Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fear the Walking Dead (2015) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Atrahasis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator ![]() ![]() Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 21:33 |
STRAŠI SE MRTVIH KOJI HODAJU (2015) ![]() Smeštena u isti univerzum kao hit serija "Okružen mrtvima" (The Walking Dead), Fear the Walking Dead je drama koja prati početak zombi apokalipse prikazane kroz prizmu razrušene porodice. U gradu u koji ljudi dolaze da bi sakrili tajne i zakopali svoju prošlost, misteriozna epidemija preti da poremeti i to malo stabilnosti koju su pedagog Medison Klark (Kim Dikens) i profesor engleskog jezika Travis Manava (Klif Kertis) uspeli da steknu. Svakodnevni pritisak uklapanja dve porodice uz borbu sa ogorčenom, napetom decom koja beže od stvarnosti prelazi u drugi plan kada društvo počne da se raspada. Tvorci serije: Dejv Erikson i Robert Kirkman Mercedes Mejson ... Ofelija Salazar Ruben Blades ... Danijel Salazar Kim Dikens ... Medison Klark Klif Kertis ... Travis Manava Frenk Dilejn ... Nik Klark
Alisija Debnam-Keri ... Alisija Klark Ažurirao Atrahasis - 19.Srpanj/Jul.2017 u 20:40 |
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
new1 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tako, dogurasmo i do 5. epizode, a kad tamo... kako to lijepo kaže Atrahasis: "Kad pogledaš u ambis..."
Gluma, dijalozi, tempo, scena, ma sve, toliko je slabašno odrađeno da mi vremenska prognoza izgleda napetija i nepredvidljivija. Mislim, zar nisu do 5. epizode shvatili što se vani događa. Klinci... ta draga dječica, Chris, 22 godine, Alicia (pravog imena Alycia) isto... koliko su njihovi likovi stari? 6? 8? Halo, pisac!? 'ajde ba, matereti, nemoj više pisat'. Sve si zas**, i stanicu i šefa stan'ce i skretnice i 20 km pruge. "... ambis također..." Režija. Ako je uopće i ima zaslužila je Oskara jer skrivena je bolje od Atlantide, pa gledatelj dobije dojam kako režija i ne postoji, Vele. najbolja Đavolja obmana je u tome što je uvjerio ljude kako on zapravo i ne postoji, eto i režija, mene su definitivno uvjerili kako tamo uopće nema režije... Evo ovog momenta, rekoh sebi: idi pa vidi, da vidim tko je režiser kad tamo piše kako će ići i druga sezona... ma kome? Ej, serija mi nije sjela odmah od 1. epizode, sad nakon 5. već mi se povraća, a kad smo kod 5. epizode, to je i bio razlog ovog javljanja, rekoh oni koji ne čitaju engleski pa da ih, ma eto neka znaju, naziv epizode je Kobalt (ne mogu o sadržaju jer je bez njega), i cijela serija se tako trebala zvati, to je bilo čak i "kodno ime" (koja misterija!!!), ali eto... "...gleda u tebe." |
|
![]() |
|
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 548 |
baš htio napisat prije neki dan kakva je uopće ova serija,al eto ovo definitivno preskačem nakon ovakvog komentara..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
new1 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 159 |
I onda... zaključak:
... zaključajte scenario (slobodno i scenarista i režisera, a potom u tamnu ćeliju bez otvora i cijelu filmsku - kako gordo zvuči ova promašena klasifikacija - ekipu) te bacite ključ ali tamo gdje ga nitko ne bi smio pronaći. Jasno mi je da ljudi moraju živjeti od nečeg, ali, koji put je možda svrsishodnije prekvalificirati se. Kaže izreka ° (čitaj: R u kružiću), U ex-Yu državama, daj čovjeku plaću ili mirovinu i nahranio si ga za jedan dan, nauči ga da pretražuje kante i bit će sit cijeli život. Isto ovo važi i za ekipu "FEAR of The Walking Dead" |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11274 |
Obnovljeno za 2. sezonu.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11274 |
Obnovljeno za 3. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obnovljeno za 4. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 61 |
Pogledao sam prve tri epizode treće sezone, i mogu reći da je obećavajuće!
|
|
![]() |
|
merl!nka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 02.Listopad/Oct.2011 Status: Offline Points: 7 |
Serija koja je sve bolja.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 50023 |
Odgledao dve epizode aktuelne sezone i zbilja nisam u stanju da je pratim više, sve mi je daleko tu.
Bilo mi je potrebno osveženje teme jer mi se nije dopalo (blago rečeno) kuda je išao The Walking Dead već od onako grubog proterivanja Darabonta iz serije u sred druge sezone (meni najbolje). No, za mene, Fear the Walking Dead sasvim sigurno nije rešenje. Batalio ja ovo dakle. Ažurirao puppet_master - 19.Srpanj/Jul.2017 u 19:11 |
|
![]() |
|
cipiflesh ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 13.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 39 |
serija nije ni blizu Walking Dead.. od samog starta je sve niz brdo, generalno sam fan zombija pa nastavljam da je gledam. Za prve dve sezone 7/10.. mada mi se cini da je i to mnogo...
|
|
![]() |
|
EaGod ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 21.Studeni/Nov.2007 Status: Offline Points: 0 |
Kao zamjena za The Walking Dead i nije tako lose kako drugi pisu. Tko voli temu zombija, nece biti razocaran. 6/10
|
|
![]() |
|
ppgogo9 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 26.Rujan/Sep.2017 Status: Offline Points: 19 |
Tek pocinjem drugu sezonu. Solidna zasad, ali ni prici "The walking dead".
|
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 89325 |
|
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 89325 |
|
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 61 |
Ovo bi mogla biti dobra sezona, s obzirom na odličnu prvu epizodu četvrte sezone!
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 116 |
Obecaje !
|
|
![]() |
|
ppgogo9 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 26.Rujan/Sep.2017 Status: Offline Points: 19 |
Pa zar da sklone jenog od glavnih likova kojih je i onako malo.
|
|
ppgogo
|
|
![]() |
|
Rakan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 66 |
Mnogo bolje od Walking Dead-a.
Učenik je potukao učitelja. Odličan ulazak novih likova u četvrtoj sezoni. Veliki rezovi i pitanja za gledaoce. Sve pohvale. Mislim da ova serija je učila na greškama TWD-a. Nemam ama baš nikakvih zamerki na dosadašnje sezone i likove. |
|
![]() |
|
Lazarus74 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 45 |
Bezveze serija
|
|
Lazarus74
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |