Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Alien: Romulus (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105384
Datum ispisa: 17.Lipanj/Jun.2026 u 16:51
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Alien: Romulus (2024)
Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Tema: Alien: Romulus (2024)
Datum objave: 13.Svibanj/May.2024 u 13:22
Čekamo ....

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 13.Svibanj/May.2024 u 15:53
.... titlove i noobulšit/nocam/noTS verziju.

Objavio: Cobra1978
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2024 u 03:44
Samo H(ar)D, samo tvrdo.

Objavio: wuk
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2024 u 01:48
Из сваког дела,Алиена до сад, по нешто у овом наставку један од бољих наставака,франшизе Алиен! Подсеђа и на игрицу,Алиенс Колониал Маринес,има детаља из ње!

Objavio: Cobra1978
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2024 u 19:27
Nadamo se najboljem

Objavio: Debilius
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2024 u 01:49
Jedva čekam vidjet jel ovdje ejlijen osniva obitelj, 
pazi da ne uvrijedi rodni izričaj sina/kćerke, njihove 
pronaunse i gdje pazi da zakolje ljude da budu halal 
i košer. I još da mi je vidjet facu ejlijena kad mu 
na mobitelčini iskoči reklama za zubne implatate
za ono zubalo  koje izlazi ko ladica, kad se nameči. 

Nisam gledao trejler, nek me iznenadi, ko kinder jaje.

-------------

Objavio: Crimson Ghost
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 11:47
Meni rimejk Evil Dead iz 2013 i nije toliko loš, mogu slobodno da kažem i da je dobar.

Objavio: Mizi
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 12:04
Kako je Tramp razvalio Kamalu, jeste vidjeli???

Objavio: beogradski
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 13:02
Iskreno. Imacu ovaj film na listi ( spisku ) za gledanje ali sad, koji sam ja Alien gledao a koji nisam i koji imam na usb-u ili na spisku za gledanje ili u planu za gledanje,to zaista ne znam ) I najiskrenije ne znam kakav je to kvalitet filmova ukoliko se neko ne seca gde je stao i shta i kako ) Milion delova ovog miion delova onog. Neshto se gledalo, neshto treba da se gleda, neshto je na usb-u, neshto ne na spisku, neshto je mozdha i u kompu...Bash svashta i za no comment )

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 14:28
Ništa gore nego kada vam neko prepriča čitav film, ima li potrebe za tolikim pisanjem a još ga niko nije pogledao.

Objavio: kiza012
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 15:09
Imao sam zivaca da ga odgledam do kraja. Bolje da sam 2 sata gledao teletabise. Film je ekstremno los i ne bih vise da otkrivam jer je Iga otkrio dovoljno. Kao veliki fan Alien fransize sam zgrozen ovolikim pajserizmom od filma. Jedv cekam da ga zaboravim i nije mi jasna samo ova ocena na IMDB-u. @s.t.a.l.k.e.r. Kako mislis da niko nije gledao film kada ima i prevoda ovde?Prevod odradjen odlicno!

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 17:05
Slobodno se ljutite na mene, ali eble vas cam, ts, kinorip verzije, a posebno prijevodi takvih gadarija.

Objavio: Wuk86
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 19:36
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Okani se politike..LOL

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 19:44
Originalno postovano od strane Wuk86 Wuk86 piše:

Okani se politike..lol

Oni su političari????
Maj gudnesssss!!!!!

LM, što se tiče najnovijeg Ejlijena, mogu da napišem....

Objavio: bubulesko
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 20:38
Članak kao da je napisao fan marvel multiverzuma ili kako se to več zove.

Objavio: Debilius
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 22:35
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

-------------

Objavio: bossko77
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2024 u 21:07
Meni je film bio veoma gledaljiv i zanimljiv. Kakve sam sve gluposti gledao u poslednje vreme ovo mi je bilo pravo osvezenje. Po meni su lepo razvili pricu i uklopili detalje iz fransize. Nikako se ne moze reci da je film los, mozda nekom nije legao i to razumem. Jedino ne mogu da razumem one sto ovakve filmove gledaju u CAM verziji..Film u bioskopu i u piratskoj verziji su dva razlicita dozivljaja..

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2024 u 10:06
babajstrasni Film prepričati prije izlaska kvalitetnog snimka je nepotrebno. ... gledaš a znaš unaprijed početak i kraj.

Objavio: grobarko
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2024 u 18:53
Ne moraš ispričati ceo film....

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2024 u 20:37
Kakvih bljuvotina ima ovo je cak i dobro, relativno, hmmm, malo kopija ovde, malo ukadeno onde, malo cap ovamo i eto ga film, niko nemoze da zameni Sigourney V. jer bi to znacilo da se nasla bolja glumica od nje ali takve za ovakav film bas i nema, mozda ce neko jednog dana da napravi nesto dostojno fransize Alien,mozda za nekih 20 godina , za sada je ovo za gledanje sasvim ok ali u pogledu fransize bas bledo i netreba mnogo truda da se vidi da je cap carap ali ok .. eto cccc

Objavio: ivanhell
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2024 u 19:00
Ja sam veliki poštovalac Alien franšize ali da se ne lažemo, najbolja su prva dva filma u serijalu. Ovaj novi nastavak u dosta stvari jeste copy/paste prvog dela, slažem se, ali čak i kao takav je mnogo bolji od prethodna dva smeća Prometheus a posebno Covenant. Ja sam ga pogledao u bioskopu i nisam zažalio.

