Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
tmaks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tmaks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 15:54
Originalno postovano od strane zoorgy zoorgy piše:

kako podesiti isti da neceka 15 min izmedju dva fajla?

Skinuti prvo Jdownloader sa neta, lako je jer je isti free, nadje se preko googla, druga stvar i najbitnija, jer svako moze da skine ovaj program, je tacna oznaka Modema koji se poseduje, jer se mora naci "skripta" za konkretan model modema, sto moze biti manje ili vise tesko.
Predlog je da napises tacnu oznaku svog modema ili rutera sta vec imas a ja cu nadam se uspet naci skriptu za njega, odnosno precizno IP Cenger za tvoj model.
Nastavicemo sa uputstvom kada oznacis model.
Poz
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 22:06
evo ja skinuo ovaj jdownloader i nista nece da se pokrene u cemu je problem pa probo i onaj free downloader i on nece,pa trazi de se instlira java pa i to skinem i opet nista.jel ovo nemoze da skida posto vec skidam sa ytorenta pa se kolju ili je nesto drugo u pitanju
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:50

Kolju se ali samo pomalo Smile(dele protok, naravno).Na sajtu rapidserbia u podforumu programi imate detaljno razrađena uputstva za jdownloader i cryptload.Stvar je samo u podešavanjima.Probao sam do sada sve programe koji se nude u tu svrhu i meni je najbolji USDownloader Lite.Ne koristim IP changer jer bi kod resetovanja rutera zajeb'o uTorrent.Strpljivo čekam (program čeka, ne jaWink) 15 minuta i skinem sve što mi treba, pre ili kasnije, uglavnom preko noći kad je protok najveći.Ne treba biti drčan, 'em badava, 'em im teško da čekaju.Doduše, u poslednje vreme me dodatno zeza rapidshare, valjda zbog mog IP-a jer mnogo skidam, ali ništa im ne vredi, USD završi posao pre ili kasnije.

Za skidanje sa megauploada i sličnih servera sa upotrebom "captcha", tj. sa ukucavanjem slova i brojeva da bi se skidalo, koristim dobri stari Firefox.USDownloader neće uopšte da ih skida a Jdownloader mi skine recimo tri od pet linkova sa megauploada i zabudali se, tako da mi je bolje da skidam dok sam pored kompa.Jedan po jedan link, pa kad skinem, ali nema glupiranja.Star

Na vrh
tmaks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tmaks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 16:11
Za Jdownloader je potrebno skinut IP cenger koji se skida za konkretan modem koji posedujemo, tako da ako ko zeli da radi sa Jdownloaderom i da kao free korisnik skida stvari bez cekanja na 15 minuta vec samo oko 10 sekundi treba da mi da tacnu oznaku svog modema, da bih mu rekao gde da skine IP cenge, sa njime to radi bez problema, koristim isti vec preko godinu dana i rastura.
Poz
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:56
huawei  smart ax mt882 eto to pise na modemu,pa ti sad vidi sta mozes da odradis
Na vrh
lodra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lodra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 16:49
Imam jdownloader i odlicno radi, ali sa onim cekanjem od 15 min. na rapidshare. Modem je Motorola SB5101E-CN, kablovska konekcija, ali sa automatskim IP.
Ima li rjesenje ili imate bolju preporuku?Cry
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 00:25
Uradi update na JDownloaderu i dozvoli mu da ubuduće sam radi update. Trenutno je čekanje na Rapidu 4min, na Megauploadu sam prepoznaje Captcha, itd...Postavljaj linkove sa različitih servera kad god možeš i dozvoli mu da istovremeno skida po jedan link sa svakog servera, a u broj istovremenih downloada stavi onoliko - koliko imaš linkova sa različitih servera.
  Na primer: linkovi sa Rapida za jedan film, sa Megauploada za drugi, sa Hotfile-a za treći (njih izbegavaj kad nisi kraj kompa jer je njihov captcha komplikovan i moraš sam da ga ukucaš za svaki link), sa Mediafire za četvrti. Broj istovremenih downloada staviš 4, prosto zar ne?
Na vrh
lodra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lodra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 11:14
Veliko hvala dobrim ljudima!!!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.