Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87667
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 22:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)
Objavio: puppet_master
Tema: Filmovi koji su najviše izneverili u 2017 (28.12.2017.)
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 09:31
Interesantna lista, mada, to je sve relativno, subjektivno, naravno. Uz to, teško je pogledati baš sve što je snimljeno jedne godine (iz celog sveta), oni su su pak fokusirali na USA bioskope koliko vidim
|
Odgovori:
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 09:33
Uz sve, da bi te išta izneverilo, ta moraš imati većih očekivanja od toga
 a tek to je subjektivno. 
|
Objavio: Platan
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:43
Kada neko otvori ovu temu, kako da pogleda izvorni članak?
Mislim da ovu listu čini smešnim, nominacija Majke, koja na Tomato i na IMDB ima ocenu kritike 7, kao i inkasiranih 45 miliona. Ali koju listu, kako videti članak i listu?!
Čak sam primetio da neki filmovi imaju čak ČETIRI teme za komentarisanje: - Sa ponosom Vam predstavljamo - Recenzije filmova i serija - Komentari na filmove - Dnevnik gledanja filmova Brate, ko se ovde snađe ja mu skidam kapu.
|
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:48
Platan piše:
|
To ni ja ne znam, uvek ukucam u google naslov pa onda klikćem da bih došao do konkretnog članka, mada mora da može jednostavnije 
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:35
|
The Emoji Movie je ubedljivi pobednik ove liste ali u pozitvnom smislu,ovaj film je zaradio 4-5 puta više novca od uloženog a dobio je katastrofalne ocene (2,9 na IMDb-u). Filmovi The Great Wall,The Mummy,Fifty Shades Darker,Transformers: The Last Knight i još nekoliko filmova sa ove liste nisu opravdali očekivanja gledalaca i dobili su loše ocene ali su bar zaradili dosta novca i opravdali budžet. Za najgori film sa ove liste biram The Dark Tower, ovaj film nije zadovoljio očekivanja gledaoca a imali su i odlično izabranu ekipu i već poznatu priču (film je radjen po poznatom serijalu romana Stivena Kinga ali nije to upakovano kako treba) a uz sve to ni finansijski nisu prošli dobro i jedva da su i malo zaradili preko uloženog,
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 14:58
puppet_master piše:
Platan piše:
|
To ni ja ne znam, uvek ukucam u google naslov pa onda klikćem da bih došao do konkretnog članka, mada mora da može jednostavnije 
|
Pored naslova teme, imate jezike i kada kliknete na neki od jezika, on otvori temu.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 15:09
Hvala Aco , nemam blagog pojma zašto mi to nije palo na pamet, mani budalu, a vidim da su linkovi što je najblesavije, ne znam šta sam uopšte mislio da je to no ne bih bio ja ako ne bih večito komplikovao nešto, slep za najjednostavnije moguće izbore, ispred surle (nosa, jelte) 
|
Objavio: insideman
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 15:17
|
Meni su Valerian, Mother i Life bili dobri. Pirati najzabavniji film godine. Baywatch, Ghost in the Shell, King Arthur, Alien, Mummy, Circle, Fifty Shades of Shit su mi bili vrlo slabi pa sam ih gledao usputno dok sam upražnjavao neke druge kućne aktivnosti a prvobitno počeo sa potpunim fokusom. Od Dark Tower i Great Wall sam odustao a ovh par preostalih nikad nisam ni razmatrao za gledanje.
|
Objavio: veljko-brkic
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 13:31
|
dunkirk je katastrofa! ocajan i precenjen
|
|