Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dunkirk (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dunkirk (2017)

Dunkirk

Dunkirk (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dunkirk

Godina:

2017

Žanr:

drama, povijesni, akcija, triler, ratni

Trajanje:

106 min

Režija:

Christopher Nolan

Scenarij:

Christopher Nolan

Glavne uloge:

Tom Hardy
  >  Farrier
Bobby Lockwood
  >  Seaman on Hospital Ship
Elliott Tittensor
  >  Highlander
Aneurin Barnard
  >  Gibson
Adam Long
  >  Sub-Lieutenant
Luke Thompson
  >  Warrant Officer
Damien Bonnard
  >  French Soldier
Harry Styles
  >  Alex
Jack Lowden
  >  Collins
Barry Keoghan
  >  George
Constantin Balsan
  >  French Soldier 3
Charley Palmer Rothwell
  >  Corporal
Lee Armstrong
  >  Grenadier
James Bloor
  >  Irate Soldier
Tom Glynn-Carney
  >  Peter
Billy Howle
  >  Petty Officer
Mikey Collins
  >  Soldier
Dean Ridge
  >  Soldier at the Gap
Michel Biel
  >  French Soldier 2
Fionn Whitehead
  >  Tommy
Callum Blake
  >  Stretcher Bearer

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dunkirk (2017)
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2016 u 17:38

Žanr: akcija, drama, istorijski 
Država: UK, Francuska, SAD 
Režija: Christopher Nolan 
Scenario: Christopher Nolan 
Uloge: Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, James D'Arcy, Harry Styles

Opis:
Film je nadahnut operacijom Dynamo, misijom iz 1940. u kojoj je oslobođeno preko 300 tisuća britanskih i savezničkih vojnika, koji su bili u zamci okruženi Nacistima u francuskom gradu Dunkerqueu (Dunkirku). To je bila jedna od najvećih organiziranih povlačenja u modernoj vojnoj povijesti. I vjerojatno najčudnija jer su saveznički vojnici evakuirani preko Kanala zahvaljujući floti sačinjenoj od ribarica, trajekata, luksuznih jahti, ratnih brodova te svih ostalih plovila koja su se mogla naći u britanskim, francuskim, nizozemskim i belgijskim lukama. Izvor: mojtv.hr

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 15:06
Prijevod je najavio Bambula ⚡️
Na vrh
vurdupina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vurdupina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 09:28
tresla se gora rodio se mis,neuvjerljivo, blijedo sa dosta zanatskih gresaka..
Na vrh
Banjo92 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Banjo92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:38
6\10
Na vrh
Rajkula27 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rajkula27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 18:34
Odličan film,gledao sam ga u bioskopu,nemam šta da zamerim.
Na vrh
dragan-novi-profil-r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-novi-profil-r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:49
Gledao ga,žao mi je da još ne mogu da gledan Operation Dunkirk( nemam prevod),mogao bih da povučem neke paralele....možda.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 15:13
Odličan film! 9/10
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 19:05
Nisam osetio dramu, nekako je neuverljivo. Zapravo bilo bi možda dobro da ne znamo istorijske detalje. Jednostavno sam očekivao mnogo bolju i napetiju filmsku priču. To je po mom mišljenju izostalo. Ipak film vredi pogledati.
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2017 u 01:46
Odavno me nije neki film ovako smorio. Vizuelno je savršen, montaža zvuka fenomenalna, ali cjelokupan utisak je moje prevrtanje očima u trenutku kad je film zaključen. 5/10
Na vrh
Baki_MB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Baki_MB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 19:51
Limunada sa dobrom glumackom ekipom
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 02:06
Nista posebno !
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 13:46
Moja ocena 4/10. Ovaj film nema nikakvu zanimljivost,da ovo nije režirao Nolan verovatno bi i na Imdb-u bila ocena 4-5. Ovo je rimejk filma Dunkirk iz 1958 i baš zato ne zaslužuje veliku ocenu jer osim lepšeg zvučnog i vizualnog efekta ovaj film ništa nije bolji od predhodnika. Ovaj film je možda samo britancima dobar jer je ovo za njih kao za nas srbe film Marš na Drinu,ali ovaj Dunkirk realno nije ništa poseban i po mom mišnjenju ni ovaj film a ni Nolan kao režiser ne trebaju da budu nominovani za oskara. Pogledajte film pa procenite sami ali ja lično ni malo nisam oduševljen ovim filmom.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2017 u 19:17
Ugasio posle 40ak minuta, zbilja mi ne leži, nisam mogao da se fokusiram na likove, tempo filma mi je neujednačen, jednostavno mi nije držao pažnju.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 07:32
  Nolan je želeo da se fokusira na nekoliko “malih priča” i da onda neke “velike događaje” smešta u njihov drugi plan, da istovremeno ima i intimnu priču o preživljavanju i ratni spektakl. Hteo je i jare i pare a nije dobio ništa svojim ziheraškim pristupom filmu koji jue trebao da bude ratni spektakl. To može da prođer kod njegovih fanova ili ljudi koji nisu gledali Gibsonov Hacksaw Ridge (2016) ili neki malo manje izvikan ratni ruski film. Na primer, Dvadtsat vosem panfilovtsev (2016) ili Bitva za Sevastopol (2015) koji su u svemu bolji od ovog što je Nolan prikazao.
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 00:17
Mislim da ljudi imaju pogrešan pristup ovom filmu očekivajući nekakav epski spektakl, akciju, pucačinu. Nolan je čitavoj priči dao jedan ljudski ton koji se posebno ogleda na početku gde mladi vojnici na sve načine pokušavaju da prežive. Ili avijatičar koji ne želi da se vrati nazad. Ne znam, nekome će se dopasti, nekome neće ali ja sam uspeo da se povežem sa likovima i da na neki način saosećam sa njima, što je veoma retko u današnjoj kinematografiji. Sa time u vezi, samo pohvale sa moje strane za Dunkirk.
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 12:49
Dramska neizvesnost je ono što Nolan uvek odlično radi i tu je bio na svom nivou. Vizuelno takođe zadovoljavajuć. Omanuo je tamo gde je, po mom mišljenju najbitnije, narativno. Pravolinijski i lako predvidivo sa slabašnom tematsko/moralnom pozadinom. Ovim filmom flertovao je sa lošim akcionim blokbasterima i superherojima, jednostavnom serijom atraktivnih sekvenci. Od nekoga ko je sinonim za kompleksan i inovativan storytelling ovo svakako nisam očekivao. Ipak, bilo je zadovoljavajuće gledanje, za oko. 

Iskreno mi nedostaje Memento Nolan
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 21:57
Više sam očekivao od filma i zato je razočaranje veće. Nije mi legao.
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 17:12
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 17:37
Ja se pripremio za totalni ratni spektakl,kad ono dramica za čajanku.
Ostao totalno razočaran.
Na vrh
AlfaStalker View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlfaStalker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 07:49
на плажи ред кућа са климама и пвц столаријом .......који пропусти ..... а и филм нема везе са ратом колико је бесмислено снимљен.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.