Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

28 Years Later: The Bone Temple (2026)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107811
Datum ispisa: 20.Lipanj/Jun.2026 u 07:46
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 28 Years Later: The Bone Temple (2026)
Objavio: draganmirovic99
Tema: 28 Years Later: The Bone Temple (2026)
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 23:36
Kada se ocekuje bolja verzija slike? hvala!

Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 23:55
Rano je suviše za određeni datum, dok ga eksploatišu po bioskopima a ne zna se ni to kako će ići, solidno se drži na početku a i bitnije, deo ljudi kaže da je i bolji od prethodnog, i ja ga jedva čekam. Standardno su prognoze da će se zvanično streamovati tek u aprilu ali nadajmo se da će se već kakvim kanalima pojaviti pre toga. ☺️

Objavio: Mizi
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 11:00
Šta uradiše sa ovom franšizom, auuuuu!

Nisam ni prvi film gledao, jer je o zombijima, a u zombije ič ne verujem.
Očekujem još najmanje 3 dela.

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 12:02
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Šta uradiše sa ovom franšizom, auuuuu!

Nisam ni prvi film gledao, jer je o zombijima, a u zombije ič ne verujem.
Očekujem još najmanje 3 dela.

Jel ovaj komentar nekakav ogled o sarkazmu? Ič ne kontam.Smile

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 17:09
Pride nema niti jednog zombija u ma kom od tih filmova. 😂

Razumem da poneko stvorenje iz mašte, mita, verovanja i čuda ne pije vodu svima, ja volim SF, fantasy i horor pa toliko toga ne kupujem, ali pitanje nekog tamo virusa/obolelih i nije ono na čemu bi se to verovati/ne verovati trebalo lomiti. I ne znamo kakvih je sve virusa bilo od osvita čovečanstva do sada, šta se sve može kriti npr pod ledom ili u kosmosu, i uopšte šta nas sve može čekati. Da ne ulazim tek u nekakve teorije zavere i ko zna šta se sve akalo po laboratorijama. Na stranu to što ovo i nisu nužno kakvi medicinski filmovi za doktore infektivnih/tropskih bolesti i virusologe 😂

Ruku na srce, doca Fiennes u ovom filmu će more biti i čačkati nešto oko toga, no videćemo već na čemu će sve biti težište ovog pa dela.

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 00:49
Svjestan sam da sam možda već pogledao najbolji film 2026., bar što se mene tiče. Sa vrha lista nema šanse da ode. Kakav film, slojevit, prožet raznim okusima poput kritike određenih vrsta ljudi, metafora, filozofije i razmišljanja (tjera te). Sve se iskreiralo kao jedno odlično filmsko iskustvo, koje je zabavno, surovo, smiješno, stravično, opušteno, napeto, zdravo, bolesno. Kakav miš maš.

Glazba, sinergija, energija, negativna, pozitivna. Wow. Jedna scena u zadnjoj trećini filma mi je toliko upečatljiva i fenomenalna da mi se aktivira hormon sreće, ili neki drugi hormon kojeg ne znam, ali nešto se aktiviralo. Ekstaza. Neću zaboraviti tu scenu nikad. Ralph Fiennes doktorčina, Jack O' Connell fenomenalan, Chi Lewis-Parry svaka mu čast. Kakav trojac, kakva tri lika, kakve tri osobnosti.

Nakon prvog dijela koji je bio nekonvencionalniji pristup zombie filmu, koji je meni baš baš legao, ovaj dio se nastavio gdje je prvi stao, te nadogradio i oplodio priču. Ima kore ima pupe. Vidio sam neke stvari koje nisam još nikad vidio vezano za ovakvu vrstu filmova. Još da se snimi i taj treći dio pa da se ova priča zaokruži, u mojim očima ovo ide u nekom smjeru da postane kultna trilogija zombie podžanra, ma i općenito, lektira. Jedva čekam da se završi ova priča, da vidim kuda ide, kamo staje, što je Alex Garland skuhao? Predjelo i glavno jelo su bili baaaaaš odlični, ma divota, još treći slijed, desert, pa da s osmijehom odem leć. Ili šetat. Nebitno. Probavljat, mozgat ću sigurno. Jedva čekam treći dio!!!!!! 🌋🌋🌋

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 10:54
Sašo, slatko si me nasmijao!

