| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El hoyo AKA The Platform (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El hoyo AKA The Platform (2019)Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2020 u 21:35 |
|
Prijevod je najavio Srecko Delibasic ⚡
|
|
![]() |
|
ernad-fakic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2020 u 23:17 |
|
Kakva filmčina! 9/10
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2020 u 16:59 |
|
Ma daj koji 9... Nije! U moru klonova, jedno se definitivno mora reći, film je prokleto poseban. Znači ekipa je u nekakvoj vrsti zatvora raspoređena po katovima sa rupom u sredini, može svak skočit kroz nju dolje, ali na gore ne ide, a što, kako i zašto... Neću spojlat. Osim MC-a tu se pojavljuje pregršt drugih likova raznih karaktera tako da film ni u jednom trenutku neće biti dosadan. Međutim, kraj mu je besmislen. Ovo je jedan od onih filmova koji se skoncentrirao na samo putovanje, dok je destinacija ostala nedorečena. Ne kažem da je tako bolje ili da nije, samo to da se nekome neće svidjeti takav format priče. Sadržaja napretek, stila skoro pa nimalo, meni osobno to odgovara, mejnstrimašima neće. Film znači nije remek djelo, ali je natprosječni sci fi. Za ljubitelje sci fi ja, posebno distopijskih, šteta je ako ga propustite. Za
one koji cijene film po tome koliko je para utrošeno, ovo nije film za
vas, jeftin je pa iako to filmu nimalo ne smeta, smetat će vama. Za one koji ne mogu uživati u filmu bez stoput viđenih svakodnevnih tema i banalnih stvari tipa romantika, komotno preskočite, toga tu nema ni u tragovima. Za filmofile koji su gladni novih i egzotičnih priča, ovaj definitivno mora završiti u vašoj kolekciji! |
|
![]() |
|
Srecko Delibasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 632 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2020 u 20:08 |
|
Složio bih se sa Joxerom. Iskreno, nijesam ni očekivao neko remek djelo, vidjelo se i po trejleru i po svemu da je to sve tako kao što si opisao. :)
Od mene neka sedmica, najviše zbog originalnosti. :D
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2020 u 18:02 |
|
Dobra ideja, ali je film za mene previše gadan i živopisan ![]() I šta znam, ima poentu, ali mi je opet nekako bezveze jer su pamtljive samo scene nasilja, a poruka filma pada u zaborav. Ko ima slabiji želudac i ne želi noćne more, neka preskoči. Ko inače voli horor filmove i ne smetaju mu nasilne scene, može da odgleda.
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
MarkoK87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2020 u 19:56 |
|
JoxerTM
Kraj je dorecen po meni, dijete je fikcija i prividjanje, ali kolac tj panakota je sacuvana i vracena "glavonjama", ali glavni sef je mislio da je vracena zbog nadjene dlake u kolacu pa je okupio 4 kuvara oko sebe da vidi cija je dlaka. Tu se podvlaci paralela koliko ljudi na vrhu, klasa koja je vjecno na vrhu, apsolutno nema blage veze o stvarnosti i realnosti u kojoj zivi 99% populacije, toliko su krivo protumacili poruku u vidu vracenog kolaca, mislili su da nije pojeden zbog dlake u njemu...Mislim da je to poenta, bar po meni :D
|
|
|
Black Eye
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2020 u 13:57 |
|
Putovanje u najmračnije kutke ljudske psihe.
Meni odličan. 10/10
|
|
![]() |
|
Howard Hughes
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2020 u 14:33 |
|
Sasvim solidan film
|
|
![]() |
|
maumau96
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:38 |
|
Iskreno malo smetaju one mnogobrojne scene kanibalizma podseća me na film koji sam gledao dok sam bio klinac zove se Hunger tj. Glad mislim da je iz 2009. samo je taj bio sećam se još mučniji za gledanje. Takođe malo mi je bio nejasan kraj pa sam morao da nađem neki video objašnjenja na jutjubu. Sve u svemu ovaj film na španskom je sasvim ok, solidan!
Ocena 5/10 |
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 12:07 |
|
Meni je film odvratan..Uopste mi se ne svidja...Ipak je Cube 1 deo tata mata za tu vrstu filmova...
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2020 u 01:54 |
|
Kvalitetan film. Ozbiljnje poruke i o sistemima i o ljudskoj prirodi.
Čovekov otac to je Dete; - Vilijam Vordsvort
Ažurirao Atrahasis - 26.Travanj/Apr.2020 u 02:00 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2020 u 10:43 |
|
Po mom mišljenu odličan film i svakako ga treba odgledati sa pažnjom. Kanibalizam je na neki način ekvivalent hiperboli u književnosti. Slažem se sa komentarima JoxerTM osim da je film nedorečen, po mom mišljenju je baš to poruka neprolaznost i nepremostivost antiutopije i složio bih se sa komentarom MarkoK87 i dodao još po nešto ali da ne dužim. Samo me interesuje ocena 7/10 ili 5/10 šta je po tom kriterijumu 10/10 a da je tema ista, često sam postavljao to pitanje na forumu ali nisam dobio odgovor, što mi na neki način stvara predstavu ali koja nema epilog.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 19:22 |
|
Film koji je vrlo teško realno oceniti.
Podseća me na nekog dobrovoljca Jozefa K... a razlog njegovog odlaska je neka "diploma" bog te pita a ne odvikavanje od pušenja... Scene nisu toliko strašne koliko se priča, gledljiv je... i ovo samo Španci mogu snimiti... Zamisao je dobra ali ima i puno rupa u filmu... Za ljubitelje filozofije i simbolike ovo je super film... Distopija kao antiteza utopiji samo mnogo puta jača... a kao kritika društvima koji imaju sreću ili nesreću da su razvijenija i naprednija... pa narod nikada niko ne pita... "Verticle Self-Management Center" kao alegorija društva... bogati imaju puno, siromašni nemaju ništa... kritika potrošačkog društva... A realno... svi smo mi kolonije moćnih pojedinaca iz velikih imperija... I svi kukamo kako nemamo i kako želimo još... IMDB: 7,0 Lično: 5,5 Ako i preskočite ovaj film, nije neka šteta. |
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2024 u 22:30 |
|
Španska kinematografija iznedrila još jedno prilično kvalitetno ostvarenje. Miks drame, trilera i horora, predstvlja nam narativ koji uistinu verno oslikava savremeno potrošačko društvo. Svakako vredan gledanja, a čini se da retko ko može ostati ravnodušan po završetku.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2025 u 18:10 |
|
Epa ja priznajem da mi se prispavalo u par momenata e sad da li je od vremena ili ipak kvaliteta ovog filma tj., nekvaliteta. e to vec ne znam. Ali nemam komntar sta ljudi vec sve snimaju. Neko kome se svideo ovaj projekat bi napao nas kojima nije da kao nismo razumeli poentu filma e malo sutra. I naravno, drrugi deo sam izbrisao sa spiska za gledanje. I ljudi vise ne znaju sta rade. Gledao sam Srpski Film, uzas. Pa sam skoro hleo onaj americki horor X uzaa. Zaista ljudi vise ne znaju sta rade !
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |