Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future  (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future (2024)

Oegye+in 2bu

Oegye+in 2bu (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika

Trajanje:

122 min

Režija:

Dong-hoon Choi

Scenarij:

Dong-hoon Choi

Glavne uloge:

Kim Eui-sung
  >  Magnetic Field
Yum Jung-ah
  >  Heuk-seol
Lee Si-hoon
  >  Left King
Lee Hanee
  >  Barbarian
Yoon Kyung-ho
  >  Sam-sik-i
Yoon Young-kyun
  >  Wandering taoist
Wi Ji-woong
  >  Maltese trainer
Kim Tae-ri
  >  Lee Ahn
Jo Woo-jin
  >  Cheong-woon
Kim Woo-bin
  >  Guard
Lee Hyeon-geol
  >  Shaman #2
Jang Joon-hwi
  >  Fence
Ryu Jun-yeol
  >  Mureuk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future (2024)
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:13
Nekoliko me je ljudi pitalo, a ja još nisam pogledao, izgleda da ću ipak reprizirati pre toga prvi deo, mislim da sam u potražnji stavio +1, bio je najavljen prevod , pa da pitam, više kao informacija koju ću podeliti, da li je uskoro u planu prevod. Unapred, hvala na odgovoru.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 17:21
Kad je bio najavljen? Nisam vidio.
Ali bit će prijevod, strpljenja, koliko sam čuo nečiji odmor samo što nije gotov. Wink

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 19:49
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Kad je bio najavljen? Nisam vidio.
Ali bit će prijevod, strpljenja, koliko sam čuo nečiji odmor samo što nije gotov. Wink

Jeste ,leti vreme, ali mislim da je početkom aprila.
 Baš lepo,  ako  si tako načuo Thumbs Up

Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 21:13
Malo slabiji od prvog dela. Nije bas dosadan jer su non stop neka desavanja ali nedostaje humor, a i oboje glavnih glumaca mi nisu dovoljno jaki da vuku film. Ocena jaka 6.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 00:17
Meni je ovo na razini prvog.
Doduše zato što mi je i u prvom dijelu najmanje bitan bio glavni (zaljubljeni) par.
Ko traži brdo romantike, neeeeeeeeeeeeeeeeeeema. Evil Smile

Pa sad kako se uzme, to može biti dobra, ali i loša vijest.
Dobra jer se nije ukvarilo dobar dojam jedinice, loša jer se nije riskiralo napraviti nešto još luđe o čemu će se godinama pričati.

Još uvijek čekam neki drugi film koji će se usuditi amalgamirati sve prihvaćene i neprihvaćene žanrove u jedan film - sve osim biografske smaračine, naravno.
Do tada, ovo je jedini takav, uz to ne gnjavi gledatelja niti popuje išta pa je stoga, do daljnjega, mastwoč.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 08:37
Pa meni je prvi bolji, drugi malo lošiji, dakle tu su , mada relativno davno sam gledao kad se pojavio engleski prevod,  mišljenja sam da nisu trebali nešto eksperimentisati , mač sa dve oštrice, ovako mi je sigurnije, deluje mi zeznuto da naprave bolji od prvog. Dakle fina ostvarenja, koja ne treba propustiti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.