| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tous les dieux du ciel Aka All the Gods in the Sky (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tous les dieux du ciel Aka All the Gods in the Sky (2018)Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 09:58 |
|
hVALA.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 14:59 |
|
Deluje zanimljivo , deluje kao fina drama uvijena u ostale žanrove , proveriće se. Hvala za prevod.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2024 u 19:26 |
|
Pa ok je film. Neće se svideti svima. Mučan je. Opis pa da drugi pasus prevod sa IMDb, pa da traži spas u višim silama , dovoljno. Jeste ovo drama uvijena u druge podžanrove, neki elementi će vas podsetiti na neke druge klasike i režisere. Obrađuje koliko sam uspeo da uočim četiri teme,pa jesu i ozbiljne. Ima propusta koji su očigledni, tipa zapićete se zašto 20 godina nije služba.., gde su ostali... itd. Vizuelno određene stvari su ostavljene za tumačenje i to mi je ok, voleo bih da sam video još retrospekcija, određene stvari su nedorečene možda su kojom scenom mogli da pokriju. Gluma `antijunaka` i sestre ( ja sam je video u spotovima Ramštajna i u jednom filmu) je super, kao i male devojčice, dobra je atmosfera i sve što je prati, dobre su neke scene koje su ubacili ali i bizarne, jedna ili dve mi nisu jasne zašto su ubačena al hajde. Dakle korektan debitanski film režisera i scenariste. U suštini gledali smo bolja ostvarenja, tako ništa preterano ne propuštate.
Ažurirao AlexDeLarge - 15.Kolovoz/Aug.2024 u 19:51 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |