Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dream Match Tennis - Bimbosoft
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dream Match Tennis - Bimbosoft

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
febo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dream Match Tennis - Bimbosoft
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 07:55

Bok ljudi !    Ovak , tražim igricu Dream Match Tennis od Bimbosofta , curica mi je popiz... za njom.Skinuo sam je sa Enterovog cd-a , ali igra nakakva 3-4 gema i poslije treba registracija. Ma ja bi je i registrirao jer je cijena smiješnih 5 dolara , ali kad odem na registraciju veli mi da je ta web starnica Bimbosofta u kvaru.

Dakle molim za pomoć. Ako netko ima tu probijenu igricu, ili key za nju , a može i nekakva slična tenis igrica (ne prevelika i prezahtjevna). Unaprijed hvala !!!!!!!

Bok !!!

Ažurirao febo
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 09:03
Imaš na ovoj stranici seriale http://www.bestcracks.net/db/D37.shtml
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 10:00
Pokušaj na serials.ws
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 06:48
Probat ću , hvala !!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.