Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FOOTBALL MANAGER
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FOOTBALL MANAGER

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gootfried View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FOOTBALL MANAGER
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 23:30
Kaj nitko ne igra manager na ovom forumu?
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 20:30

evo ja sam počeo i odličan je, al u zadnje vrijeme ga slabo igram jer sam totalno zabrijo na simse (koji su prvotno bili namijenjeni ženi).

al sveusvemu ok je igra.

evo predlažem da tu pišu svi koji igraju,informacije neke i slično,što bi moglo biti korisno drugima. npr. dobri mladi igrači...

....
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 20:41
ok, totalni offtopic... ali ne mogu cjerovati da si ti flip ozenjen, ja mislio da si neki klinac od 16 godina... ;)

bez zamjere...
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 21:33
Evo otvorio sam forum ovak bez veze za SVE ljubitelje FM!!!

http://cfmf.7.forumer.com
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 19:42

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

ok, totalni offtopic... ali ne mogu cjerovati da si ti flip ozenjen, ja mislio da si neki klinac od 16 godina... ;)

bez zamjere...

ne ne krivo si shvatio,tako kažemo ,ono di ti je žena(cura) ,u tom smislu kužiš.pogotovo nakon 3 godine

btw imam 18

....
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 21:31
ha, dobar si... forgot about that ;)
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 23:25
Vidim,velika zanimacija za manager
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2005 u 22:34
IMA NEKO NEKU DOBRU ŠIFRU ZA 03-04?????????
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 21:55
http://www.fm-cro.com/forum/ dodite

Ažurirao Gootfried
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 22:05
Sorry sto spamam ,ali moram
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.