| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Eternauta AKA The Eternaut (2025) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 10:27 |
|
Bila je. Ubili su tog tipa.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 12:04 |
Nije stvar u lakoći nego ili u indoktrinaciji ili u traženju pažnje publike na "biti glup" način. Ostatku je do jučer autoritet bio fejsbuk i teorije urote koje su tamo cvale, danas je to novi bog, AI, kojemu svi vjeruju mada znaju da laže i maže. Dio raje je iz vjerskih razloga pročitao da je Zemlja ploča pa sunce ne kruži nego se sakrije u muljevitu baru i vjeruju više manijaku koji je stvorio kult smrti nego znanosti i zdravom razumu. Ja na Mjesecu bio nisam, ali ako neko misli da kinezi ne istražuju manijakalno tamnu stranu zbog resursa, taj se debelo zavarava. Nije čudno, socijalizam propada svugdje gdje je na vrhu postojao diktator, ali kad su to stručni ljudi onda cvate, vidi se po tim istim kinezima, samo jebga, uspješna Kina ne odgovara američkom narativu o zlim komunistima. Piramide su gradili potomci atlantiđana nakon katastrofe koja im je potaracala postojbinu pa su se raselili svako na svoju stranu, vanzemaljci s tim nemaju ništa. Pa su kasnije egipćani i inke i štatigajaznam lijepo govorili da su oni samo potomci tih graditelja, da nisu gradili oni, ali treba NE čitati sitna slova, izostavljati ili brisati stvari pa pisati nebuloze nekad zbog bolje prodaje knjiga, a danas zbog klikova. Ako dobiješ vakcinu nećeš dobit sidu nego dulje živjeti, vidio si rezultate valjda francuskog istraživanje COVID cjepiva i taj isti zaključak, Međutim ako si bio na infuziji prije nekoliko desetljeća, a donor krvi je imao AIDS ili hepatitis, dobio bi to i ti, danas se donirana krv testira pa nećeš. Na žalost pisemnost nije isto što i razumijevanje pa idioti misle da je dobivanje infuzije i cjepiva potpuno ista stvar. Sudbina nam nije zapisana, djelomično jest zapravo, neke talente imaš, neke nemaš, pa nikakvom sudbinom nećeš postati vrhunski nogometaš ako imaš 2 lijeve noge. Zvjezdane kretnje su samo pomagalo za utvrđivanje nečijeg karaktera koji se tokom života mijenja (svakih cca 30 god), sve dalje od toga je šarlatanstvo i eventualno zabava za podjebavanje ekipe kad je dosadno. Koje još idiokratske teze treba komentirati? Ažurirao JoxerTM - 09.Prosinac/Dec.2025 u 12:11 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 14:06 |
|
Ma, ko kaže da je ičemu potreban komentar, to ja, onako, uz čaj i lekove, nagovaram Iru da razmisli i o karijeri na televiziji, pa morao neki sačuvajbože uvod da natrabunjam, ne mogu s neba pa u rebra 😂
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 15:04 |
|
Je, pa ako ne komentiram serije (uz pokoju iznimku), onda očekuj komentare na ono što nisu serije.
Nekad s malo više detalja nego je potrebno. Nekad s manje, ipak se ni meni ne da uvijek pisati memoare. A njega radije nagovori da se uključi u borbu protiv AI smeća, čini se da ima nos za detekciju tzv. AI slopa. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 15:13 |
Ovo sa snijegom i plimom i osekom.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 17:39 |
|
Je tu bih možda morao povlačiti paralelu sa slanim dnom sredozemnog mora nastalog onda kad se Gibraltarski tjesnac prije 5-6 mil. godina začepio zbog pomicanja tektonskih ploča pa sredozemno more potpuno presušilo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Messinian_salinity_crisis Ali ne znam je li povezano, seriju nisam gledao zato što nije kompletirana priča, kad završe onda ću gledati. A i to je možda, tema je došla u vrijeme kad su za presušivanje krivi ljudi, a ne priroda ili vanzemaljci. Jer suša biblijskih razmjera se već događa na bliskom istoku, pokrepat će od žeđi jer su fosilnu vodu idioti skroz iscrpili, propadoše ideje o samodovoljnoj arabiji koja je bila krenula proizvoditi pa izvoziti pšenicu ko luda, a sad nema vode više ni za lijek. To ti je kad ekipa ne shvaća da ne postoji beskonačni resurs. Nije samo Arabija, nego i Jemen i Somalija i ostale tamo države. Rekoh već gore, čitati i pisati se da naučiti, ali misliti je nekima veliki problem. Mogu ih spasiti jedino kinezi, ako se potvrdi da su izmislili super efikasan proces desalijenizacije morske vode: https://www.scmp.com/news/china/science/article/3335518/chinese-desalination-plant-makes-fresh-water-cheaper-tap-water-plus-green-hydrogen Kina je međutim pokazala što misli o Islamu. Nikome nije zabranjeno ništa vjerovati, ali za koga samo posumnjaju da je otišao previše u fundamentalizam ili da pokušava religijske šeme petljati u državni zakon, ajmo na preodgoj u Xinjiang kampove. Pa je malo vjerojatno da će Kina rasadniku terorizma poklanjati tehnologiju. Živi bili pa vidjeli. O promjeni magnetnih ili rotacijskih polova neću, događaju se, nije ništa neobično, mogu se pisati puste poštene i nepoštene pizdarije oko toga, ionako sam napisao previše. Novost vezana za to međutim je da se Zemlja odnedavno okreće zeru brže nego bi trebala, to ste svi nedavno čitali je li tako. Nekima zastrašujuće, meni nikad uzbudljivije vijesti: I sad, da išta od ovoga što sam napisao krenem pričati inventaru za šankom, pa izbacili bi me van kroz zatvoreno staklo. Kako se usuđujem imati teme koje nisu ili pljuvanje ili podržavanje vlade, markićke, klečavaca te domaćih izdajnika iz WW2. Nije baš tako, kad mi dopizde sa jednoteistim grintanjem, udavim ih stvarima za koje im ne bi palo na pamet da su moguće. Nadam se samo da serija, glupava ili ne, kad je krenem gledati, ne ispadne jednoteisto mlaćenje prazne slame. Eto ti nekakvog (predugog) komentara.
|
|
![]() |
|
Heryshaf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2025 Lokacija: Undal Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 21:47 |
|
Serija u kojoj sam od prve do poslednje epizode očekivao više. Ocena 6. Holivudski recept u argentinskoj kuhinji.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |