Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 28 Years Later: The Bone Temple (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

28 Years Later: The Bone Temple (2026)

28 Years Later: The Bone Temple

28 Years Later: The Bone Temple (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

28 godina kasnije: Hram lubanja

Godina:

2026

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Nia DaCosta

Scenarij:

Alex Garland

Glavne uloge:

Ralph Fiennes
  >  Dr. Kelson
David Sterne
  >  Grandfather
Elliot Benn
  >  Husband
Maura Bird
  >  Jimmy Jones
Mirren Mack
  >  Cathy
Sam Locke
  >  Jimmy Fox
Alfie Williams
  >  Spike
Gordon Alexander
  >  Jonno
Robert Rhodes
  >  Jimmy Jimmy
Ghazi Al Ruffai
  >  Jimmy Snake
Natalie Cousteau
  >  Natalie Williams Ticket Inspector
Gareth Locke
  >  Hunter
Mia Verity
  >  Train Passenger
Chi Lewis-Parry
  >  Samson
Louis Ashbourne Serkis
  >  Tom
Celi Crossland
  >  Pregnant Infected
Connor Newall
  >  Jimmy Shite

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 28 Years Later: The Bone Temple (2026)
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 23:36
Kada se ocekuje bolja verzija slike? hvala!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 23:55
Rano je suviše za određeni datum, dok ga eksploatišu po bioskopima a ne zna se ni to kako će ići, solidno se drži na početku a i bitnije, deo ljudi kaže da je i bolji od prethodnog, i ja ga jedva čekam. Standardno su prognoze da će se zvanično streamovati tek u aprilu ali nadajmo se da će se već kakvim kanalima pojaviti pre toga. ☺️
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 11:00
Šta uradiše sa ovom franšizom, auuuuu!

Nisam ni prvi film gledao, jer je o zombijima, a u zombije ič ne verujem.
Očekujem još najmanje 3 dela.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 12:02
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Šta uradiše sa ovom franšizom, auuuuu!

Nisam ni prvi film gledao, jer je o zombijima, a u zombije ič ne verujem.
Očekujem još najmanje 3 dela.

Jel ovaj komentar nekakav ogled o sarkazmu? Ič ne kontam.Smile
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 17:09
Pride nema niti jednog zombija u ma kom od tih filmova. 😂

Razumem da poneko stvorenje iz mašte, mita, verovanja i čuda ne pije vodu svima, ja volim SF, fantasy i horor pa toliko toga ne kupujem, ali pitanje nekog tamo virusa/obolelih i nije ono na čemu bi se to verovati/ne verovati trebalo lomiti. I ne znamo kakvih je sve virusa bilo od osvita čovečanstva do sada, šta se sve može kriti npr pod ledom ili u kosmosu, i uopšte šta nas sve može čekati. Da ne ulazim tek u nekakve teorije zavere i ko zna šta se sve akalo po laboratorijama. Na stranu to što ovo i nisu nužno kakvi medicinski filmovi za doktore infektivnih/tropskih bolesti i virusologe 😂

Ruku na srce, doca Fiennes u ovom filmu će more biti i čačkati nešto oko toga, no videćemo već na čemu će sve biti težište ovog pa dela.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 00:49
Svjestan sam da sam možda već pogledao najbolji film 2026., bar što se mene tiče. Sa vrha lista nema šanse da ode. Kakav film, slojevit, prožet raznim okusima poput kritike određenih vrsta ljudi, metafora, filozofije i razmišljanja (tjera te). Sve se iskreiralo kao jedno odlično filmsko iskustvo, koje je zabavno, surovo, smiješno, stravično, opušteno, napeto, zdravo, bolesno. Kakav miš maš.

Glazba, sinergija, energija, negativna, pozitivna. Wow. Jedna scena u zadnjoj trećini filma mi je toliko upečatljiva i fenomenalna da mi se aktivira hormon sreće, ili neki drugi hormon kojeg ne znam, ali nešto se aktiviralo. Ekstaza. Neću zaboraviti tu scenu nikad. Ralph Fiennes doktorčina, Jack O' Connell fenomenalan, Chi Lewis-Parry svaka mu čast. Kakav trojac, kakva tri lika, kakve tri osobnosti.

