| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 23> |
| Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Tema: Na sreću, nema gašenja TitlovaObjavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 19:19 |
|
Pozdrav svima Nažalost moram s vama podijeliti nešto što mi je jako teško reći. Nakon puno razmišljanja došao sam do zaključka da moram zatvoriti site. Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku. Naime, site je već neko duže vrijeme bio ovisan o drugim projektima koji su ga financirali, ali to više nije opcija. Drugim riječima, site je postao prevelik financijski teret za mene. Planirano zatvaranje site 1.2.2024. Opcija koju ja eventualno vidim jest da site poklonim nekome tko bi ga mogao održavati. Hvala vam na svemu i nadam se da ćemo se opet vidjeti online!
|
|
![]() |
|
Kardiovask. Terorist
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:05 |
|
Nikola, ne zajebavaj. Pomiješao si datume. Sutra je 04.01., a ne 01.04.!
![]() |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:15 |
|
Ovo je zaista strašna vest i iskreno se nadam da do toga ipak neće doći. Titlovi su naš drugi dom, mesto na kome nam je lepo i u koje smo uložili toliko truda, vremena i dobrih namera. Možda nije sve izgubljeno. Pokušajmo da zajedno pronađemo neko rešenje. Kolege i članovi, javite se i nađimo način da ovo nekako rešimo.
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:21 |
|
Za početak, staviti obavijest na početnu stranicu. Tamo će biti najvidljivija.
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Online Points: 2471 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:30 |
|
koliki bi prilog trebao da se ne zatvori?
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:31 |
|
Evo i jedna konstruktivnija ideja - objaviti broj računa za donacije.
Ako mogu brojni trackeri ili news portali na taj način skupljati novac, zašto ne bi mogli i Titlovi? Na nekima, na kojima sam provodio puno manje vremena, sam tu i tamo uplatio 10-ak eura/dolara. Ne vidim baš nijedan razlog zašto to ne bih radio i ovdje.
|
|
![]() |
|
Kepa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 10 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:37 |
|
Pozdrav, žao mi je što dolazi do toga jer ovaj sajt je toliko toga lepog doneo ne samo meni već i većini kojima poznajem, pre svega sam programer i imam dosta projekata iza sebe i interesuje me koliko je skladištenje potrebno sa celu bazu jer bi na osnovu toga mogao da procenim koliko bi ti troškovi iznosili a ja u ovoj pa i dalekoj budućnosti bih mogao verovatno da se nosim s tim. Hvala na odgovorima
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:38 |
|
Mislim da sadašnji vlasnik sajta prvenstveno traži nekoga kome poklonio sajt i ko bi preuzeo obavezu da ga održava i vodi. Što se donacija tiče, verujem da bismo svi rado priložili i nešto novca, budući da smo uložili toliko truda u sve ovo.
|
|
|
|
![]() |
|
Kepa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 10 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 20:42 |
Ovo je zaista dobra ideja, svakako ja sam već napisao da bih želeo pomoci! |
|
|
Do what makes u happy, be with who makes u smile, laugh as much as u breathe & love as long as u live
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 21:32 |
|
Mislim da treba pokušati sve, samo da do toga ne dođe. Vlasnik sajta je jedan divan i plemenit čovek, zahvaljujući čijoj ideji je sve ovo nastalo. On verovatno ima svoje razloge što ne može da nastavi i zato bi poklonio sve onome ko bi mogao da se nosi s tim. Ako umete i želite da se ovim bavite, kontaktirajte ga. A što se donacija i sve moguće pomoći koju smo u stanju da pružimo tiče, verujem da ćemo svi biti prijatno iznenađeni koliko će je biti jer godinama sve ovo radimo sa puno volje i ne mogu da verujem da sve to može nestati. |
|
|
|
![]() |
|
sysnop
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 21:54 |
|
Ja pratim već dugi niz godina ovaj site i bilo bi mi jako žao da se ugasi. Također sam za donaciju. Netko je također predložio da bi preuzeo brigu oko sitea. I to je opcija, ako dosadašnji vlasnik stvarno više nema snage. Ako ima snage, evo nas sa donacijama. Valjda bi mogli skupiti za održavanje ovog stvarno odličnog i informativnog sitea.
|
|
![]() |
|
mile969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 21:55 |
|
Šteta, jer pored samih prevoda sajt poseduje renzije filmova i serija, vesti, forum a uz sve to je pregledan.
Paradoks da danas gomila raznih online sajtova za gledanje filmova odavde uzima prevode i time smanjuje broj poseta, jer mnoge mrzi da skida filmove a potom i sam titl.
I da ne izostavim ljude koji vrhunski prevode i čiji prevodi nekih filmova su mala remek-dela
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:04 |
Ostavim vas same neko vreme i odmah gasite sajt.
|
|
![]() |
|
Atlas382
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: Malmö Status: Offline Points: 12 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:12 |
|
Daj neku opciju za donacije isl. Siguran sam da ima ljudi, ukljucujuci i mene koji su voljni ucestvovati i podrzati sajt.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:14 |
|
Nikola druže moj, žao mi je što sve to čujem i žao mi je što nisam jedan od onih koji mogu da "zatvore" ovu priču o gašenju. Znam da si se borio do kraja, ali vredi i reći i ono što se ćuti. Duboko verujem da se iza gomile "alijasa" sa ovog sajta kriju i ljudi koji mogu da itekako pomognu i da ovo nije pomoć nekakvom dnevnom senzacionalističkom bljutavom sajtu, već sajtu koji je ispisao valjanu priču od svog nastanka. Uspeo je čak i da nas intelektualno podigne, ako ništa drugo nije nam dao da zakržljamo. Prijatelji, vi koji možete, potrudite se da istupite i zaštitite ono što valja i ono što će valjati i za naše naslednike. Hvala
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
dejank72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:23 |
|
Predlog
1. ako baš mora da sajt ode u druge ruke, neka ode nekome ko je ovde već imao administratorsku ulogu i bio radno aktivan u smislu broja prevoda i drugih stvari vezanih za rad i sadržaj sajta.
