javi ili na forum ili dotičnom prevarenom, a onda ga trpam na crnu listu. Njega ću po "običaju" upozorit pm-om na ovu temi i sve regularno...
Nadam se da primjedbi nema, ako ima, slobodno mi se javite na pm...a može i ovdje da sve bude javno!
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 15:40
Ljudi sto se menjate sa toliko velikom kolicinom dvd-ijeva odjedanput ?!
Znam da vam trebaju odredjeni filmovi al bolje prvi put manja kolicina, vidis kakva je druga strana pa onda sledeci put moze i vise :)
-------------
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 15:45
neugodno mi je zaradjivati na takav nacin, zasto da umrem zbog toga, imam ja druge nacine zaradjivanja, ovo mi je zabava a ne izvor novca.
mijenjanje uvijek dolazi u obzir, al prodati nekom necu. o jbt, na ovom forumu sve neki kompleksasi, ne mozes im nista reci.
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 17:19
bboy_drax piše:
RODMAN daj se opamenti i ne pricaj gluposti.... ak ti je neugodno zaradjivat onda umri... mislim kuzis... danas prezivljavaju samo ljudi koji se znaju snaci...
|
ejjjj nemoj tako lega,nije lijepo od tebe .....probaj te se suzdržat malo
nije rodman taj kojeg treba koriti
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 17:52
ni bboy ni rodman nisu mislili ništa loše,bboy je kapitalistički realist,koji zna kako se ljudi gaze kad idu za novcem,a rodman je onaj tip ljudi koji emocionalno doživljava svoju kolekciju,na kojoj ne želi nešto malo love zaraditi nego samo razmjeniti.
------------- texas
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:39
...a texas je tumač izrečenih riječi, povezanih s psihofizičkim stanjem osobe koja izriče dotične riječi!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:42
|
tako je texas... ponavljam... only the toughest survive... ja cu zaraditi poslom ali cu zaraditi i prodajom iz kolekcije.... sretni bili i ljubili i pili
@rodman - 
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 18:43
|
Dngy piše:
...a texas je tumač izrečenih riječi, povezanih s psihofizičkim stanjem osobe koja izriče dotične riječi! |
sto i tebe dovodi u tu poziciju!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 19:08
a šta ćeš, uzročno-posljedična veza 
 E dosta spamanja, ja se fakat ponekad teško suzdržim... 
|
Objavio: CMIBOR
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 20:04
ljudi moji nebiste vjerovali koliko ljudi ima na forumu koji pola stvari s popisa uopće nemaju ....samo privlače naivce,i tako povećavaju kolekciju
------------- Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 20:38
e stvarno jadno,pa da npr.pošalje netko prvi i onda pun povjerenja čeka,ali prije ćemo stići u EU nego dvd na kućnu adresu.Nije u redu,ako je smisao života nekog zajebat sporta radi.
------------- texas
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 21:43
Objavio: migluhak
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 23:12
Dngy piše:
Ovako, kad migluhak objavi malo detalja, ja dajem rok (samo zato da se držim istih kriterija) do nedjelje da se tip javi ili na forum ili dotičnom prevarenom, a onda ga trpam na crnu listu. Njega ću po "običaju" upozorit pm-om na ovu temi i sve regularno...
Nadam se da primjedbi nema, ako ima, slobodno mi se javite na pm...a može i ovdje da sve bude javno! |
Razmjenu smo dogovorili 27.08.,a paket sam poslao oko 06.09. Uzeo je od mene:Mućke(iz jutarnjeg)(26 dvd-a) i Prijatelje(10 dvd-a). 17. 09. je javio da je bio u Italiji i da nije stigao prije snimiti,ali da ce u toku tjedna sve rijesiti. Poslije toga vise ni glasa od njega.
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2006 u 23:34
|
stvarno ne kontam te ljude
evo ja zaboravio 1 DVD ubaciti u pošiljku koju sam danas poslao i pojedoh se živ 
|
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 00:21
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 00:46
bboy_drax piše:
ajd oce netko od moderatora kontaktirat djedicu ziku nek dodje vidjet malo ovu temu pa se mozda spameti i odluci svima nama izici u susret koji se zelimo s njime trejdat. |
Ne brini rješio sam ja taj dio....ali sudeći po iskustvu, takvi se ne javljaju...
