Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien: Romulus (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien: Romulus (2024)

Alien: Romulus

Alien: Romulus (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

119 min

Režija:

Fede Alvarez

Scenarij:

Dan O'Bannon
, Ronald Shusett
, Fede Alvarez
, Rodo Sayagues

Glavne uloge:

Ian Holm
  >  Rook (facial and vocal reference)
Daniel Betts
  >  Rook (facial and vocal performance)
Rosie Ede
  >  WY Officer
Annemarie Griggs
  >  Voice of MU
Robert Bobroczkyi
  >  Offspring
Viktor Orizu
  >  10-Year Old Punk #2
Soma Simon
  >  10-Year Old Punk #1
Isabela Merced
  >  Kay
Cailee Spaeny
  >  Rain Carradine
Trevor Newlin
  >  Xenomorph
David Jonsson
  >  Andy
Elemer Szatmari
  >  Lewd Dude

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alien: Romulus (2024)
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 13:22
Čekamo ....
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 15:53
.... titlove i noobulšit/nocam/noTS verziju.
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2024 u 03:44
Samo H(ar)D, samo tvrdo.
Na vrh
wuk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2024 u 01:48
Из сваког дела,Алиена до сад, по нешто у овом наставку један од бољих наставака,франшизе Алиен! Подсеђа и на игрицу,Алиенс Колониал Маринес,има детаља из ње!
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2024 u 19:27
Nadamo se najboljem
Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2024 u 01:49
Jedva čekam vidjet jel ovdje ejlijen osniva obitelj, 
pazi da ne uvrijedi rodni izričaj sina/kćerke, njihove 
pronaunse i gdje pazi da zakolje ljude da budu halal 
i košer. I još da mi je vidjet facu ejlijena kad mu 
na mobitelčini iskoči reklama za zubne implatate
za ono zubalo  koje izlazi ko ladica, kad se nameči. 

Nisam gledao trejler, nek me iznenadi, ko kinder jaje.

Na vrh
Crimson Ghost View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crimson Ghost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 11:47
Meni rimejk Evil Dead iz 2013 i nije toliko loš, mogu slobodno da kažem i da je dobar.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 12:04
Kako je Tramp razvalio Kamalu, jeste vidjeli???

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 13:02
Iskreno. Imacu ovaj film na listi ( spisku ) za gledanje ali sad, koji sam ja Alien gledao a koji nisam i koji imam na usb-u ili na spisku za gledanje ili u planu za gledanje,to zaista ne znam ) I najiskrenije ne znam kakav je to kvalitet filmova ukoliko se neko ne seca gde je stao i shta i kako ) Milion delova ovog miion delova onog. Neshto se gledalo, neshto treba da se gleda, neshto je na usb-u, neshto ne na spisku, neshto je mozdha i u kompu...Bash svashta i za no comment )
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 14:28
Ništa gore nego kada vam neko prepriča čitav film, ima li potrebe za tolikim pisanjem a još ga niko nije pogledao.
Na vrh
kiza012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 15:09
Imao sam zivaca da ga odgledam do kraja. Bolje da sam 2 sata gledao teletabise. Film je ekstremno los i ne bih vise da otkrivam jer je Iga otkrio dovoljno. Kao veliki fan Alien fransize sam zgrozen ovolikim pajserizmom od filma. Jedv cekam da ga zaboravim i nije mi jasna samo ova ocena na IMDB-u. @s.t.a.l.k.e.r. Kako mislis da niko nije gledao film kada ima i prevoda ovde?Prevod odradjen odlicno!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 17:05
Slobodno se ljutite na mene, ali eble vas cam, ts, kinorip verzije, a posebno prijevodi takvih gadarija.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 19:36
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Okani se politike..LOL
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 19:44
Originalno postovano od strane Wuk86 Wuk86 piše:

Okani se politike..lol

Oni su političari????
Maj gudnesssss!!!!!

LM, što se tiče najnovijeg Ejlijena, mogu da napišem....
Na vrh
bubulesko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubulesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 20:38
Članak kao da je napisao fan marvel multiverzuma ili kako se to več zove.
Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 22:35
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Na vrh
bossko77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bossko77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2024 u 21:07
Meni je film bio veoma gledaljiv i zanimljiv. Kakve sam sve gluposti gledao u poslednje vreme ovo mi je bilo pravo osvezenje. Po meni su lepo razvili pricu i uklopili detalje iz fransize. Nikako se ne moze reci da je film los, mozda nekom nije legao i to razumem. Jedino ne mogu da razumem one sto ovakve filmove gledaju u CAM verziji..Film u bioskopu i u piratskoj verziji su dva razlicita dozivljaja..
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 10:06
babajstrasni Film prepričati prije izlaska kvalitetnog snimka je nepotrebno. ... gledaš a znaš unaprijed početak i kraj.
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 18:53
Ne moraš ispričati ceo film....
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 20:37
Kakvih bljuvotina ima ovo je cak i dobro, relativno, hmmm, malo kopija ovde, malo ukadeno onde, malo cap ovamo i eto ga film, niko nemoze da zameni Sigourney V. jer bi to znacilo da se nasla bolja glumica od nje ali takve za ovakav film bas i nema, mozda ce neko jednog dana da napravi nesto dostojno fransize Alien,mozda za nekih 20 godina , za sada je ovo za gledanje sasvim ok ali u pogledu fransize bas bledo i netreba mnogo truda da se vidi da je cap carap ali ok .. eto cccc
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.