| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Escobar: Paradise Lost (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Escobar: Paradise Lost (2014)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2015 u 23:18 |
|
Escobar: Paradise Lost (2014) ![]() IMDb Režija: Andrea Di Stefano Scenarij: Andrea Di Stefano, Francesca Marciano Žanr: Romansa, Triler Jezik: Engleski, Španski Država: Francuska, Španija, Belgija, Panama Trajanje: 120 min Josh Hutcherson ... Nick Benicio Del Toro ... Pablo Escobar Brady Corbet ... Dylan Claudia Traisac ... Maria Carlos Bardem ... Drago Ana Girardot ... Laure Laura Londoño ... Maria Victoria Surfer Nick doputuje u Kolumbiju da posjeti brata. Uskoro upozna i zaljubi se u prelijepu Mariju. No, romantična idila ne traje dugo, Nick ubrzo ustanovi da je njen ujak niko drugi do slavni narko diler Pablo Escobar. Prevod je najavila: faithlessmary |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 22:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 23:19 |
|
Nema na čemu :)
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2020 u 14:00 |
|
Pozdrav svima,
evo da pokušam da prokomentarišem jedan film a da nije ekstremno negativno. Eskobar: Izgubljeni raj (2014) Gluma sasvim OK, Benicio Del Toro u svom stilu (kao Lado u Savages 2012). Imdb ocena je 6.6 i složio bih se sa tom cifrom. Eskobar, još jedna verzija o ovom narko bossu,.... Gledljivo sasvim. Najviše mi se sviđa ZADNJA SCENA filma. Mislim da su tu potpuno pogodili suštinu filma. Dakle, poslednja 2 kadra su najbolji delovi ovog filma. Ps.inače ima čak 4 "bau bau" (filmskih grešaka) u jednoj sceni ali to ne utiče na konačnu ocenu. Vel.pozzz. Danilo 018 * preuzeto iz teme "Dnevnik gledanja filmova" (maj 2015) |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2021 u 19:08 |
|
Odlican film. Benicio Del Toro odlican
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |