Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Volite li životinje? (30.10.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Volite li životinje? (30.10.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Volite li životinje? (30.10.2022.)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 12:44
"Volite li životinje?" - Ne.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 14:02
Da. Više nego ljude.
Što ne znači da me zanima ovaj film.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 23:36
Prosto i jednostavno, obožavam. Slažem se u velikoj meri sa Payutti-em i da `Oduvek je bilo tesko biti covek medju ljudima`, ali gledacu dati film.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:39
Onozavam zivotinje. Vise nego ljude. Jedva cekam ovaj film
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:51
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Da. Više nego ljude.

Je.... bga.
Ja volim ljude. Ali ljude. Ne kreature koji izgledaju kao ljudi, a to nisu. Wink
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 18:00
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Da. Više nego ljude.

Je.... bga.
Ja volim ljude. Ali ljude. Ne kreature koji izgledaju kao ljudi, a to nisu. wink

Kao što kaže Alex: "Oduvek je bilo teško biti čovek medju ljudima".
Razočarao sam se u puno ljudi u svom životu, a u životinje nikad.
Da ne bude zabune. Nisam samotnjak, imam porodicu i prijatelje. A imam i psa.
Koji je takođe član porodice.
Možda volim živorinje jer sam odrastao uz vučjaka, i roditelji su mi usadili
ljubav prema životinjama.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 18:22
Kod mene, vazda, sve naopako. Unhappy

Nemam niti jednu životinjicu, nemam uslova, odlazio iz stana u svitanje, vraćao se uveče, evo sada mesecima još i šepav, kako bih takav naopak, jedva se zbilja dovučem do stana, šetao psa npr, ili ga ostavljao da samuje čitave dane, to nije život ni za jedno živo biće.  Imam nekog paučića u kupatilu povremeno, trudim se da ga čuvam i volim, no svako malo se zagubi nekuda, čudni su putevi paučića. 

Nije strašno ni biti samotnjak, čovek prosto nekada nema ikoga, bez svoje takve želje, takve se karte dobiju a i za porodicu ima vremena, ništa to sve ne govori o manjku ljubavi za Čoveka, ljude, životinje. Approve
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 20:42
Stani malo. Ja se nisam šalio s mojim ne.
Do puberteta sam volio sve, i domaće i divlje, i trkulje i plazulje.
Ali kad me strefiše hormoni, nešto se "poremetilo". Ne znam kako ni zašto, jednostavno me je prestalo biti briga za životinje u potpunosti.

Tako da džaba mi pokušavate uvaliti macu papučaricu u krilo, džaba mislite da ću gledati vašeg psa umjesto vas u oči i džaba vam je dičiti se sa egzotičnim ribicama u akvariju.
Zanimate me vi, a ne vaši dodaci.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 20:51
Pa kažem ti, isti ti đavo ili makar sličan dođe ionako. Ja pa volim, svejedno nemam i svakako neću još dugo biti u situaciji da delim prostor sa životinjicom, konkretnijom tj, pustimo kakve malecke paukove. 

Ne ideš okolo da ih obezglavljuješ i slične gadosti, pa nema štete. Sada ih ionako toliko vole, i u tim količinama, da se jedva prolazi kroz tonu 'ovana ulicom, džaba im životinjice kada ne čiste za njima. Sa tobom smo makar mirni po pitanju obuće. LOL
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 20:59

Stani malo. Ja se nisam šalio s mojim ne.
Do puberteta sam volio sve, i domaće i divlje, i trkulje i plazulje.
Ali
kad me strefiše hormoni, nešto se "poremetilo". Ne znam kako ni zašto,
jednostavno me je prestalo biti briga za životinje u potpunosti.

Tako
da džaba mi pokušavate uvaliti macu papučaricu u krilo, džaba mislite
da ću gledati vašeg psa umjesto vas u oči i džaba vam je dičiti se sa
egzotičnim ribicama u akvariju.
Zanimate me vi, a ne vaši dodaci.

To nisu dodaci, nego živa bića.
Po mom iskustvu, mnogo bolja od nas.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 21:03
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Pa kažem ti, isti ti đavo ili makar sličan dođe ionako. Ja pa volim, svejedno nemam i svakako neću još dugo biti u situaciji da delim prostor sa životinjicom, konkretnijom tj, pustimo kakve malecke paukove. 

Ne ideš okolo da ih obezglavljuješ i slične gadosti, pa nema štete. Sada ih ionako toliko vole, i u tim količinama, da se jedva prolazi kroz tonu 'ovana ulicom, džaba im životinjice kada ne čiste za njima. Sa tobom smo makar mirni po pitanju obuće. lol

Ta stoka što ne čisti, i ne treba da ima kućne ljubimce.
Oni ih ionako imaju zato što je to danas moderno, a ne zato što ih vole.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 21:08

To nisu dodaci, nego živa bića.

Ne znači da ih moram voljeti.
Jednostavno ih ne vidim i ne zanimaju me.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 21:13
Potpuno si u pravu.
Ljudi su različiti.
Najgori su mi oni koji imaju kućnog ljubimca (najčešće psa) pa ga onda izbace na ulicu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 21:34
To su te kreature koje samo izgledaju kao ljudi i to mi totalno ide na živce.
Životinja nije igračka koju ćeš šutnuti kad ti dosadi.
Tu zakon treba biti puno stroži, na žalost ograničen je samo na klasično zlostavljanje.

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 21:45

A takve kreature su danas u većini, nevezano za životinje.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 23:22

"Volite li životinje?" - Ne.

Obožavam ih. Praščiće, piliće, janjce, teliće... Čak i neke ribe. LOL
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 00:02
Sreća da ne voliš pse i mačke.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 00:53
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Obožavam ih. Praščiće, piliće, janjce, teliće... Čak i neke ribe. LOL
Znaš kako je prije par godina bila neka veganska kampanja gdje povlačiš crtu šta je ljubimac a šta je hrana. Negdje sam na to bio naletio i neki lik bukvalno povuče crtu i napiše: It's right here, mate." Pobjedio je taj dan na internetu. LOL

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 11:37
Konj i zec su "siva zona". LOL
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 14:39
Kad sam tražio ovu sliku vidio sam jednu gdje su konj i zec označeni kao ok u slučaju ekonomske krize a ovo sve lijevo ok u slučaju apokalipse. LOL
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.