Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 09:31
Interesantna lista, mada, to je sve relativno, subjektivno, naravno. Uz to, teško je pogledati baš sve što je snimljeno jedne godine (iz celog sveta), oni su su pak fokusirali na USA bioskope koliko vidim
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 09:33
Uz sve, da bi te išta izneverilo, ta moraš imati većih očekivanja od toga LOLLOL a tek to je subjektivno. Smile
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:43
Kada neko otvori ovu temu, kako da pogleda izvorni članak?

Mislim da ovu listu čini smešnim, nominacija Majke, koja na Tomato i na IMDB ima ocenu kritike 7, kao i inkasiranih 45 miliona.
Ali koju listu, kako videti članak i listu?!

Čak sam primetio da neki filmovi imaju čak ČETIRI teme za komentarisanje:
- Sa ponosom Vam predstavljamo
- Recenzije filmova i serija
- Komentari na filmove
- Dnevnik gledanja filmova
Brate, ko se ovde snađe ja mu skidam kapu.

Ažurirao Platan - 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:08
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:48
Originalno postovano od strane Platan Platan piše:

To ni ja ne znam, uvek ukucam u google naslov pa onda klikćem da bih došao do konkretnog članka, mada mora da može jednostavnije Embarrassed
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:35
The Emoji Movie je ubedljivi pobednik ove liste ali u pozitvnom smislu,ovaj film je zaradio 4-5 puta više novca od uloženog a dobio je katastrofalne ocene (2,9 na IMDb-u). Filmovi The Great Wall,The Mummy,Fifty Shades Darker,Transformers: The Last Knight i još nekoliko filmova sa ove liste nisu opravdali očekivanja gledalaca i dobili su loše ocene ali su bar zaradili dosta novca i opravdali budžet. Za najgori film sa ove liste biram The Dark Tower, ovaj film nije zadovoljio očekivanja gledaoca a imali su i odlično izabranu ekipu i već poznatu priču (film je radjen po poznatom serijalu romana Stivena Kinga ali nije to upakovano kako treba) a uz sve to ni finansijski nisu prošli dobro i jedva da su i malo zaradili preko uloženog,
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 14:58
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane Platan Platan piše:

To ni ja ne znam, uvek ukucam u google naslov pa onda klikćem da bih došao do konkretnog članka, mada mora da može jednostavnije Embarrassed

Pored naslova teme, imate jezike i kada kliknete na neki od jezika, on otvori temu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 15:09
Hvala Aco Smile, nemam blagog pojma zašto mi to nije palo na pamet, mani budalu, a vidim da su linkovi što je najblesavije, ne znam šta sam uopšte mislio da je to LOL no ne bih bio ja ako ne bih večito komplikovao nešto, slep za najjednostavnije moguće izbore, ispred surle (nosa, jelte) LOL
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 15:17
Meni su Valerian, Mother i Life bili dobri. Pirati najzabavniji film godine. Baywatch, Ghost in the Shell, King Arthur, Alien, Mummy, Circle, Fifty Shades of Shit  su mi bili vrlo slabi pa sam ih gledao usputno dok sam upražnjavao neke druge kućne aktivnosti a prvobitno počeo sa potpunim fokusom. Od Dark Tower i Great Wall sam odustao a ovh par preostalih nikad nisam ni razmatrao za gledanje.
Na vrh
veljko-brkic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj veljko-brkic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 13:31
dunkirk je katastrofa! ocajan i precenjen
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.