Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=104624
Datum ispisa: 25.Lipanj/Jun.2026 u 16:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)
Objavio: titlovi.com
Tema: Gojira -1.0 Aka Godzilla Minus One (2023)
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2024 u 21:45
|
Prevod je uradio Bambula ✨
|
Odgovori:
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 03.Svibanj/May.2024 u 18:33
|
Još jedan u nizu prošlogodišnjih hypeanih filmova koji mi nije ispunio očekivanja (nisam iznenađen). Ima film pozitivnih dijelova, što se mene tiče, a ima i negativnih koje su mi zasmetale jer bacaju na "hollywoodizam". Ovo je film sa nekom smislenom dramskom upakiranom toplom pričom (za ovaj "Godzilla universe" možda najizraženija koliko je meni znano po pitanju navedenoga) koji primarno prati mladu propalu kamikazu i ljude oko njega. I da Godzilla je malo pre robotska. Sve skupa jedan solidan film.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 03.Svibanj/May.2024 u 18:46
Da li je ovo prikvel, sikvel, rimejk ili potpuno novi film?
Svideo mi se, nije dosadan.
|
Objavio: aleksa-kosanin
Datum objave: 06.Svibanj/May.2024 u 23:21
|
Meni se film jako dopao. Američki Monsterverse ima 0 ljudske priče, a Godzille ima toliko da prosto više ništa ne osečam kad je vidim na ekranu. Prosto kad u kontinuitetu gledate čudovišta kako se biju prestane da bude uzbudljivo i još plus nema ljudi za koje biste se vezali i za koje biste brinuli. ono malo ljudi što ima imaju najstereotipnije moguće konverzacije, znači bolje da ih nema uopšte.
Godzilla minus one ima odličnu priču, likove za koje se vežeš zapravo, a onda pored toga i Godzillu koja je stvarno jako dobro odrađena i izgleda zaista moćno. Nema je preterano puno, tako da kad se pojavi uvek je zanimljivo gledati je, a opet je nema premalo, što je recimo bio problem u Godzilli 2014. Tako da moja topla preporuka
|
Objavio: Waldo_79
Datum objave: 10.Svibanj/May.2024 u 15:53
|
Meni je film bio odličan, baš kao što sam i očekivao. Svaka čast japancima i za priču, i za specijalne efekte, scenografiju, ma sve je bilo u "full-u!" Topla preporuka za sve one koji još uvek nisu pogledali film. Ocena 9/10...
|
Objavio: Stressman
Datum objave: 22.Svibanj/May.2024 u 13:30
Objavio: bosko-zecevic
Datum objave: 29.Svibanj/May.2024 u 02:02
Objavio: marcobobby
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2024 u 23:51
|
Odlično odrađeno u svakom pogledu. Narativ u kome se prožimaju fina melodrama sa vizuelno fascinantnim akcionim scenama (kad je u kadru Godzilla u rušilačko-ubistvenom pohodu). Možda nije za desetku, ali 9/10 svakako zavređuje.
|
|