Nakon prvog dijela koji je bio nekonvencionalniji pristup zombie filmu, koji je meni baš baš legao, ovaj dio se nastavio gdje je prvi stao, te nadogradio i oplodio priču. Ima kore ima pupe. Vidio sam neke stvari koje nisam još nikad vidio vezano za ovakvu vrstu filmova. Još da se snimi i taj treći dio pa da se ova priča zaokruži, u mojim očima ovo ide u nekom smjeru da postane kultna trilogija zombie podžanra, ma i općenito, lektira. Jedva čekam da se završi ova priča, da vidim kuda ide, kamo staje, što je Alex Garland skuhao? Predjelo i glavno jelo su bili baaaaaš odlični, ma divota, još treći slijed, desert, pa da s osmijehom odem leć. Ili šetat. Nebitno. Probavljat, mozgat ću sigurno. Jedva čekam treći dio!!!!!! 🌋🌋🌋
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 10:54
Sašo, slatko si me nasmijao!

Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 11:44

Mizi drago mi je da sam te nasmijao, jer i mene je film slatko zarazio osmijehom, pa nek sam to proslijedio, nije isti virus kao u filmu, ali nek se virus širi kao u datom filmu. Ništa protiv. 🥳
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2026 u 14:34
Otprilike na nivou prethodnog filma, mozda je malo plici scenario. Mislim, u roku od par sekundi on je smuckao lek. Ili satanisti koji se svrckaju okolo, napadaju prezivele... Originalno. ;) 

Ima manje akcije nego u proslom filmu, manje jurnjave, ali zato ima vise price, Alfa i dalje mlati patkom, doduse ne toliko kao ranije, ali ipak. :D  Ocena 4.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2026 u 03:46
Tokom gledanja svih djelova sam ostao ravnodušan. U ovom mi se probudila emcija samo zato što se nazire lijek.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2026 u 11:13
Odgledao samo iz razloga što sam odgledao sve od ove franšize. Ne kontam kako netko može da bude oduševljen ovim filmom. Čisto sranje. A Cillian Murphy kojeg neki kuju u zvijezde u ovom nastavku se pojavljuje.....manje od minute. Sranje od nastavka franšize.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2026 u 11:16
Emotivna umetnost!

Na vrh
tabasko-pit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tabasko-pit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 15:05
Film ... još jedan promašaj.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 19:54
Malo zesca glupost auu...
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2026 u 20:18
Pogledao sam oba dela za redom. Pošto nisam napaljen na pobesnele nisam nešto previše ni očekivao. Dobro mi je selo. 😁
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2026 u 00:56
Film je od kraja prošlog dijela pa zaključno sa ovim...čisto sranje
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2026 u 08:46
"Years" niti može, niti ga treba porediti sa početna dva filma serijala.Osim završnih kadrova Hrama Kostiju, gde postoji naznaka da će u završnom delu biti miksa, svega do sad vidjenog.Prvi deo 28 Years mi nije baš prijao.Nisam bio spreman za eksperiment tog tipa.No pošto su Days i Weeks krem filmova o zombi apokalipsi, predstava je morala biti drugačija, pa šta bude.Ako to prvi Years možda i nije, drugi uspeva da uvede gledaoca u sav očaj i ludilo beznadja sveta koji više ne ide nikud, već se batrga u preostalim sećanjima na nešto kao bolje i sredjenije, ali gde ipak prava crna priroda ljudske duše odnosi prevagu.Zarazeni su samo statisti tek da ih bude, osim jednog kuronje.Film je vizuelno odličan i gluma naslovnih likova takodje.Nema praznog hoda, tečan je za gledanje.Utisak?Stvarno dobar, čak šta više uživanje mi je bilo gledati ga.A bio sam skeptik.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2026 u 21:46
Odličan nastavak, a kako su najavili producenti sledi i treći deo, što ukazuje na trilogiju osvežene franšize. Dovoljne su dve scene u kojima gledamo fenomenalnog R. Fiennesa, uz zvuke Duran Duran, te Iron Maidena, koje svakog filmofila ne mogu da ostave ravnodušnim. Rediteljka je opet dokazala da joj nekako horor žanr najbolje ''leži'', mada je imala odličan materijal (scenario by Alex Garland), koji je maestralno pretočila na filmsko platno. Zar treba pomenuti da zavređuje preporuku?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,240 sekundi.