Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fear the Walking Dead (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fear the Walking Dead (2015)

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Dave Erickson
, Robert Kirkman

Glavne uloge:

Mercedes Mason
  >  Ofelia Salazar
Alycia Debnam-Carey
  >  Alicia Clark
Cliff Curtis
  >  Travis Manawa
Kim Dickens
  >  Madison Clark
Frank Dillane
  >  Nick Clark
Colman Domingo
  >  Victor Strand
Lennie James
  >  Morgan Jones
Alycia Debnam-Carey
  >  Alicia Clark
Danay Garcia
  >  Luciana Galvez
Garret Dillahunt
  >  John Dorie
Colman Domingo
  >  Victor Strand
Maggie Grace
  >  Althea
Danay Garcia
  >  Luciana Galvez (credit only)
Alexa Nisenson
  >  Charlie
Lorenzo James Henrie
  >  Chris Manawa

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fear the Walking Dead (2015)
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 21:33

STRAŠI SE MRTVIH KOJI HODAJU (2015)

Smeštena u isti univerzum kao hit serija "Okružen mrtvima" (The Walking Dead), Fear the Walking Dead je drama koja prati početak zombi apokalipse prikazane kroz prizmu razrušene porodice. U gradu u koji ljudi dolaze da bi sakrili tajne i zakopali svoju prošlost, misteriozna epidemija preti da poremeti i to malo stabilnosti koju su pedagog Medison Klark (Kim Dikens) i profesor engleskog jezika Travis Manava (Klif Kertis) uspeli da steknu. Svakodnevni pritisak uklapanja dve porodice uz borbu sa ogorčenom, napetom decom koja beže od stvarnosti prelazi u drugi plan kada društvo počne da se raspada.

Tvorci serije: Dejv Erikson i Robert Kirkman
Oficijalni kanal: AMC
Produkcija: AMC i Valhala Entertejnment
Jezik:
engleski
Godina produkcije:
2015
Trajanje:
60min; pilot 90min

ULOGE:

Mercedes Mejson ... Ofelija Salazar

Ruben Blades ... Danijel Salazar

Kim Dikens ... Medison Klark

Klif Kertis ... Travis Manava

Frenk Dilejn ...  Nik Klark

Alisija Debnam-Keri ... Alisija Klark

Ažurirao Atrahasis - 19.Srpanj/Jul.2017 u 20:40
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2015 u 10:36
I tako, dogurasmo i do 5. epizode, a kad tamo... kako to lijepo kaže Atrahasis: "Kad pogledaš u ambis..."
Gluma, dijalozi, tempo, scena, ma sve, toliko je slabašno odrađeno da mi vremenska prognoza izgleda napetija i nepredvidljivija.
Mislim, zar nisu do 5. epizode shvatili što se vani događa. Klinci... ta draga dječica, Chris, 22 godine, Alicia (pravog imena Alycia) isto... koliko su njihovi likovi stari? 6? 8?
Halo, pisac!? 'ajde ba, matereti, nemoj više pisat'. Sve si zas**, i stanicu i šefa stan'ce i skretnice i 20 km pruge.
"... ambis također..."
Režija. Ako je uopće i ima zaslužila je Oskara jer skrivena je bolje od Atlantide, pa gledatelj dobije dojam kako režija i ne postoji, Vele. najbolja Đavolja obmana je u tome što je uvjerio ljude kako on zapravo i ne postoji, eto i režija, mene su definitivno uvjerili kako tamo uopće nema režije...
Evo ovog momenta, rekoh sebi: idi pa vidi, da vidim tko je režiser kad tamo piše kako će ići i druga sezona... ma kome?
Ej, serija mi nije sjela odmah od 1. epizode, sad nakon 5. već mi se povraća, a kad smo kod 5. epizode, to je i bio razlog ovog javljanja, rekoh oni koji ne čitaju engleski pa da ih, ma eto neka znaju, naziv epizode je Kobalt (ne mogu o sadržaju jer je bez njega), i cijela serija se tako trebala zvati, to je bilo čak i "kodno ime" (koja misterija!!!), ali eto...
"...gleda u tebe."
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2015 u 01:08
baš htio napisat prije neki dan kakva je uopće ova serija,al eto ovo definitivno preskačem nakon ovakvog komentara..Thumbs Up sada bi se prebacio na public moral,al vidim da ni to nije baš nešto Ermm
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2015 u 17:15
I onda... zaključak:
... zaključajte scenario (slobodno i scenarista i režisera, a potom u tamnu ćeliju bez otvora i cijelu filmsku - kako gordo zvuči ova promašena klasifikacija - ekipu) te bacite ključ ali tamo gdje ga nitko ne bi smio pronaći.
Jasno mi je da ljudi moraju živjeti od nečeg, ali, koji put je možda svrsishodnije prekvalificirati se.
Kaže izreka ° (čitaj: R u kružiću), U ex-Yu državama, daj čovjeku plaću ili mirovinu i nahranio si ga za jedan dan, nauči ga da pretražuje kante i bit će sit cijeli život.
Isto ovo važi i za ekipu "FEAR of The Walking Dead"
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2016 u 00:07
Obnovljeno za 2. sezonu.  Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2016 u 19:48
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2017 u 17:32
Obnovljeno za 4. sezonu Wink
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:11
Pogledao sam prve tri epizode treće sezone, i mogu reći da je obećavajuće!
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 11:04
Serija koja je sve bolja.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2017 u 19:01
Odgledao dve epizode aktuelne sezone i zbilja nisam u stanju da je pratim više, sve mi je daleko tu.
Bilo mi je potrebno osveženje teme jer mi se nije dopalo (blago rečeno) kuda je išao The Walking Dead već od onako grubog proterivanja Darabonta iz serije u sred druge sezone (meni najbolje). No, za mene, Fear the Walking Dead sasvim sigurno nije rešenje. Batalio ja ovo dakle.

Ažurirao puppet_master - 19.Srpanj/Jul.2017 u 19:11
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 01:58
serija nije ni blizu Walking Dead.. od samog starta je sve niz brdo, generalno sam fan zombija pa nastavljam da je gledam. Za prve dve sezone 7/10.. mada mi se cini da je i to mnogo...
Na vrh
EaGod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EaGod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 23:01
Kao zamjena za The Walking Dead i nije tako lose kako drugi pisu. Tko voli temu zombija, nece biti razocaran. 6/10
Na vrh
ppgogo9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ppgogo9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:39
Tek pocinjem drugu sezonu. Solidna zasad, ali ni prici "The walking dead".
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2018 u 05:40
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2018 u 06:55
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2018 u 16:44
Ovo bi mogla biti dobra sezona, s obzirom na odličnu prvu epizodu četvrte sezone!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2018 u 23:51
Obecaje !
Na vrh
ppgogo9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ppgogo9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 02:18
Pa zar da sklone jenog od glavnih likova kojih je i onako malo.
ppgogo
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2018 u 00:04
Mnogo bolje od Walking Dead-a.

Učenik je potukao učitelja.

Odličan ulazak novih likova u četvrtoj sezoni. Veliki rezovi i pitanja za gledaoce.

Sve pohvale. Mislim da ova serija je učila na greškama TWD-a.  Nemam ama baš nikakvih zamerki na dosadašnje sezone i likove.
Na vrh
Lazarus74 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazarus74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 09:36
Bezveze serija
Lazarus74
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.