| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wildhood (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wildhood (2021)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2022 u 23:22 |
|
Prevod je uradio mita53 ✔️
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2022 u 17:38 |
|
Spora ali topla priča o odrastanju, nekim delom i road movie, o dakle momku koji iz sirotinjske prikolice i od oca glasnog i nasilnog alkoholičara, zajedno sa svojim mlađim polubratom, kreće put kanadskih drumova kako bi pronašao majku, sebe i svoje Mikmak korene. Možda i ljubav, dabome.
Ima, rekoh, fiinih tonova, otapanja besa i tuge u ovom dečaku, sklad pružene ruke prijateljstva i romanse sa nešto slobodnijim momkom koji usput kamionetom pokupi ovu drumovima putujuću braću. Ono što je meni bilo interesantnije, je taj tihi ton ovog naroda, njihova povezanost, scene zajedničkog ručka, bez ogromnog stola, gde svi sede u svojevrsnom krugu sa tanjirom kakvog pasulja (dobro de, otkud ja znam šta je zapravo, meni se jede pasulj pa maštam da je to i bilo na trpezi, šta ja uopšte znam, pustite me na miru), dok mi je prijala i nada za urušeni duh, ozdravljenje pokidanih porodičnih, delom i kulturoloških veza, oduzetim od odrastanja i detinjstva našeg junaka. Gluma je nešto svedenija, iako itekako ima svog šarma, dok mislim i da se moglo malo više usputnih likova upoznati na ovom putešstveniju. Kako bilo, više nego pristojan coming of age filmić.
Ažurirao puppet_master - 26.Studeni/Nov.2022 u 17:47 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |