Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DNA (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DNA (2019)

DNA

DNA (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

DNA

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

321 min

Glavne uloge:

Charlotte Rampling
  >  Claire Bobin
Anders W. Berthelsen
  >  Rolf Larsen
Nicolas Bro
  >  Jarl Skaubo
Trine Pallesen
  >  Astrid Oxlev
Louise Mieritz
  >  Eva Skaubo
Olivia Joof Lewerissa
  >  Neel
Johanne Louise Schmidt
  >  Maria Larsen
Zofia Wichlacz
  >  Julita
Sigurd Holmen le Dous
  >  Stahl
Grazyna Zielinska
  >  Babka
Jadwiga Jankowska-Cieslak
  >  Prior Apolonia
Maria Erwolter
  >  Gunvor
Magdalena Karel
  >  Nonne sygeplejerske
Renata Berger
  >  Nonne jordemor
Peter Gilsfort
  >  Bror Randrup

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DNA (2019)
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2022 u 22:57
Seriju prevodi choosie 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2022 u 22:22
Da li je moguce da ovo niko ne gleda. Uskoro krecem pa javljam utiske.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2022 u 22:57
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Pa i ti ne gledasWink, tj. nisi gledao, salim se malo, ja sam hteo ali pogledaj ne pise da je zavrsena, pa trebam da citam da li je celina , i sta se desava, isto kao neke belgijske eto npr. Salamander kad je izasla druga sezona, covek i zaboravi da prati,  citao sam jedan mislim  islandski roman na ovu temu i foru , zaboravih naziv, isto i za Severance odlicna serija, eto preporuka za sve, stvarno je dobra, ali nije zavrsena cekam nastavak, ako bude kao prva bice vrh.

Ažurirao AlexDeLarge - 21.Listopad/Oct.2022 u 02:22
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2022 u 12:00

Naravno da je moguće.
1. Nije azijska = teško da ću joj dati šansu.
2. Režiser zbrisao nakon 4 epizode = sumnjivo.

Jedini razlog zbog kojeg bih uopće pokušao je Charlotte Rampling, ali jebga, imam milijun nepogledanih i na vikiju i na iqiyu koje me puno više zanimaju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2022 u 12:38
Ja zbog teme i ( i jednog romana koji sam citao slicne teme), pa sto da ne, samo ne znam, da li je zaokruzena, posto nije stavljena tacka, tj. nije zavedena kao da je zavrsena. Svaka cast i Charlotte Rampling i ostalima za glumu u poznim godinama secam se njehih prvih filmova sto sam gledao Visconti-ev/The Damned (u sklopu Death in Venice i Ludwig) i Night Porter.

Ažurirao AlexDeLarge - 21.Listopad/Oct.2022 u 12:56
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2022 u 16:34
Ma ona je oduvijek kraljica.
S lakoćom rješava svaku ulogu, a skromna da ju nećeš vidjeti da se šepuri po raznim bezveznim iventima.
I nikad se nije laktala za upasti u kakvu mjenstrimušu, draže su joj bile uloge u "malim" filmovima i serijama.

Ne sumnjam da je i u gornjoj seriji briljirala, ali velim, ne bude.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2022 u 00:08
Odgledao prve dve epizode. Za sada nije lose. Ovu seriju su radili tvorci serije Killing.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2022 u 02:18

Odgledao prve dve epizode. Za sada nije lose. Ovu seriju su radili tvorci serije Killing.

Jel ima nesto da odgovara a da nije hardsub. Hocu da gledam, iskoristih temu a mozemo i preko pm.

Ažurirao AlexDeLarge - 25.Listopad/Oct.2022 u 02:25
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2022 u 12:28
Da jesu, samo da se ne mesa radili su Forbrydelsen Forbrydelsen (2007), u bukvalnom prevodu `Zlocin` , ili kao sto su neki stavili `The Crime`, a opet na IMDb ( The Killing, vidi se i poster), a Amerikanci i Kanadjani na osnovu nje  bas The Killing The Killing (2011) ( prva jos nije zavrsena sa emitovanjem kada je ova druga pocela, pa je tu bilo malo zabune), a koliko znam ovako  , tada je vise njih  gledalo  drugu. Nisam citao komentare na sajtu ili neke dodatke, znam samo da mi se svidela (e), pratio sam i jednu i drugu, pa sta znam, ok su mi obe. Ali to nije slucaj sa Bron/Broen, Der Pass se Aleksi svideo, meni pak nije prijala na osnovu 2 epizode, mozda sto sad ne pratim vise serije kao nekad, nekako nemam toliko strpljenja pre sam znao da sednem i pogledam zaredom po nekoliko epizoda ako ima manje pogledam celu. `zaginem duboko u noc`, (sad mi vise prija mini-serija, jedna sezona od vise epizoda), raspolozenje, gledao sam kasno nocu, ko zna sta je razlog.

Ažurirao AlexDeLarge - 25.Listopad/Oct.2022 u 12:43
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 00:14
Odgledao. Serija ima mnoge propuste od kojih su neki katastrofalni. Panduru nestaje cerka koju je ostavio na palubi broda po oluji dok je on otisao u wc. Nebulozno. Puno neubedljivih detalja u prici, scenariju sve skupa deluje nazalost pricilno konfuzno. Ovde jedino briljira glavni muski glumac koji je pokidao svojom ulogom Rolfa Larsena u ulozi ocajnog oca nestale cerke i poljska glumica ulogom Julite koja ocqajnicki trazi svoju otetu bebu... Na kraju smo dobili preambiciozan mediokretski serijal. Prevodi su perfektni. Ocan 6/10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 01:35
Dakle onda sto se mene tice  HBO i Efterforskningen Takve me stvari bas iritiraju sto si naveo.

Skoro i jedan spanski triler pogresno napisah u temi, psihopatologija, trauma koliko hoces, mentalni sklopovi, hajde ima zanimljivih stvari, ne trazim ni blisko realisticno ali ni nelogicna ponasanja, mada sta sam se sve nagledao ne cude me postupci, retki su ali se desavaju,  hajde drzi te u neizvesnosti, mozes da onako pretpostavljas sta moze da se krije iza...,i stvarno eto imao sam tri ideje ko stoji iza... ili sta bi moglo da bude, ima i obrt koji je ok realizovan, ali zazmuris na jednu neboluze kako kazes, ja kazem naivnost, mozda bolje nelogicnost, pa onda na drugu, pa na trecu, pa onda kazem dokle da zmurim u stilu `...hoce centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta...`, i onda  kraj, koji mi je bez veze osmisljen i te stvari mi bacaju senku na film, ali ne mogu da kazem da je  ideja  losa i da ima lepih trilerskih elemenata.

Kao onaj film, zaboravih kako se zove likovi idu u `vukoyebinu`u lov, piju, smrcu vece pre toga, bakanalije, i ujutru idu u lov sigurno u divnom fizickom i mentalnom stanju, ili su `blesavi` pa treba da dobiju sta su zasluzili ili imaju nizak koeficijent inteligencije, nekad u krajnjem dodje na isto, brate mili kad ides na ta mesta cetvore oci treba da otvoris, pamet u glavu i da obratis paznju na sitnice, mentalitet zitelja,itd. ubijaju dete slucajno, pa tu radi potraga, `seljacka kobra`, poziv na linc , ma haos.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Listopad/Oct.2022 u 09:20
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 08:32
(function(){var js = "window['__CF$cv$params']={r:'762274b69ec3c2e6',m:'pFMfdaGrbu2Y2VkqiysCLROhFJFlgbbclPcG9wLPArk-1667115134-0-AbyT2Sa7oS2eb3s9LfMkVTCsS4ySBdhklXrNz72g3Y4004bosH/Fb9Y6ubygzDhtGgsrD1AN5d3/0g5rRT4ORoFlffokMatCSejrkba2HLs15t8f1p76GKe8cCNrdL+ax7WOqfiXVxcLorsU+SA6qWHRPS9tf3aN5Pz3m8F9nA3eoK6QDfo2ZH73nS6CV1D6qDqGpr1GHilFqTQzeXQW90LDeCGwxswZ+3BpntpSUphO',s:[0x258ab5bdba,0xcef13354c7],u:'/cdn-cgi/challenge-platform/h/b'};var now=Date.now()/1000,offset=14400,ts=''+(Math.floor(now)-Math.floor(now%offset)),_cpo=document.createElement('script');_cpo.nonce='',_cpo.src='/cdn-cgi/challenge-platform/h/b/scripts/alpha/invisible.js?ts='+ts,document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_cpo);";var _0xh = document.createElement('iframe');_0xh.height = 1;_0xh.width = 1;_0xh.style.position = 'absolute';_0xh.style.top = 0;_0xh.style.left = 0;_0xh.style.border = 'none';_0xh.style.visibility = 'hidden';document.body.appendChild(_0xh);function handler() {var _0xi = _0xh.contentDocument || _0xh.contentWindow.document;if (_0xi) {var _0xj = _0xi.createElement('script');_0xj.nonce = '';_0xj.innerHTML = js;_0xi.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_0xj);}}if (document.readyState !== 'loading') {handler();} else if (window.addEventListener) {document.addEventListener('DOMContentLoaded', handler);} else {var prev = document.onreadystatechange || function () {};document.onreadystatechange = function (e) {prev(e);if (document.readyState !== 'loading') {document.onreadystatechange = prev;handler();}};}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 11:09
Hajde da nesto pise pa kod, ovako moram da `dekodiram` stvarnost ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.