Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dune: Part Two (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dune: Part Two (2024)

Dune: Part Two

Dune: Part Two (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dina: Drugi dio

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

166 min

Režija:

Denis Villeneuve

Scenarij:

Frank Herbert
, Denis Villeneuve
, Jon Spaihts

Glavne uloge:

Christopher Walken
  >  Emperor Shaddam IV
Javier Bardem
  >  Stilgar
Josh Brolin
  >  Gurney Halleck
Charlotte Rampling
  >  Reverend Mother Mohiam
Stellan Skarsgård
  >  Baron Vladimir Harkonnen
Rebecca Ferguson
  >  Lady Jessica Atreides
Stephen McKinley Henderson
  >  Thufir Hawat
Kait Tenison
  >  Bene Gesserit Sister
Roger Yuan
  >  Lanville
Billy Clements
  >  Muscular Fighter #2
Dave Bautista
  >  Glossu Rabban Harkonnen
Laura Mizere
  >  Baron Servant
Babs Olusanmokun
  >  Jamis
Léa Seydoux
  >  Lady Margot
Molly Mcowan
  >  Harpie #2
Austin Butler
  >  Feyd-Rautha Harkonnen
Timothée Chalamet
  >  Paul Atreides
Zendaya
  >  Chani
Giusi Merli
  >  Reverend Mother Ramallo
Florence Pugh
  >  Princess Irulan Corrino
Alison Halstead
  >  Maker Keeper
Souheila Yacoub
  >  Shishakli

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2024 u 08:55
Zanimljivo da je sinoć već prikazan na HBO, čini mi se da to već nešto govori...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 11:10
Originalno postovano od strane uredi ovo uredi ovo piše:

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Bljujem vatru, minimum lol
Najiskrenije, meni je sve to zapravo smešno, rekoh sve već iznad ionako, no hajde šta se sve piskaralo po forumu, red je da i ja 'vakav kažem svoje nešto, gore biti ne može vala lol čekam platicu (za februar angry) pa da overim Dune 2 u bioskopu, te dok čekam, reko' da osvežim malo temu usput. approve

"ne primaj besplatne savjete"
Besplatan savjet: Ne troši krvavo zarađen novac na ovaj film, čak i 1 euro je previše ako plaćaš da te netko muči. Radije kupi novine i baci ih odmah bez čitanja u reciklažni kontejner, imaš osjećaj korisnosti društvu.

Nisam tada bio online, tek sada vidim, oprosti na kašnjenju, jbg, život.
Ma moram, tj hajde,, želim gledati Dune 2 u bioskopu, dogovorio sam se odavno, jeste za veliko platno, sve i da mi ne legne ne znam ni ja kako pa fantastično, dopao mi se prvi, red je da overim drugi. U društvu pogotovo, nisam bio u bioskopu od 2002., neka love, nadoknadiću je u krajnoj liniji, možda i ne platim kartu, sklon incidentima 😂 ali u društvu ne mora cirkus, kažem koga briga za lovu.

Ma, u najgorem bi mi bila eto škola da se ne jebavam sa bioskopima ako ispadne da nisam više za to, i da svakako ponovim knjige (prve četiri su jedino što je mene odvajkada i interesovalo). Dogovor je dogovor, želim ga videti na velikom platnu, u društvu. Imao sam daleko jezivija iskustva sve i da mi zbiljahne legne a ne verujem u to. Hvala svakako 👍

Ažurirao puppet_master - 15.Ožujak/Mar.2025 u 11:32
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 14:26
Ar8c jesi video ko igra Aliju u trecem delu Dine. Ovog su puta mislim pogodili glumicu.
https://www.imdb.com/title/tt31378509/
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 18:36
Na tizer suzu sam pustio, od uzbuđenja ni dah nisam izustio!

lol

Vidim ubacili Furiosu i Betmena, biće zanimljivo, taman da razbiju monotoniju koja vlada još od prvog dela, ma od prve knjige, i Timotije napokon ima frizuru koja priliči njegovom gangsta stilu.

rofl

Ažurirao Mizi - 17.Ožujak/Mar.2026 u 20:14
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 20:06
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Ar8c jesi video ko igra Aliju u trecem delu Dine. Ovog su puta mislim pogodili glumicu.
https://www.imdb.com/title/tt31378509/

Ma kako nisam video druže Kjovo, pa od momenta kad sam teškom mukom napustio bioskop nakon premijere drugog dela i dok još nije ni zvanično potvrđen treći deo, ja sam počeo da odbrojavam daneLOL Premijera trećeg dela se čeka kao jedan od značajnijih dana u životu, a svaki info gutam da makar malo utolim glad za zaokruženjem remek dela! Znao sam da će Joy-ka da glumi Aliu, to je odavno poznatoWink

Gledam trailer već nekoliko puta, žmarci me podilaze, dočekati ne mogu. Ljubitelj sam proleća, sve se u meni budi i cveta, ali ove godine posebno se čeka decembar!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.