Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)

Gojira -1.0

Gojira -1.0 (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Godzila minus jedan

Godina:

2023

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

124 min

Režija:

Takashi Yamazaki

Scenarij:

Ishirô Honda
, Takeo Murata
, Takashi Yamazaki

Glavne uloge:

Hidetaka Yoshioka
  >  Kenji Noda
Ryunosuke Kamiki
  >  Koichi Shikishima
Yûya Endô
  >  Tadayuki Saito
Kisuke Iida
  >  Akio Itagaki
Sae Nagatani
  >  Akiko
Rikako Miura
  >  Minami Hamabe's stand-in
Kuranosuke Sasaki
  >  Yoji Akitsu
Kagga Jayson
  >  Boy #5
Sakura Andô
  >  Sumiko Ota
Yuki Yamada
  >  Shiro Mizushima
Minami Hamabe
  >  Noriko Oishi
Miou Tanaka
  >  Tatsuo Hotta, Captain of Yukikaze
Senji Nakagi
  >  Keyaki Captain

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2024 u 21:45
Prevod je uradio Bambula ✨
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2024 u 18:33
Još jedan u nizu prošlogodišnjih hypeanih filmova koji mi nije ispunio očekivanja (nisam iznenađen). Ima film pozitivnih dijelova, što se mene tiče, a ima i negativnih koje su mi zasmetale jer bacaju na "hollywoodizam". Ovo je film sa nekom smislenom dramskom upakiranom toplom pričom (za ovaj "Godzilla universe" možda najizraženija koliko je meni znano po pitanju navedenoga) koji primarno prati mladu propalu kamikazu i ljude oko njega. I da Godzilla je malo pre robotska. Sve skupa jedan solidan film.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2024 u 18:46
Da li je ovo prikvel, sikvel, rimejk ili potpuno novi film?

Svideo mi se, nije dosadan.

Na vrh
aleksa-kosanin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksa-kosanin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2024 u 23:21
Meni se film jako dopao. Američki Monsterverse ima 0 ljudske priče, a Godzille ima toliko da prosto više ništa ne osečam kad je vidim na ekranu. Prosto kad u kontinuitetu gledate čudovišta kako se biju prestane da bude uzbudljivo i još plus nema ljudi za koje biste se vezali i za koje biste brinuli. ono malo ljudi što ima imaju najstereotipnije moguće konverzacije, znači bolje da ih nema uopšte. Godzilla minus one ima odličnu priču, likove za koje se vežeš zapravo, a onda pored toga i Godzillu koja je stvarno jako dobro odrađena i izgleda zaista moćno. Nema je preterano puno, tako da kad se pojavi uvek je zanimljivo gledati je, a opet je nema premalo, što je recimo bio problem u Godzilli 2014. Tako da moja topla preporuka
Na vrh
Waldo_79 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Waldo_79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 15:53
Meni je film bio odličan, baš kao što sam i očekivao. Svaka čast japancima i za priču, i za specijalne efekte, scenografiju, ma sve je bilo u "full-u!" Topla preporuka za sve one koji još uvek nisu pogledali film. Ocena 9/10...
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 13:30
Super!
Na vrh
bosko-zecevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko-zecevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 02:02
Veoma osrednje!
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2024 u 23:51
Odlično odrađeno u svakom pogledu. Narativ u kome se prožimaju fina melodrama sa vizuelno fascinantnim akcionim scenama (kad je u kadru Godzilla u rušilačko-ubistvenom pohodu). Možda nije za desetku, ali 9/10 svakako zavređuje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.