Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Ches
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Ches

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Ches
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 17:54
Da slučajno neko nema prevod za ovaj film? Ako ima i hoće da ga podeli sa mnom, neka ga "pusti" na  darije79@yahoo.com.
Hvala unapred
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 19:05

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Da slučajno neko nema prevod za ovaj film? Ako ima i hoće da ga podeli sa mnom, neka ga "pusti" na  darije79@yahoo.com.
Hvala unapred

To imaš možda pukka izdanje.A i titlove treba podjeliti sa svima bar ja tako mislim

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 20:43
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

To imaš možda pukka izdanje.

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 22:57
šta
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 22:59
Ubih se da razumem šta ti to znači!!!!!!!!!!!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2006 u 02:09
Ajde ljudi uradite nesto pa film izasao pre 100 godina,
do sad bi se i sam titl napravio

Ažurirao madmax86
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
pastuv View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pastuv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 02:09
Za koji riliz je ovaj titl sto se pojavio? Ja imam PUKKA, ali titl nikako ne moze da se uklopi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 02:14
Drugar "skida" film, tako da ja .avi fajl još i nemam. Danas sam od Rakely -ja dobio titl ( hvala još jednom), ali moram da čekam još dan da ga isprobam, tako da ne znam da li odgovara ili ne.

Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 07:42
Kod mene se titl savrseno uklapa.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 11:34
ako imate prvu kopiju od filma titl odgovara  ali ako imate TC kopiju titl ne odgovara jel ovaj ima +20minuta  od prethodnu verziju 
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:39

Ja sam prebacio prevod sa CAM verzije na TC verziju - nastelovano
ali, NEDOSTAJE prevod za oko 20 minuta filma - TC je duza verzija...
Pa AKO je neko voljan da dopuni tih 20 minuta neka mi se javi
da mu posaljem ovaj, ovakav, prevod...

Upravo sam POSLAO SAM jednoj osobi - NEmorate se vise javljati...

Ažurirao cizmas
Cizmas
Na vrh
darksider View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darksider Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 16:52
Ako neko ima titlove za ovaj film neka posalje na zeljko.severovic@gmail.com 

Hvala unaprijed!
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 21:33
daj natovari titl pa ce ga neko rijesit ako si ga vec nastela
Na vrh
rajaI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rajaI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 22:24
Pa jel ima nesto od ove TC-PUKKA verzije na 2 cd-a?
Pozdrav
Na vrh
ACO+ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ACO+ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 22:28
Ja imam na 2 cd-a  film i imam 2 titlova i nikak ih nemogu uklopiti grrrrr
Na vrh
pastuv View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pastuv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 22:47
Od kojeg do kojeg dijela fali tih 20 mnuta, pa da probam nekako ovo ostalo da nastelujem?

Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 00:39
Okacio sam prevod.
Nije bas savrsen, ali posluzice.
Iskoristio sam osnovu cizmas-evog prevoda, i prilagodio ga (dodao 20minuta koji su nedostajali) za PUKKA verziju.
Ispravicu ostatak prevoda, tako da ce za par dana biti gotov kompletno obradjen prevod.
Ipak je za sada najbitnije da ga uopste ima.
Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 00:44
http://dl3.uploadgalaxy.com/files/4dc4cb2faeae/Pirates_of_th e_Caribbean_2.rar.html

Evo prevoda za PUKKA verziju (2CD-a)

Uskoro stize bolji.
Na vrh
pastuv View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pastuv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 00:54
Isao sam na tu adresu ali ne otvara mi nista.

Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 08:54
Nije mi jasno sta je problem sa prethodnim linkom, ali evo novog:

http://dl3.uploadgalaxy.com/files/28db93f12a51/POTCSUB.rar.h tml

Postavio sam ga u 8:54, nadam se da ce sada biti sve ok.

PREPORUKA SVIMA. SKINITE PREVOD SA LINKA KOJI SE NALAZI PRI KRAJU STRANE. OVAJ PREVOD JE PRVA VERZIJA, IMA PUNO GRESAKA I NELOGICNIH PREVODA.

Ažurirao d@re
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.