Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dve,tri o nama.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dve,tri o nama.....

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dve,tri o nama.....
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 10:31
ja sam Ljilja; imam 19 godina, 55 kg, smedju kosu i oci boje gofna...dosta o meni....Imam sestru: zove se Ana; ima 16-17 godina (tako nesto...) i kazu da licimo. MMMMMM, susam.....(upravo sam nasla susam na stolu i pojela ga naravno, mora da ga je zec ostavio). e da, imam i zeca, boga pitaj kako se zove (znate, jos je mali i ne ume da govori), pa mu nadenuh ime i prezime Bozidar Sreckovic. Ni po cemu nije poseban, ne zna nikakve trikove,ali zato sere za medalju!
No, danas mi je dan poceo sasvim uobicajeno....Ustala sam oko pola 11, otisla u WC (neko je zaboravio da povuce vodu, ali dobro...) pokusala sam da njamke, ali uzalud (moracu da smanjim konzumiranje cokolade).
Oprala sam zube i plaknula lice. Posle je dosao Crni (ortak sa faxa; pozz za njega) i doneo "alpski" obrok iz MC-a. Zatim je dosao i Filip (sasvim nebitan lik ;),znam da cemo se obracunati kasnije, ne gledaj me tako....). Posto smo se dooobro natovili, zalegli smo na moj oogroman, raz*e*ni krevet i gledali TV na kojem je bio neki njesra program, te smo ga iskljucili. posle h vremena filip je otisao (shmrc), a Ana i Crni su poceli da se vataju i izbacili me iz sobe...(tj svojevoljno sam izasla, al ovako bolje zvuci). Nisam imala pametnijeg posla, pa uzeh da usisavam i brisem prasinu...e kad me je to smorilo, banula sam im u sobu i pridruzila im se...(ne u vatanju, naravno. cccc, sta vam pada napamet??). posto smo izblejali tu malo, Anci je otisla u skolu, a Crni je ostao da prepisuje neka gofna iz mojih beleski sa predavanja. I tu sam se smorila, pa sam uzela da cistim krompir za pire (njaaaaaaaammmm! :P)....dok sam ja tako vesto baratala nozem, crni je zaspao (toliko o tome koliko je zanimljivo gradivo iz statistike, makroekonomije i ekp-a)....
smorilo me je svo ovo pisanije (ni sama ne znam zasto sam uopste pisala sve ovo, kad znam da nikog ne zanima), odo da gledam film koji sam danas skinula sa neta (www.mininova.org, ako nekog zanima).
ae pozz za sve moje camuge!!!
with all my love, Ljilja!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:01
Originalno postovano od strane lillith89 lillith89 piše:

ja sam Ljilja...Imam sestru: zove se Ana...
Posle je dosao Crni ... Zatim je dosao i Filip...zalegli smo na moj oogroman, raz*e*ni krevet... posle h vremena filip je otisao (shmrc), a Ana i Crni su poceli da se vataju... i pridruzila im se...
with all my love, Ljilja!

Današnja omladina cccc.... LOL
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:04
Hay!!!! neje tako bilo.....LOLLOLLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:12
Svi ti verujemo....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:32

ni sama ne znam zasto sam uopste pisala sve ovo

Neznam ni ja...smile58LOL
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:33
O, naravno da verujemo,"... and now take the red pill"
Vladika
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 15:18
Vjerujemo ti, vjerujemo!!!

- A jednom sam, i opet za opkladu, vozila pola kilometra u rikverc!!!
- Ma daj... pola kilometra?!?

LOL
LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 15:35
Ne volim kad ljudi izmišljanju!!!
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:20
ja??izmisljam?? e sad sam se stvarno uvredila....CryCry
ja podelim sa vama kako je protekao moj jucerasnji dan, a vi tako...dobwo, dobwo.....
P.s. mogli biste i vi da okacite neku svoju pricicu....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:37

P.s. mogli biste i vi da okacite neku svoju pricicu....

Vjeruj mi bolje je da ne čuješ to... kako Mafy često kaže :"morao bi te ubiti nakon šta ti ispričam"...LOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:38
^

PRIČU!!?? Ustanem, pada jebeni sneg, jedem, pada jebeni sneg, odem na posao, pada jebeni sneg, dođem sa posla, pada jebeni sneg, ručam, pada jebeni sneg, "prošetam" forumom, pada jebeni sneg, spavam - PADA JEBENI SNEG!!!

Hoćeš još neki dan?
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:40
dobro....pih kako ste negativni...CryCryCry
Izvini Darije, izvini Buki....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:59
Darije, stvarno neznam šta ti je taj snijeg loše u životu napravio, nemoj tako...LOLLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:01
Nemoj da ja moram pričati kakvu priču. LOL
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:03
sto da ne?? tvoje price su stvarno super (s obzirom da su izmisljene) LOLLOLLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:03
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Nemoj da ja moram pričati kakvu priču. LOL

Morao bi je ubiti ako joj ispričaš, ha Mafy?LOL
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:06
ccccc, buki sta je to s tobom i ubijanjem?? LOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:07

ccccc, buki sta je to s tobom i ubijanjem?? LOL

To sam od Mafy-a pokupio...LOL
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:21
ma to se on fura na iru..hoce biti kao on al je jos maaali... lol
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

^

PRIČU!!?? Ustanem, pada jebeni sneg, jedem, pada jebeni sneg, odem na posao, pada jebeni sneg, dođem sa posla, pada jebeni sneg, ručam, pada jebeni sneg, "prošetam" forumom, pada jebeni sneg, spavam - PADA JEBENI SNEG!!!

Hoćeš još neki dan?

Jel to ona prica Jebeno snezni dan? Da da, secam se, baka mi je pricala..
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.