2. Mislim da je novac zaista najmanji problem i da treba napisati koja je cifra u pitanju, kako bi ljudi svojim donacijama pomogli. Naravno, treba da sve bude transparentno, odnosno da se zna koliko je prikupkjeno i koliko još nedostaje (ako nedostaje).
Zaista bi velika šteta bila ugasiti ovako kvalitetan i koristan projekat.
Hajde da pokušamo da ga sačuvamo, pa ako može-može, ako ne šta da se radi. Ali hajde da se ne predamo bez borbe.
|
|
![]() |
|
pedja100
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2024 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 3 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:26 |
|
Baš mi je žao što se ovo dešava. Da li je opcija da se nešto donira preko https://www.patreon.com/ ? Ja već podržavam nekog na taj način tamo. Bilo bi jednostavno i konstantno.
|
|
![]() |
|
PropaliPjesnik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:43 |
|
Napokon da se i ja registriram.
E ovako, u posljednjih par godina proživio sam mnogo sranja, između ostalog preko noći ostao bez posla, na sudu mi se parnica odugovlači unedogled i da sad ne nabrajam dalje... Sranja se događaju svima, nisam ni prvi ni zadnji. ALI za svo to vrijeme, pored knjiga i pisanja, ako me je nešto održalo koliko toliko normalnim - mada je bilo trenutaka kad sam pizdio na sve strane - bili su svakodnevni posjeti ovoj stranici, skidanje titlova i slanje svega dovraga gledajući filmove i serije tamo negdje od 60-tih godina do danas. Koliko toliko se snalazim i s titlovima (mislim na Subtitle Workshop), odlično se snalazim s engleskim i u više navrata mislio sam se pridružiti prevođenju, ali inače sam od onih staromodnih ljudi koji ne koriste društvene mreže, forume i sl. (osim informativno ili recimo za skidanje titlova). Plus nakon mojih usranih iskustava s ljudima u posljednjih nekoliko godina, nisam baš nešto društven. Zapravo ni ne posjećujem ovu stranicu samo zbog titlova - engleski titl recimo mogu skinuti bilo gdje, odnosno hrv. ili srpski prijevod tražim prvenstveno radi mame - nego radi novosti, preporuka filmova/serija, a zapravo mi i same objave titlova (na kojem god jeziku) skrenu pozornost na razne naslove koje bi inače vjerojatno propustio ili mnogo kasnije primijetio. That being said, ova stranica je jedina koja danas redovito izbacuje titlove na koje se čovjek ipak može osloniti i vidljivo je koliko se ljudi trude, a većina titlova je sasvim pristojne kvalitete, također se nađe i odličnih gdje se vidi i svojevrstan autorov potpis i koje mi je uvijek užitak čitati... No, da sad previše ne filozofiram - to mi je u životu ionako donijelo i previše problema - financijski aspekt ne bi trebao biti nikakav problem. Mnogo ljudi koristi ovu stranicu i donira li svatko makar 5 eura na račun, zasigurno će se ta stavka riješiti, odnosno novac se uvijek može sakupiti jer je prava šteta da propadne sav taj dugogodišnji trud koji ste ovdje uložili; ionako previše toga vrijednog propada u Hrvatskoj, a financiraju se gluposti. Pretpostavljam da je jedina neizvjesnost pronaći nekog tko će sposobno voditi ovu stranicu, a siguran sam da ako dosadašnji šef baš mora napustiti stanicu, uvijek postoji netko od vas tko je dovoljno upućen da može preuzeti ovu stranicu.. No, u svakom slučaju, idem sad proluftati mozak i pogledati taj neki Death Machine iz 1994., a vi se ne dajte. Ovdje imate nešto veliko, hvalevrijedno i čak bih rekao iznimno jer je postignuto zajedničkim trudom i nesebičnim zalaganjem i prava šteta bi bila da propadne... kao što je propao ovaj pjesnik čija poezija u posljednje vrijeme nit ne smrdi nit ne miriše a što je gotovo isto kao da je ni nema.
|
|
|
Rođen pola stoljeća prekasno.
|
|
![]() |
|
kristijan-dumencic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:52 |
Ne možemo radit račun bez krčmara, ne znamo cifru o kojoj se radi, ali ajmo ovako, da se skupi nas 100, a to je vrlo lako izvedljivo. Pogledajte samo koliko ima translatora na sajtu + moderatori, administratori i obični članovi. Neka svako donira recimo 5 eura mjesečno, to je 500 eura mjesečno za održavanje sajta. Bitno je da znamo o kojoj cifri se radi i onda se lako napravi neka računica prema tome.
|
|
![]() |
|
Atlas382
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: Malmö Status: Offline Points: 12 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2024 u 22:54 |
|
Ovaj sajt je preveliko naslijedje da mu se ne bi ponudila prilika za podršku voljnih članova i korisnika.
Patreon je odlična ideja. Pretpostavljam da sajt ima fiksni mjesečni rashod. Otvoriš nalog na Patreonu, podijeliš par tiera. 5,10,15,20,50.... za početak manji broj ljudi bi donirao veće iznose. A kasnije kako se taj broj bude povećavao, prelazili bi na manje tiere i tako osigurali siguran mjesečni priliv, a da pritom nikom ne predstavlja veliko opterećenje. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 23> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |