Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za par filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za par filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mad Mike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za par filmova
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:22
Dodgeball -  1CD
Pirates Of The Caribbean Dead Mans Chest - 1CD
Scary Movie 4 - 1CD
Meet The Fockers - 2CD-a (za njih našao al ne rade)
Boyz In Da Hood - 1CD
House Party - 1CD
Cb4 - 1CD
Block Party - 1CD
Chris Rock - Bigger Blacker - 1CD
Do The Right Thing - 1CD

na mail bego2@net.hr

hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:27
pogledaj podnapisi.net
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:51
Ili http://www.divx-titlovi.com/
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:52
a ako ti treba za serije imas http://www.prijevodi-online.org/
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:58
Gledao sam i pod podnapisi.net i pod http://www.divx-titlovi.com/ al nema idem sad pogledat na http://www.prijevodi-online.org/.

Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:02
Jesi gledao na www.cd-covers.com
Ima dobrih dvd omota
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:07
ovim outenm reklamiram najbolji(zato sto je jedini) 24 site na balkanu

http://24.recenzije.com/
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:12
Originalno postovano od strane blackpantera84 blackpantera84 piše:

Jesi gledao na www.cd-covers.com
Ima dobrih dvd omota

Tražim titlove a ne omote.

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 12:15
Originalno postovano od strane Mad Mike Mad Mike piše:

Dodgeball -  1CD
Pirates Of The Caribbean Dead Mans Chest - 1CD
Scary Movie 4 - 1CD
Meet The Fockers - 2CD-a (za njih našao al ne rade)
Boyz In Da Hood - 1CD
House Party - 1CD
Cb4 - 1CD
Block Party - 1CD
Chris Rock - Bigger Blacker - 1CD
Do The Right Thing - 1CD

na mail bego2@net.hr

hvala

dajte se ljudi više naučite koristit subtitle workshopom....
pa ko da ste nepismeni...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 13:13

Subtitle workshop radi odlicno a ima i deugih programcica koji sluze u tu svrhu. Potrudi se malo.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 00:54
Portrudio bi se ja al nemam vremena jer imam flat pa skidam ko lud a pošto imam mali hard nestane mi puno toga.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 01:37
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 01:38

Portrudio bi se ja al nemam vremena jer imam flat pa skidam ko lud a pošto imam mali hard nestane mi puno toga.

To ti je 5max po prevodu

Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 02:33
5 min??

Meni je to 50min jer neznam radit sa tim programom.
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 09:01

5 min??

Meni je to 50min jer neznam radit sa tim programom.

brzo se uči...ne trabunjaj i skini si program , jednostavan je...ak ne skužiš za 10min. debilčina si i pol...a pričalo se puno i ovdje po forumu o njemu,pa malo searchaj...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 15:41

1 ides na file/load subtitle

2 obrises na kraju, ko je preveo i tako to...ili na pocetku (cak i naslov)

3 zapises (ili zapamtis) iz BSplayera, recimo, na kom frejmu ti POCINJE prvi dialog i na kom frejmu ti POCINJE zadnji dialog u filmu.

4 u SW gore levo promenis MODE u FRAME

5 odes u SW na Edit/timings/adjust/adjust subtitles,  i uneses pocetak i kraj

6 kliknes na ADJUST

I to bi trebalo da radi (kod mene u 95% slucajeva)

Sretno!

P.S. posle 2-3 puta i tebi ce ici za 5 minuta

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 22:52
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

1 ides na file/load subtitle
2 obrises na kraju, ko je preveo i tako to...ili na pocetku (cak i naslov)

Onda mozes i da obelezis prvu recenicu i cim bude uzgovorena pritisnes dugme 1, onda obelezis zadnju recenicu i kad bude ona izgovorena pritisnes 2, sacuvas i to je to :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,404 sekundi.