Datum objave: 14.Rujan/Sep.2024 u 21:26
@ivanhell Covenant je i po meni naj vece smece cele fransize...ovo i nije tako lose mada je dosta kopija svega iz proslih delova...

Objavio: Dogen
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2024 u 10:44
@ivanhell @Shadow07. Covenant i Prometheus ... čime su zaslužili takvo opljuvavanje? Za razliku od Sigurni filmova u ta dva je upletena neka priča pa je moguće i uključiti malo mozak u odnosu na Sigurno delove koji su potpuno svedeni na suštu akciju, Cov i Pro su drugačiji ali vrhunski,

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2024 u 13:41
@Dogen

Slično mišljenje delim. Pogotovo kada je reč o Prometeju.

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Datum objave: 15.Rujan/Sep.2024 u 16:34
Jel vi ovako odete na svaki petak 13 film i onda u svakoj temi pišete o ostalim petkima 13 umjesto o onome iz teme?

Datum objave: 15.Rujan/Sep.2024 u 19:26
Mozda ste vi i upravu, ali govoreci laicki i po onome kome se sta svidja a ne ko koliko razume ili se razume , meni se covenant nesto preterano nesvidja, film je snimljen vrhunski nova tehnologija, efekti u odnosu prvih filmova fransize je bas odlican ali nesto u tom filmu mi s e nesvidja , zato samo kazem svoje misljenje , sto neznaci da sam ja upravu ali po nekom mom kriterijumu kao obozavaoca filmova i gledanja istih bar 35 godina smatram da je slabiji dosta, postujem tudja misljenja naravno...

Objavio: ivanhell
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2024 u 23:21
@Dogen nisu ta dva filma Stalker ili Odiseja u svemiru 2001 da je potrebno ne znam kakvo uključivanje mozga, Prometej još i može da prođe mada opet ništa posebno, Covenant je još gori tako da su daleko od vrhunskih filmova i nikako se ne mogu porediti sa prva dva a Sigurni je klasa za sebe.

Objavio: TheDudeAbides
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 10:01
Mene zanima zašto samo IgaBiva objavljuje članke, osoba je kompletno nepismena, nema pojma o filmovima, piše senzacionalistički i u globalu loše, recenzije nemaju nikakvu svrhu. Valjda od tisuća članova ovog foruma ima ljudi koji bi se prihvatili toga, da ne slušamo ovog smora više.

Objavio: iromafia111
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 12:27
Nema druge nego da se prihvatiš posla i pokažeš nam koliko si kvalitetniji od njega.

-------------

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 13:13
Nije da bi se "štel mešat" niti dijelim mišljenje, ali zanima me nije li u rečenici gore trebalo pisati smarač, a ne smor?
Ili se radi o sinonimima? Jebga, kako ne koristim korijen ni izvedenice (osim: smaračina) ne znam što je ispravno u gornjem slučaju, zato pitam.

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 15:36
Bilo bi fino da recenzije piše i El Duderino!

Objavio: Ljubivoje
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2024 u 13:38
Ovaj film ne zaslužuje ni recenziju, toliko je loš a plus toga ukaljao je reputaciju kompletne franšize. Čudi me da su vlasnici prava dopustili da se nešto ovako snimi. Po meni, najbolji film iz "Sigurni" perioda je Aliens (Alien 2) a nakon toga i svi ostali. Svaki je imao nešto pametno da kaže i kreirani su vrhunski.

Objavio: DarkoBGD
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2024 u 21:23
Pitam se, pitam... Zašto je "Odlično" i zašto je IMDB 7,4 ocena? Nije se samo opšti kvalitet filmske umetnosti srozao skoro do daske, nego i osnova i kvaliteti ocenjivanja kod nekih od nas? Molim?

Objavio: jojo385
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2024 u 11:31
Njesra....film koji kopira mnoge momente iz predhodnih Aliena,pretendujuci
da Bude neki "nastavak" prikazuje svu nemoc rezisera da Bude ozbiljan.
Spejs šatl koji ima brisace, posadu od likova kao ulicni propaliteti.
Kako mogu likovi koji imaju manire ulicnih frajera biti dio posade.
Nemam pojma gdje je rastso reziser ali ovo je "ulicno" vidjenje Aliena.
Kao slag na nebuloze, prikazao je AI is prvog Aliena pogresno.
Ocekivao sam nesto,dobio sam nista.

Objavio: uredi ovo
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2024 u 14:56
Ipak je Sigorney Sigourey...

Translations of "Sigourney Weaver" into English in sentences, translation memory

Hoću da me Sigourney Weaver udavi bedrima.
I want Sigourney Weaver to choke me out with her thighs
Nije da ću skočiti u krevet sa Sigourney Weaver.
It's not like I can just go hop in bed with Sigourney Weaver.

ima toga još na https://hr.glosbe.com/hr/en/Sigourney%20Weaver

Datum objave: 16.Listopad/Oct.2024 u 19:08
Još jedan lidbo koji voli da prca babe....

Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2024 u 14:32
Pa po godištu glumaca jasno je da namenjen generacijama koje su rođene 20 godina posle izlaska prvog (i jedinog) filma i koje za njega nisu verovtno ni čule. Možda ovo i ne bi bilo tako loše da su neki ozbiljni glumci a ne ova deca. Inače prvi sam za dublje razmišljanje ali Alien je dobar akcioni film tako da mi je to poštenije nego ubacivanje neke kvazi filozofije kao u ona dva.

P.S. Jel ubio neko Mizija? Ne? Šteta. Valjda će sam.

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2024 u 19:38
E, dobar je film, samo ga neću gledati.
@Protivničeneukusa, živ li si?

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2024 u 01:37
Dovoljno živ da čuvam Spilberga od tebe.

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2024 u 12:07
E, pozdravi đedu Stivena!
Da je on režirao ovaj film, možda bih ga i pogledao.
Šaim se.

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2024 u 17:05
Pa ti onda ne gledaš ništa. Ne valja ti deda, ne valja ti unuk. Onda se u stvari slažemo da danas ne valja ništa.

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2024 u 20:21
Nije ovo bas ni toliko los film, jesam komentarisao da je nista posebno a daleko bilo na nivou predhodnih iz fransize, bar do Alien 4,ali sta ocekivati posle maestralnih izvodjenaj stare ekipe glumaca, jos i price, ma svega itd itd , ali ipak kazem da je gledljiv film , mada hmmm...

Objavio: robi75
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2024 u 22:17
Teen filmic...po mom misljenju bas lose. Ugasio posle pola sata.

Objavio: grobarko
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2024 u 10:10
Jako, jako loše. Ljubitelj sam ALIENA, ali sam ovo jedva odgledao. Sve je već viđeno, ali je ovo i dosadno.

Datum objave: 22.Listopad/Oct.2024 u 14:30
Nije problem u mladim glumcima, već u radnji koja je viđena u svakom predhodnom serijalu i znaš kraj unaprijed

Objavio: banisa2006
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2024 u 21:16
Mene je film smorio...ima tu nekakvih scena ok...prvih pola sata mozete preskociti jer je razvlacenje....Fransizu Alien gledam bas zbog Aliena ali i zbog Sigurnie Viver...Jednostavno, sta je Helloween bez Jamie Lee Curtis ili sta je Alien bez Viverove...za mene promaseni filmovi....to su dva tela jedna dusa metaforicki receno..

Objavio: skyspy111
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2024 u 22:07
Prijateljski savjet , ustedite sebi vrijeme i preskocite ovo smece.

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2024 u 01:05
Sve već viđeno, "studenti" zalutali i otišli na večeru. Ovo je kao kad neki novi bend svira cover starog, kultnog benda - i ne zvuči najprijatnije. Uz par ok scena, ali za zaborav sve skupa.

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2024 u 02:28
Kao ogromni fan celog serijala, pre nego sto bilo sta kazem moracu ovo da pogledam jos jednom.Samo se plasim da ce to biti i poslednji put.

Objavio: Hades
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2024 u 21:44
Na zalost u pripremi je nastavak romulusa...

Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2024 u 16:56
pa sad, srešće se zadnja dva filma romulus i covenant, videćemo šta će biti

Datum objave: 29.Listopad/Oct.2024 u 04:26
Mislim da smo zaključili da je ovaj film neukusan.

Objavio: zoris
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 22:01
Loše!

Objavio: Filaret
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 00:13
Šta znam, odrastao sam uz Alien tetralogiju i s visine gledao na sve nedorasle joj derivate, ali meni ovo nije bilo loše.

Mislim da je bez veze porediti ovaj film sa bilo kojim od prethodna četiri, ovo je bilo podsećanje za one koji prate na času i upoznavanje za one druge. Uvod u novu franšizu prilagođenu mlađim generacijama i možda najava dugo očekivanog dolaska ksenomorfa na Zemlju.

Kao doprinos teorijama zavere primećujem sličnost ljudsko-ejlienovskog bastarda sa onim plavim nakazama od avatara, što najavljuje Džejmsa Kamerona, astronomski budžet i zabavu za svu dokonu decu ovog sveta.

Objavio: jolydred
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 00:46
Alien 1 i Alien 2 i tu bih stao....sve ostalo su neki pokusaji. Romulus mi je slican Alien 4 kada se radja Himera Alien...Ima par detalja u filmu koji su vredni, ostalo vec vidjeno i nezanimljivo (bar meni).

Objavio: klass
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 07:17
Nije los film. Nije horor, nema cak ni nekih napetih scena ali za ubijanje vremena sasvim solidan. Mozda je mogao da bude malo kraci iako nije dosadan. Ocena 6. 

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk