Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RRR (Rise Roar Revolt) (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RRR (Rise Roar Revolt) (2022)

RRR (Rise Roar Revolt)

RRR (Rise Roar Revolt) (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

187 min

Režija:

S.S. Rajamouli

Scenarij:

S.S. Rajamouli
, Mankombu Gopalakrishnan
, Vijayendra Prasad
, Madhan Karky
, Sai Madhav Burra
, Riya Mukherjee

Glavne uloge:

Makrand Deshpande
  >  Peddayya
Ajay Devgn
  >  Key Role
Alison Doody
  >  Lady Scott
Ray Stevenson
  >  Scott
Alia Bhatt
  >  Sita
Olivia Morris
  >  Jennifer
Mark Bennington
  >  Cunningham
Kirron Arya
  >  Hero's mother
Gaurav Pareek
  >  Guri
Gaurav Pandiya
  >  Guri
Shriya Saran
  >  Sarojini
N.T. Rama Rao Jr.
  >  Komaram Bheem
Rajeev Kanakala
  >  Venkat Avadhani
Ram Charan
  >  Alluri Sitarama Raju
Edward Sonnenblick
  >  Edwards
Chandra Sekhar
  >  Jangu
Rahul Ramakrishna
  >  Lacchu
Varun Buddhadev
  >  Young Alluri Sitarama Raju
Richard Bhakti Klein
  >  DSP Philip Green
Ahmareen Anjum
  >  Loki
Spandan Chaturvedi
  >  Young Sita

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RRR (Rise Roar Revolt) (2022)
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 23:51
Opis na sajtu vam je sve rekao.
IZMIŠLJENA. Priča.

Obojica domoljuba su stvarno postojala, međutim nikad se nisu sreli.
Film je o tome što bi bilo da je bilo.

Akrobacije i akcija preludo iskoreografirani, onako kako to samo indijci znaju.
Ne trebaju njima bezvezni stripovski superheroji.
CGI nevjerojatno dobar, "umjetne" životinje kao da su prave.
A glazbena podloga i sveprisutna tema, apsolutni pogodak.

Ja u ovom filmu ne mogu pronaći nešto da mi baš ne valja.
Htjeli su napraviti zabavni masala buddy film i razvalili su.
Eventualno se možda može prigovoriti što zaručnica, prava ljepotica, nije dobila više minuta u filmu, ali onda bi potrajao duže od 3 sata.
Ma evo, ne valja to što su nasnimili telugu dub u nekim dijelovima preko stišanog engleskog jezika. LOL

Tollywood je ovim filmom natrljao nos Bollywoodu a dijelom i Mollywoodu što se masale tiče.
Ovako zabavnu odavno nisam gledao.
Mastwoč.

Nastavak je u predprodukciji.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 00:20
U svakom slucaju vredi pogledati. Slazem se. I hvala Joxer sto si postavio prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 04.Sijecanj/Jan.2023 u 11:05
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 09:42
Ovako ako je kako je Joxer opisao mora da se gleda
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 09:45
I bravo za prevod jos jedan razlog da gledam
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 11:18
Da pogledaj, meni se svideo.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 11:47
Prijevod nije moj, vidite da je nepotpisan.
Hvala tko god je preveo.

Netko mi je rekao da ima na nekakvoj gledalici i kako Ant više ne može, ja jadan  morao vratiti Stream Detector.
A forum ubacuje puste te nekakve simbole zbog pluginova tako da mi se ne da imati ih.
Nakon muke tek, vidio da ima taj isti bez tih kerefeka znate već gdje. E pa stvarno.

Bio je prepun tipfelera, ali u ovom slučaju to je ekstra - odmah je jasno da nije gugltranslejt nego ručni. LOL
Malo sam ga ispeglao prije uploada, naravno.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 12:32
Pa da hvala onome ko je preveo, a i na tvom `peglanju` i upload-u (  rec postavio koristim u tom znacenju).
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 12:57
Ma Joxer hvala tebi prvenstveno ,ti si ga stavio ovde a onaj koga preveo hvala i njemu.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 21:32
Odustao poslije pet minuta gledanja. Zao mi je sto sam i tih pet minuta izgubio bezveze.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 22:35
Kao sto rekoh ljude odbijaju indijski filmovi, napisah u ovoj temi pa izbrisah,  i dok jos nisam putovao u Indiju pruzio sam im sansu i gledao, relativno skoro sam putovao u Bogotu, kratko 8 dana, ma totalno drugi `svet`, prica, kultura, ma sve. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 23:59
Masala nije za svakoga.
Pa i neka je najbolja masala lani, nekim ljudima smeta na ovaj stil filma.

Samo da dodam jer sam pogriješio u komentarima titla.

Indija nije nominirala RRR za neengleski oskar nego neko smeće, to sam točno napisao.
Međutim, američki distributer Variance Films ga je nominirao po apsolutno svim kategorijama.

Što će niti ne znam, ne vidim kako se ijedan lanjski film može boriti protiv Everything Everywhere All at Once.

Ali ako me njuh ne vara, bez obzira na izvrsne glazbene podloge u puno filmova, jedino se RRR usudio pokušati ići po tragu legendarnog Morriconea.
Stvarno očekujem da Naatu Naatu ubere oskara.
Ne zato jer uđe u uši - meni je ušla, ali nije jedina.
Nije ni zato jer je Ram namjerno "izgubio" namiještajući romantiku najboljem prijatelju, spot u filmu koji nije tu bezrazložno nego je dio priče.
Nego zato jer je scena snimana ispred predsjedničke palače u Ukrajini, a znamo da su oskari politički motivirani.

E'o ta scena/spot:

Od mene mislim da je dovoljno baljezganja.
Pogledajte film.
Pokušajte bar.

Ažurirao JoxerTM - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:04
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:07
Ma nije samo masala, nego i drugi, nebitno koji,  jednostavno ima neka odbojnost. A ovo prethodno meni licno bitno u p...., tj. boli me cosak od pisaceg stola gde je sta snimano, rekoh svaka gradjevina, spomenik, zapis, knjiga vredi, nebitno. 

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:17
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:19
Pa znaš kako funkcionira akademija.
Uz ambijent, ima nešto što se u spotu ne vidi nego u filmu.
Svirači su crnci, znači zadovoljenja je i holivudska nova woke tričarija. Wink

Odbojnosti me ne zanimaju.
Dođeš u restoran i nešeš probati specijalitet nego naručiš štajaznam jedno te isto svaki dan.
Tvoj izbor. Ja želim probati.

Ali rekoh, dosta baljezganja.
Držim fige naravno, za nestvarno dobru glazbu iz filma.
Za ostale oskare nije me puno briga.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 13:46
Odgledah i mogu reci dobar je film ,prica dobra scene fantasticne ,glumci dobri ali ne mogu nikako da se naviknem na to njihovo igranje i to traje li traje a necu da premotavam ali kazem opet meni dobar film. Prva scena kada bije onu masu ljudi je extra snimljena pa makar i nerealna ali odradjena je fenomenalno
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 02:08
JoxerU, daj mi link za verziju ripa te tvoje dorade prevoda ili šta već da si čaćkao oko njega
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:51
Je, pa odakle mi, to je bilo prije 500 godina, ne sjećam se ni prije koliko miuta/sati sam bio u wc.
Ček da vidim šta sam bio napisao koja je pa ti šibnem na PP.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:57
Pa u slučaju da si zapamtio odakle si ga pozajmio, otkud znam, pomislih da sve to ionako uzimaš sa istog mesta. Počeo rip gde mi piči prerano eng, iskopao još tri neodgovarajuća, potom prešao na, kukala mi majka, te domaće prevode, ni to da odgovara ripu, na kraju sve pobrisao i odustao od čitave te jebade 😂 no tek potom se zainatio jer mi je sve to potrošilo previše dragocenog slobodnog vremena da bih tek tako batalio, pa rekoh hajde da probam onu narodnu "ko pita - ne skita", mada tek narodu i njihovim poslovicama ne verujem išta 😂😂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:59
Ma ne, ne bude s istog.
Morao sam vidjeti koja je verzija da znam odakle je.
Onaj pahe ti ima ugrađene eng titlove pa možeš komotno birati da ti ih prikazuje, nisam siguran za PSA, zaboravio sam. :(
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 04:43
Valjda će početi da se pozajmljuje, nema seedera još ili su mi portovi fucked up, no neka bude kad bude, ima dana 😂
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 10:34
Baš mi je drago što na ovom sajtu Titlovi.com postoji i ova opcija za komentare jer meni je recimo mnogo pomoglo da olučim da ne skidam ovaj film jer mi je komentar koji je ostavio ''kolega'' kjovo mnogo pomogao. Kad sam pročitao da igraju ili plešu, odmah sam odustao. Ne znam šta im to znači i ne mogu nikako ali nikako da se naviknejm što plešu i pevaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.