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 11:44

Mizi drago mi je da sam te nasmijao, jer i mene je film slatko zarazio osmijehom, pa nek sam to proslijedio, nije isti virus kao u filmu, ali nek se virus širi kao u datom filmu. Ništa protiv. 🥳

Objavio: klass
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2026 u 14:34
Otprilike na nivou prethodnog filma, mozda je malo plici scenario. Mislim, u roku od par sekundi on je smuckao lek. Ili satanisti koji se svrckaju okolo, napadaju prezivele... Originalno. ;) 

Ima manje akcije nego u proslom filmu, manje jurnjave, ali zato ima vise price, Alfa i dalje mlati patkom, doduse ne toliko kao ranije, ali ipak. :D  Ocena 4.

Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2026 u 03:46
Tokom gledanja svih djelova sam ostao ravnodušan. U ovom mi se probudila emcija samo zato što se nazire lijek.

Objavio: jojo385
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2026 u 11:13
Odgledao samo iz razloga što sam odgledao sve od ove franšize. Ne kontam kako netko može da bude oduševljen ovim filmom. Čisto sranje. A Cillian Murphy kojeg neki kuju u zvijezde u ovom nastavku se pojavljuje.....manje od minute. Sranje od nastavka franšize.

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2026 u 11:16
Emotivna umetnost!

Objavio: tabasko-pit
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2026 u 15:05
Film ... još jedan promašaj.

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2026 u 19:54
Malo zesca glupost auu...

Objavio: Boxter7
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2026 u 20:18
Pogledao sam oba dela za redom. Pošto nisam napaljen na pobesnele nisam nešto previše ni očekivao. Dobro mi je selo. 😁

Objavio: Cobra1978
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2026 u 00:56
Film je od kraja prošlog dijela pa zaključno sa ovim...čisto sranje

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2026 u 08:46
"Years" niti može, niti ga treba porediti sa početna dva filma serijala.Osim završnih kadrova Hrama Kostiju, gde postoji naznaka da će u završnom delu biti miksa, svega do sad vidjenog.Prvi deo 28 Years mi nije baš prijao.Nisam bio spreman za eksperiment tog tipa.No pošto su Days i Weeks krem filmova o zombi apokalipsi, predstava je morala biti drugačija, pa šta bude.Ako to prvi Years možda i nije, drugi uspeva da uvede gledaoca u sav očaj i ludilo beznadja sveta koji više ne ide nikud, već se batrga u preostalim sećanjima na nešto kao bolje i sredjenije, ali gde ipak prava crna priroda ljudske duše odnosi prevagu.Zarazeni su samo statisti tek da ih bude, osim jednog kuronje.Film je vizuelno odličan i gluma naslovnih likova takodje.Nema praznog hoda, tečan je za gledanje.Utisak?Stvarno dobar, čak šta više uživanje mi je bilo gledati ga.A bio sam skeptik.

Objavio: marcobobby
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2026 u 21:46
Odličan nastavak, a kako su najavili producenti sledi i treći deo, što ukazuje na trilogiju osvežene franšize. Dovoljne su dve scene u kojima gledamo fenomenalnog R. Fiennesa, uz zvuke Duran Duran, te Iron Maidena, koje svakog filmofila ne mogu da ostave ravnodušnim. Rediteljka je opet dokazala da joj nekako horor žanr najbolje ''leži'', mada je imala odličan materijal (scenario by Alex Garland), koji je maestralno pretočila na filmsko platno. Zar treba pomenuti da zavređuje preporuku?

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk