Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lov na „pravi“ titl ume da potraje duže od jedne epizode (19.03.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lov na „pravi“ titl ume da potraje duže od jedne epizode (19.03.2026.)   | HR | RS |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lov na „pravi“ titl ume da potraje duže od jedne epizode (19.03.2026.)
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 19:44
Ja ne trazim ''dlaku u jajetu'' ili ''belu dlaku u kiselom mleko'' a sto se tice prevoda, ja skinem ako ne odgovara skinem drugi i nebitno da li je to sr ili hr ili bh nisam probirljiv kao ''poneki'' a s obzirom da je sve ovo free, frei ili za dz, ne treba traziti zamerke i sl. Hvala ovom sajtu sto postoji i njegovoj celoj ekipi i ljudima koji nam omogucuju te prevode
Na vrh
sisak1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sisak1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 10:00
Ljepo napisano, ja sam jedan od onih koji obrađuju /prilagođuju titlove kako bi pasali za određene verzije ako se nadje vremena i prevedem koji ali da i mi smo samo ljudi i grešimo. Da dugo traje to prilagodjavanje titlova posebno kada ima puno praznine svakih 5 minuta ili neke scene se ne nalaze tu kao na hdtv verzijama i treba kompletan titl od-do prebaciti na neko drugo vrijeme. Zna biti dosta frustrirajuće ali kad neko to voli onda nije ništa teško. Pozz "Eli AKA sisak1"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.