Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future (2024)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105454
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 15:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future (2024)
Objavio: AlexDeLarge
Tema: Oegye+in 2bu Aka Alienoid: The Return to the Future (2024)
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:13
|
Nekoliko me je ljudi pitalo, a ja još nisam pogledao, izgleda da ću ipak reprizirati pre toga prvi deo, mislim da sam u potražnji stavio +1, bio je najavljen prevod , pa da pitam, više kao informacija koju ću podeliti, da li je uskoro u planu prevod. Unapred, hvala na odgovoru.
|
Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2024 u 17:21
Kad je bio najavljen? Nisam vidio. Ali bit će prijevod, strpljenja, koliko sam čuo nečiji odmor samo što nije gotov. 
|
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2024 u 19:49
JoxerTM piše:
Kad je bio najavljen? Nisam vidio. Ali bit će prijevod, strpljenja, koliko sam čuo nečiji odmor samo što nije gotov. 
|
Jeste ,leti vreme, ali mislim da je početkom aprila. Baš lepo, ako si tako načuo 
|
Objavio: klass
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 21:13
|
Malo slabiji od prvog dela. Nije bas dosadan jer su non stop neka desavanja ali nedostaje humor, a i oboje glavnih glumaca mi nisu dovoljno jaki da vuku film. Ocena jaka 6.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 00:17
Meni je ovo na razini prvog. Doduše zato što mi je i u prvom dijelu najmanje bitan bio glavni (zaljubljeni) par. Ko traži brdo romantike, neeeeeeeeeeeeeeeeeeema. 
Pa sad kako se uzme, to može biti dobra, ali i loša vijest. Dobra jer se nije ukvarilo dobar dojam jedinice, loša jer se nije riskiralo napraviti nešto još luđe o čemu će se godinama pričati.
Još uvijek čekam neki drugi film koji će se usuditi amalgamirati sve prihvaćene i neprihvaćene žanrove u jedan film - sve osim biografske smaračine, naravno. Do tada, ovo je jedini takav, uz to ne gnjavi gledatelja niti popuje išta pa je stoga, do daljnjega, mastwoč.
|
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 08:37
Pa meni je prvi bolji, drugi malo lošiji, dakle tu su , mada relativno davno sam gledao kad se pojavio engleski prevod, mišljenja sam da nisu trebali nešto eksperimentisati , mač sa dve oštrice, ovako mi je sigurnije, deluje mi zeznuto da naprave bolji od prvog. Dakle fina ostvarenja, koja ne treba propustiti.
|
|