| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Black Phone 2 (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Black Phone 2 (2025)Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 13:57 |
|
Kao i u slučaju prvog filma - O.K. Možda za nijansu ili dve slabije od originala, ali ako uzmem u obzir šta se sve snima pod plaštom horora u poslednje vreme, ovo je, ipak, zadovoljavajuće iskusutvo :)
|
|
![]() |
|
Boris-HA
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2012 Lokacija: Planeta Zemlja Status: Offline Points: 279 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 18:12 |
|
Гледао Први, свидео ми се, овај други почео па прекинух. Међутим када сам видео Игин Пост највероватније ћу га одгледати јер не сумњам у Игине речи.
|
|
|
2025 - Max
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:41 |
|
Meni je baš legao. Odličan!
|
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2026 u 18:56 |
|
Nemam blagog pojma šta sam gledao, bukvalno. 😂
Nema veze što je ovo upadljivo rađeno na silu, malo nastavaka nije, nema veze ni to što mi nije pogodio išta iz prvog filma, inače ne volim kada se samo ponavljaju ionako, zašto bih stalno gledao isti film, još bolje kada se ne podilazi publici već se radi svoje, drugačije sve. Ali ovo mi je zbilja bilo nepovezivo, konfuzno, potpuno nepotrebno. Razumem to da kada film košta manje od 20 miliona $ a zaradi 160+ miliona da će naravno brže-bolje raditi drugi deo, kako bih ih pa i krivio, tek u ovom konkretnom slučaju, sa ovakvom pričom i "povezivanjem" nisam bio u stanju da razumem i makar donekle ispratim šta se uopšte dešava (i zašto) na ekranu. Čak se i ne radi o tome da mi se eto samo nije dopao, stvarno nisam razumeo išta u filmu. Nemam pojma o čemu je. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |