| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lov na „pravi“ titl ume da potraje duže od jedne epizode (19.03.2026.) | HR | RS | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Lov na „pravi“ titl ume da potraje duže od jedne epizode (19.03.2026.)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 19:44 |
|
Ja ne trazim ''dlaku u jajetu'' ili ''belu dlaku u kiselom mleko'' a sto se tice prevoda, ja skinem ako ne odgovara skinem drugi i nebitno da li je to sr ili hr ili bh nisam probirljiv kao ''poneki'' a s obzirom da je sve ovo free, frei ili za dz, ne treba traziti zamerke i sl. Hvala ovom sajtu sto postoji i njegovoj celoj ekipi i ljudima koji nam omogucuju te prevode
|
|
![]() |
|
sisak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 10:00 |
|
Ljepo napisano, ja sam jedan od onih koji obrađuju /prilagođuju titlove kako bi pasali za određene verzije ako se nadje vremena i prevedem koji ali da i mi smo samo ljudi i grešimo. Da dugo traje to prilagodjavanje titlova posebno kada ima puno praznine svakih 5 minuta ili neke scene se ne nalaze tu kao na hdtv verzijama i treba kompletan titl od-do prebaciti na neko drugo vrijeme. Zna biti dosta frustrirajuće ali kad neko to voli onda nije ništa teško.
Pozz "Eli AKA sisak1"
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |