| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011 |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
ExtraJa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: BiH Status: Offline Points: 183 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 09:50 |
|
Sad kad pogledam malo na ovih pet koji su ispred Merlina (ako ćemo tražit dlaku u jajetu) za mene je po kvaliteti ravna samo Danska .
Nisam htio biti subjektivan jer sam znao kako ovaj evropski narod razmišlja pa da Merlina guram u vrh ali eto ispade da sam mu dao jedno mjesto više nego je on osvojio. Ali kad nismo mogli pobijediti sa Lejlom zašto bi sa Love in Rewind!? Ono što je zanimljivo jest to da imamo odlične komentare i prije i nakon finala, da smo dobili najviše 12-ica, da je pjesma dobra kako žiriju tako i narodu ali izgleda da "Ti" neki koji odlučuju (ako takvih ima ) znaju da to Bosna ne bi mogla organizovat pa onda nema smisla ni da pobijedimo.Usput rečeno, ove godine su me skandinavci iznenadili jer su svi bili dobri!! |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 11:00 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Dee_Monk - 15.Svibanj/May.2011 u 11:05 |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
minjabuuu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 103 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 12:38 |
|
Dijaspora zakazala. Zamislite, nista od Nemacke... Pa 1/4 Nemacke su Srbi, sunce mu... E, Djokovicu, sta nam uradi, svi gledali tebe sinoc
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:03 |
|
Ja navijala za Italiju i Sloveniju, ali nisam očekivala da neko od njih pobedi. Rekla bih da je A2 u pravu, tj. da je Azerbejdžanova pobeda plod dugogodišnjeg truda. Prođe i to čudo...
![]() |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:32 |
|
Nikad dosadnije pesme mi nisu bile nego ove godine. Od najvecih grozota bih spomenula Irce, i uopste one bolesne frizure u duhu sveze porasle mlade trave, dosadnu Lenu, ovacije Italiji itd.
Ona sa peskom, ne znam cija je, je imala dobru pesmu i njeno izvodjenje mi je bilo ok, ali sam skontala da meni muzika te pesme zvuci kao neka melodija sa sintisajzera, ona gotova pa je pustite i dodajete samo poneku notu. I onaj Popular da nije toliko smarao sa popular je mogao da prodje, mislim kod mene da prodje ![]() Srpska pesma je bila tralala i nemam drugi pridev za nju. Bosanska je bila nekako u paketu simpaticna, jedino sto mi je tu Merlin zakazao i sa tekstom i sa izvodjenjem i sa engleskim.. Kao da je dao 10 posto sebe i radio samo toliko da se dopadne Evrovizijcima.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |