Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DNEVNIK  DOKUMENTARACA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DNEVNIK DOKUMENTARACA

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 18:47
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Citiraj Dekodirani Da Vinciev Kod 8/10

Moja ocena za ovo je 5 ....mnogo je konfuzno , mada sam gledao verziju bez titla , ali sam se maximalno trudio da sve skapiram ...
e a da nemas ti to na dvd-u sa prevodom

svi dokumentarci koje imam su na DVD-u sa prijevodom

Ažurirao oko-2
kick-ass
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 19:58
Pogledao sam davincijev kod i mogu reci da puno pricaju ali na kraju  nista ne definiraju. Knjiga mi je puno bolja
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 21:50
Ma i knjiga je teski sh*t ...
Mrzim te bestselere , to su mi knjige tipa Kako zaraditi prvi milion i tako to ,koje svi glupavi Ameri i njima slicni kupuju na tone i na kraju je niko ne procita ...
kao i ovaj Da Vincijev kod , e jel znate koja je pomama ovde za tom knjigom

A evo danas sam nabavio i DVD izdanje ovog dokumentarca i mogu reci da sam se zaje** jer je strasno siromasno ,tanije nema nista osim filma i glupavog menija gde pise PUSTI FILM ....tuzno kako neko misli da prodaje takve stvari ...sva sreca da ga nisam kupio
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 21:56
  • pogledao sam NEFERTITI-KRALJICA EGIPTA

nije nešto posebno, uostalom , nezanima me baš egipat i njihova sranja

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 01:48
Citiraj pogledao sam NEFERTITI-KRALJICA EGIPTA

nije nešto posebno, uostalom , nezanima me baš egipat i njihova sranja

Pogledaj Ramzesa , mnogo je bolji ... odlican dokumentarac , recimo 9/10 ...
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 22:58
Terrorists Killers And Middle East Wackos film je uzas nije za svaciji stomak ko moze da gleda te stvari ja mu preporucujem da odgleda obavezno.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 23:14
Smrt Jugoslavije - poprilično zanimljiv dokumentarni materijal
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2006 u 00:39

samo napomena s crne liste

nick: 

deda žika (Napomena da ovog člana možete naletiti i pod nickom WOB na još nekim forumima)

adresa: 

Slaven Jerkunica
Vinkovačka 53
21 000 Split

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.