Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:38
Predlazem da se ovde umesto svadja vodi rasprava o sve vecim sranjima koji nam dolaze iz Holivuda. Da vidimo ko ima da predlozi dobar fil koji je gledao i naravno da nam kaze recimo sta je ocekivao a sta dobio od ultra najavljivanih filmova kao recimo Da Vincijev kod. Uzeo sam ga za primer jer sam mnogo ocekivao od ovog filma a dobio citanje knjige od strane glumaca sa veliki preskakanjima stranica i poglavlja. Tom nula u filmu
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:41

pametno lega

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:51
Predlazem za gledanje The Machinist izuzetan film bas me je iznenadio kavalitetom
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 01:05

Imas vec temu gore na vrhu DNEVNIK GLEDANA FILMOVA,tako da ne vidim razlog za otvaranje slicne teme ...

Mozda tema moze proci , ako se budes drzao naslova Volim FIlm i rado ga se secam , to meni vise zvuci kao prica o starim filmovima ,koje smo gledali nekada davno , a ne odma da se vatash za Machinist i Da Vinci Code ....Na gore pomenutu temu , pa ih pljuj ili hvali koliko hoces ...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 11:51
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Imas vec temu gore na vrhu DNEVNIK GLEDANA FILMOVA,tako da ne vidim razlog za otvaranje slicne teme ...

Mozda tema moze proci , ako se budes drzao naslova Volim FIlm i rado ga se secam , to meni vise zvuci kao prica o starim filmovima ,koje smo gledali nekada davno , a ne odma da se vatash za Machinist i Da Vinci Code ....Na gore pomenutu temu , pa ih pljuj ili hvali koliko hoces ...

Istina!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 15:49
Extra film snimljen još 1949. Kind Hearts and Coronets iliti Nežno srce. Zaista neverovatna priča, gluma...

P.S.Ovaj film imam na VHS i nikako da ga nabavim na DivX ili DVD. Doduše imam obećanje od jednog člana da će mi poslati, ali za sada ništa...
Na vrh
rui ravara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rui ravara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 15:56

Dve teme  si ponudio:naslovnu koja je ok i pljuvanje novijih holivudskih   tvorevina.  ja sam  za prvu. 

i  sam  sam nesto   pisao  na tu temu  na komunjarinom topicu  wicker   man popusio.   boormanov DELIVERANCE /1972/ kad  se   ljudi nisu   stideli  emocija. dzon vojt  se  penje  uz  stenu,  ponestaje mu   snage  i  sta  uradi?  pogleda  sliku   zene  i  deteta  i  vrati  mu  se  snaga!

trazim prevod za IN MY FATHER'S DEN.
ruiravara@hotmail.com
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 17:17
Mislim da nema potrebe za ovom temom,ali ima ko tu da misli.Ono što smo gledali i što smo očekivali ili nismo očekivali možete isto napisati u top temi dnevnik gledanja filmova,tako da ova tema ne treba!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 18:18
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Mislim da nema potrebe za ovom temom,ali ima ko tu da misli.Ono što smo gledali i što smo očekivali ili nismo očekivali možete isto napisati u top temi dnevnik gledanja filmova,tako da ova tema ne treba!

Tako je, u dnevniku možete pisati i o starim i novim filmovima, klasicima i holivudskim s*anjima...fakat nema potrebe otvarati nove teme koje praktički već postoje pod drugim nazivom...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 14:08
zadnje sto je izaslo iz holivuda ovi dana, a da valja, je v for vendetta, i nista vise

Ažurirao Blues-EXE
Fission Maild
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 14:36
v for vendetta je zbilja odličan, meni u rangu matrixa(prvog),al mi nikako nije jasno kako je tako propao u kinima!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:09
ja nisam imao pojma sta je to v for vendetta   stavio ga ovak bezveze
i film je jako iznenadio
vrlo dobro
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:21

O Vendetti je bilo dosta na DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA i ne vidim čemu zaspamavat ovaj neuredan i haotičan forum.

Osim ako će ovo bit topic isključivo za stare filmove, pa da se tu možemo raspisat.

Dajte ljudi pišite sve to u Dnevnik gledanja filmova!!

< =text/>
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:43
One, Two, Three - Wilderov film sa Cagneyem i coca-colom, jedna od najboljih komedija koje sam ikad gledao. 
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:57
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

One, Two, Three - Wilderov film sa Cagneyem i coca-colom, jedna od najboljih komedija koje sam ikad gledao. 

Meni je taj film DEFINTIVNO najbolja komedija
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 16:18
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

O Vendetti je bilo dosta na DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA i ne vidim čemu zaspamavat ovaj neuredan i haotičan forum.

Osim ako će ovo bit topic isključivo za stare filmove, pa da se tu možemo raspisat.

< =text/>

Eh, još da si moderator, ala bi slatko premestio ove postove na neko "odgovarajuće" mesto? A?
E pa nema više....
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 16:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

< =text/>

Eh, još da si moderator, ala bi slatko premestio ove postove na neko "odgovarajuće" mesto? A?
E pa nema više....

Nikad nisam bio moderator, ja sam admin.

A da sam ovdje admin, imao bih 4 sposobna moderatora koji bi mi sredili upload, obrisali spam, a tebe postavili tamo gdje spadaš...

< =text/>
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:12
jaoj moje sreće pa nisi ništa... niti ćeš biti... a to da li si bio..... hm....
Najači samo o(p)staju, "moj" Emile...
Ipak si ti samo ružna prošlost....
A ja kao što vidiš sadašnjost....

Lep pozdrav!!!!
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:25

Originalno postovano od strane darije darije piše:

jaoj moje sreće pa nisi ništa... niti ćeš biti... a to da li si bio..... hm....
Najači samo o(p)staju, "moj" Emile...
Ipak si ti samo ružna prošlost....
A ja kao što vidiš sadašnjost....

Lep pozdrav!!!!

Ne moraš me pozdravljati (a kaže se SRDAČAN POZDRAV).

Ako si se dotle srozao da mene (speedyja ili bilo koga od članova) doživljavaš kao konkurenciju, a da ti mjera vlastite ''jačine'' bude forum na netu......Hmm, nekima stvarno malo treba. Bogu hvala.

< =text/>

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:30
Sreća što se ja i ti ne razumemo. Uplašio bih se da je drugačije. 
Lep pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.