|
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:23
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:48
|
ljudi
probajte za ubuduće... max 5 DVDa
pa poštaina unutar zemlje je veoma jeftina ... zašto ne podijeliti pošiljku na manje dijelove 
|
Objavio: QQQQ
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:51
|
Komentar ovima koji kazu de ne zele prodavati, nego samo mjenjati... To
je malo glupo jer sta ako imate nesta uzasno rijetko sta ovog strasno
zanima, ali on nema nista sta vas zanima? Onda mu bar sprzite to za
prazne DVDe ako ne zelite prodavati...
|
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:56
|
QQQQ piše:
Komentar ovima koji kazu de ne zele prodavati, nego samo mjenjati... To je malo glupo jer sta ako imate nesta uzasno rijetko sta ovog strasno zanima, ali on nema nista sta vas zanima? Onda mu bar sprzite to za prazne DVDe ako ne zelite prodavati... |
ma nije to tako lako... evo recimo ja skupljam stripove knjige i filmove... raritetne stvari teško dajem... pa čak i filmove... jednostavno mi je muka dati neki film u bescjenje ... za tamo neki noviji naslov... ne znam vala... to je neki kolekcionarski osjećaj... moze se nazvati bolest... pa ni bratu ne dam da dira kolekciju ali kad vidim kolekcionara koji sam velikom željom pristupa ... onda mijenjam osjećaj 
|
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 00:01
|
ja se slazem sa QQQQ! ima ljudi koji skupljaju samo serije i imaju sve zivo i onda dodju trazit jos... a imaju sve. i nist im ne mozes ponudit, a oni ti ne zeli nist dat jer prakticki imaju sve sto se imati moze... bez vez...
ljudi, i ja imam rariteta i ponekad mi je zao dat jer postoji velika sansa da ce taj tip to iskoristit da se mijenja s nekime za neku glupost. al dobro, uvijek se nadje nekakvo rjesenje, uvijek se mozemo dogovorit.. barem kod mene to pali.
recimo ako je netko fan ratne tematike i da stvarno voli to i zeli, pa ja cu mu dati moje raritete bez obrzira na sentimantalnu vrijednost.al netko tko to planira uzet samo zato sto to JEST raritet pa da to moze iskoristit za svoje potrebe... e takvi padaju u vodu!
-------------
|
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 02:14
|
evo recimo primjer, ako neko bas oce to sto ja imam a ja ne zelim nista od njega, on meni posalje prazne DVDe i novce za postarinu, ja njemu snimim i posaljem i to je to. Vec sam par puta tako napravio.
|
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 10:45
da, i to je ok!
-------------
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 23:42
|
jel se deda žika javljao miro????
odsad svatko ko nebude poslao paket dobit će ban...a kad bude odlučio poslat tj kad oštećena osoba primi paket bit će mu BAN uklonjen
dali je deda žika riješio svoje?
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: BELI
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2006 u 00:25
komunjara piše:
QQQQ piše:
Komentar ovima koji kazu de ne zele prodavati, nego samo mjenjati... To je malo glupo jer sta ako imate nesta uzasno rijetko sta ovog strasno zanima, ali on nema nista sta vas zanima? Onda mu bar sprzite to za prazne DVDe ako ne zelite prodavati... |
ma nije to tako lako... evo recimo ja skupljam stripove knjige i filmove... raritetne stvari teško dajem... pa čak i filmove... jednostavno mi je muka dati neki film u bescjenje ... za tamo neki noviji naslov... ne znam vala... to je neki kolekcionarski osjećaj... moze se nazvati bolest... pa ni bratu ne dam da dira kolekciju ali kad vidim kolekcionara koji sam velikom željom pristupa ... onda mijenjam osjećaj  |
Komunjaro brate moj, pa gde si ti bio do sada, sto si tajio stripove?
Ajde pevaj sta imas staro od Texa Willera , interesuju me stara izdanja ZLATNE SERIJE i LUNOVOG MAGNUS STRIPA.
Fali mi oko 8 do 10 brojeva, sve ispod broja 100. Ajde da padne dil ! Imas li LMS broj 2? Za njega znam zasigurno da ga nemam. Njega i jos jednog iz lms, napamet ne znam koji.
P.S. Moderatori, molim vas nemojte mi ovo brisati, ipak je i meni i komunjari bitno ovo. Ajde budite fer, ostavite i ovo pored svog spama koji ste napisali.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: darije
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2006 u 01:12
I ja skupljah nekad stripove - omiljeni mi je bio Zagor.....
-------------
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2006 u 07:52
meni je omiljeni bio Rumena Djevojka
-------------
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2006 u 09:03
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2006 u 03:34
Posto je deda zika dospeo na black listu mislim da za sada nema potrebe da bude vise sticky :)
-------------
|
|