Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=72150 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 14:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Fear the Walking Dead (2015)Objavio: Atrahasis
Tema: Fear the Walking Dead (2015)
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 21:33
STRAŠI SE MRTVIH KOJI HODAJU (2015)
Smeštena
u isti univerzum kao hit serija "Okružen mrtvima" (The Walking Dead),
Fear the Walking Dead je drama koja prati početak zombi apokalipse prikazane
kroz prizmu razrušene porodice. U
gradu u koji ljudi dolaze da bi sakrili tajne i zakopali svoju prošlost,
misteriozna epidemija preti da poremeti i to malo stabilnosti koju su pedagog
Medison Klark (Kim Dikens) i profesor engleskog jezika Travis Manava (Klif
Kertis) uspeli da steknu. Svakodnevni pritisak uklapanja dve porodice uz borbu
sa ogorčenom, napetom decom koja beže od stvarnosti prelazi u drugi plan kada
društvo počne da se raspada.
Tvorci serije: Dejv Erikson i Robert Kirkman Oficijalni kanal: AMC Produkcija: AMC i Valhala Entertejnment Jezik: engleski Godina produkcije: 2015 Trajanje:60min; pilot 90min
ULOGE:
Mercedes Mejson ... Ofelija Salazar
Ruben Blades ... Danijel Salazar
Kim Dikens ... Medison Klark
Klif Kertis ... Travis Manava
Frenk Dilejn ... Nik Klark
Alisija Debnam-Keri ... Alisija Klark
-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Odgovori: Objavio: new1
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2015 u 10:36
I tako, dogurasmo i do 5. epizode, a kad tamo... kako to lijepo kaže Atrahasis: "Kad pogledaš u ambis..." Gluma, dijalozi, tempo, scena, ma sve, toliko je slabašno odrađeno da mi vremenska prognoza izgleda napetija i nepredvidljivija. Mislim, zar nisu do 5. epizode shvatili što se vani događa. Klinci... ta draga dječica, Chris, 22 godine, Alicia (pravog imena Alycia) isto... koliko su njihovi likovi stari? 6? 8? Halo, pisac!? 'ajde ba, matereti, nemoj više pisat'. Sve si zas**, i stanicu i šefa stan'ce i skretnice i 20 km pruge. "... ambis također..." Režija. Ako je uopće i ima zaslužila je Oskara jer skrivena je bolje od Atlantide, pa gledatelj dobije dojam kako režija i ne postoji, Vele. najbolja Đavolja obmana je u tome što je uvjerio ljude kako on zapravo i ne postoji, eto i režija, mene su definitivno uvjerili kako tamo uopće nema režije... Evo ovog momenta, rekoh sebi: idi pa vidi, da vidim tko je režiser kad tamo piše kako će ići i druga sezona... ma kome? Ej, serija mi nije sjela odmah od 1. epizode, sad nakon 5. već mi se povraća, a kad smo kod 5. epizode, to je i bio razlog ovog javljanja, rekoh oni koji ne čitaju engleski pa da ih, ma eto neka znaju, naziv epizode je Kobalt (ne mogu o sadržaju jer je bez njega), i cijela serija se tako trebala zvati, to je bilo čak i "kodno ime" (koja misterija!!!), ali eto... "...gleda u tebe."
Objavio: marko99119
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2015 u 01:08
baš htio napisat prije neki dan kakva je uopće ova serija,al eto ovo definitivno preskačem nakon ovakvog komentara.. sada bi se prebacio na public moral,al vidim da ni to nije baš nešto
Objavio: new1
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2015 u 17:15
I onda... zaključak: ... zaključajte scenario (slobodno i scenarista i režisera, a potom u tamnu ćeliju bez otvora i cijelu filmsku - kako gordo zvuči ova promašena klasifikacija - ekipu) te bacite ključ ali tamo gdje ga nitko ne bi smio pronaći. Jasno mi je da ljudi moraju živjeti od nečeg, ali, koji put je možda svrsishodnije prekvalificirati se. Kaže izreka ° (čitaj: R u kružiću), U ex-Yu državama, daj čovjeku plaću ili mirovinu i nahranio si ga za jedan dan, nauči ga da pretražuje kante i bit će sit cijeli život. Isto ovo važi i za ekipu "FEAR of The Walking Dead"
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2016 u 00:07
Obnovljeno za 2. sezonu.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2016 u 19:48
Obnovljeno za 3. sezonu
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 17:32
Obnovljeno za 4. sezonu
Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:11
Pogledao sam prve tri epizode treće sezone, i mogu reći da je obećavajuće!
Objavio: merl!nka
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2017 u 11:04
Serija koja je sve bolja.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2017 u 19:01
Odgledao dve epizode aktuelne sezone i zbilja nisam u stanju da je pratim više, sve mi je daleko tu. Bilo mi je potrebno osveženje teme jer mi se nije dopalo (blago rečeno) kuda je išao The Walking Dead već od onako grubog proterivanja Darabonta iz serije u sred druge sezone (meni najbolje). No, za mene, Fear the Walking Dead sasvim sigurno nije rešenje. Batalio ja ovo dakle.
Objavio: cipiflesh
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 01:58
serija nije ni blizu Walking Dead.. od samog starta je sve niz brdo, generalno sam fan zombija pa nastavljam da je gledam. Za prve dve sezone 7/10.. mada mi se cini da je i to mnogo...
Objavio: EaGod
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 23:01
Kao zamjena za The Walking Dead i nije tako lose kako drugi pisu. Tko voli temu zombija, nece biti razocaran. 6/10
Objavio: ppgogo9
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:39
Tek pocinjem drugu sezonu. Solidna zasad, ali ni prici "The walking dead".
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2018 u 05:40
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2018 u 06:55
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 16:44
Ovo bi mogla biti dobra sezona, s obzirom na odličnu prvu epizodu četvrte sezone!
Objavio: Freak37
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 23:51
Obecaje !
Datum objave: 02.Svibanj/May.2018 u 02:18
Pa zar da sklone jenog od glavnih likova kojih je i onako malo.
------------- ppgogo
Objavio: Rakan
Datum objave: 23.Svibanj/May.2018 u 00:04
Mnogo bolje od Walking Dead-a.
Učenik je potukao učitelja.
Odličan ulazak novih likova u četvrtoj sezoni. Veliki rezovi i pitanja za gledaoce.
Sve pohvale. Mislim da ova serija je učila na greškama TWD-a. Nemam ama baš nikakvih zamerki na dosadašnje sezone i likove.
Objavio: Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 09:36
Bezveze serija
------------- Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 09:56
Da bi se gledale ove serije i slicne, covek mora imati maste da zamisli takvo drustvo i sta moze da se desi u tim situacijama. Ko to nema ne treba odmah da sudi o seriji i kaze da nije dobra., nakon odgledane jedne ili dve epizode.
Ima mnogo sapunica u izboru pa uvek moze naci neku za gledanje.
------------- ppgogo
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2018 u 07:47
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2018 u 23:30
Obnovljeno za 5. sezonu
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2018 u 03:03
Objavio: tantal
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 20:49
Meni se serija sve vise dopada.Narocito ove dve zadnje.Jer glumica(Alisa D.) i glumac (Leni Dzejms) "vuku" po celu epizodu.Mada, pocinju po malo da lice na "one" druge.Nadam da ce sve ovo imati nekog smisla na kraju.Jer jos nisam ukapirao sta spremaju za na dalje.
Objavio: VLL72
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2018 u 15:43
Evo konačno sam odgledao u par dana 3-ću i 4-tu sezonu. Napravio sam baš dugu pauzu jer smu me smorili strašno. Tematika me interesuje i pratim zbog toga ali scenario u dosta scena vređa inteligenciju gledalaca. Propusti su zaista neverovatni. Čak maloumni. Za ne poverovati šta su radili u dosta situacija. Užas jedan. Gledao sam serijal zbog tematike i Nika pretežno a sada su i to rešili vrlo brzo. Šokiran sam epilogom. Postao je pravi mazohizam pratiti seriju od sredine 4-te sezone. U rangu Mandy mazohizma barem. Ko je to odgledao do kraja shvatiće. Uveden je Morgan kako spasili ono što se spasiti ne može ili ne vredi spašavati. Ako neko zna više o tome neka nas prosvetli, zašto su glavni likovi poubijani pretežno a ubačeni neki novi onako kao sa Marsa. Nema veze 3-će sezone i 4-te. Pali su sa Marsa u 4-tu bez priče...mislim bilo je u jednoj sceni narikanja onog antipatičnog lika što je preživeo sve sezone, kako su došli do 4-te...ma užas jedan. Pa ovo da je pisalo neko talentovano dete iz osnovne škole, bolje bi skockalo. Da li su pare bile problem pa se rešiše glumaca ili šta već? Sve u svemu upropastiše seriju koja je obećavala zbog startne priče i bila je nešto malo drugačije od TWD, pre svega zbog lokacije. E Morgane, Morgane ušta te uvališe!
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2018 u 10:41
Priznajem da sam subjektivan kada su ova serija i ona druga u pitanju.Zato cu rado i dalje gledati seriju.Jer ako ima jedno 20 serija koje su katastrofalne i dalje se snimaju i imaju gledaoce i veoma su popularne.Zato ne zelim navoditi naslove tih serija,da me neko nebi besio o najblize drvo.Ukusi su zausta .... i ne vredi i treba kom....Ovo je moje misljenje sa kojim se bas niko ne mora sloziti.Ali cu ja i dalje to gledati.Pozdrav svima,dragi moji sapatnici.
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2018 u 12:01
Gledaj naravno, ko ti brani? Ako npr. nije monstruozna glupost scena dovlačenja mrtvih sa ne više od 10 kamiona i pravljenje horde za napad na stadion i još plus ono čekanje u kolima dece glavne heroine da ona logično izađe i jurne na gomilu mrtvih da ih spasi a pri tom imali su goriva i samo su trebali da daju gas i pređu tih 20-tak metara do otvorene kapije koja ih je čekala a imali su jedno 2 minuta fore za to, ja ne znam šta je glupost! Dodatno je glavni negativac sezone, pa ko koga zajebava ovde. Garantujem da neko pismeno dete iz osnovne škole sa bogatom maštom može sto puta bolji scenario napisati od ovih što su upropastili sve. Kada je sve popljačkano postoje mesta sa robom u izobilju koja su kao zaturena i kao takva sačuvana. Pa urnebes je to ali ne salata. Ok mi na balkanu imamo sigurno mnogo veći potencijal za preživljavanje u nama samima nego ovi preko bare pa verovatno vidimo ove rupetine i nedostatke logičnosti bolje nego njihovo ciljno telo u USA na osnovu koga prate rejting i da li im se isplati da nastave dalje ili ne pa će verovatno bunariti i dalje. Ima ko će gledati sigurno i ovde. Samo napred. Srdačan pozdrav.
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2018 u 13:16
Bas ti vala na dozvoli.
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2018 u 17:28
tantal piše:
Bas ti vala na dozvoli.
Kad se već lepo zahvaljuješ, što ne odgovori kako je na tebe uticala scena koju sam opisao i koja je pravo oličenje gluposti u seriji? Ima takvih scena premnogo na žalost. Zanima me tvoj odgovor najiskrenije. Nemoj da zaboraviš da je nakon te bedne scene apsolutno nelogične glavna heroina izgubila život. Ona koja je rešavala sve po kratkom postupku, sada pade bez ikakve logike. Vrh! Nema jače.
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2019 u 01:11
Prijevode za 5 sezonu najavio je mirelovac ⚡
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2019 u 02:52
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2019 u 18:40
Obnovljeno za 6. sezonu
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2019 u 11:47
Peta sezona mi i nije nešto sjela, propustili su priliku napraviti nešto zanimljivije, od mene 6/10.
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2020 u 15:35
Sasvim solidna sesta sezone . Konacno in Dvajtu da sine sunce ...
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2020 u 23:42
Obnovljeno za 7. sezonu
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2020 u 23:26
Sezonu 6 prevodi mirelovac 👍
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2020 u 23:31
Hala lepo.
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2021 u 13:30
Licno sam iznenadjen ovako dobrim nastavkom , cini mi se da su oko serije mnogo vise potrudili nego do sada.
Videcemo !
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2021 u 09:17
Dosta dobar nastavak sezone 6. Usudiću se reći da je čak trenutno i bolja serija nego sam Walking dead, dinamičnija i zanimljivija za gledanje.
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2021 u 07:54
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2021 u 10:57
Hvala
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2021 u 22:06
Serija je obnovljena za 8. sezonu
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2022 u 18:54
Sta vredi sto je obnovljena za osmu sezonu,kada niko nije preveo sedmu sezonu.
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2022 u 02:48
Tek sada sam video, spin-off spin offa, tj Fear the Walking Dead: Dead in the water se pojavio, tako da ljubitelji franšize mogu pratiti dodatne dogodovštine preživelih u tom univerzumu. (ne znam ama baš išta o tome kada će biti prevoda)
Objavio: kjovo
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2022 u 09:57
ma to su sve besmislice ja sam bas bio ljubitelj fransize ali evo nikako da se nateram da pogledam zadnje sezone Walking dead i Fear the walking dead ,mislim da ga preterase.
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2023 u 20:37
Presipanje iz šupljeg u prazno. Mislim da se ovde radi samo o klasičnom odugovlačenju kako bi se zaradio još koji dolar. I ova i originalna serija su već dugo na aparatima i nemaju šta novo da ponude, pa koliko potraje. Iskreno, nadam se da neće još dugo.
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2023 u 11:21
Pa originalna serija se zavrsila.A ova se zavrsava sa dvanaestom epizodom.Da pratis znao bi.
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2023 u 01:08
Kraj jos jedne serije koja nas se prosto iz sezone u sezonu uvukla pod kozu.
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2023 u 13:31
Odmoricemo se sada od serija.Posto zbog strajka glumaca i scenarista u Americi nista nije snimano.Ko zna kada ce da naleti opet nesto dobro za pogledati.