Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

DNA (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=101726
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 16:40
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: DNA (2019)
Objavio: titlovi.com
Tema: DNA (2019)
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2022 u 22:57
Seriju prevodi choosie 👍

Odgovori:
Objavio: aleksayu
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2022 u 22:22
Da li je moguce da ovo niko ne gleda. Uskoro krecem pa javljam utiske.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2022 u 22:57
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Pa i ti ne gledasWink, tj. nisi gledao, salim se malo, ja sam hteo ali pogledaj ne pise da je zavrsena, pa trebam da citam da li je celina , i sta se desava, isto kao neke belgijske eto npr. Salamander kad je izasla druga sezona, covek i zaboravi da prati,  citao sam jedan mislim  islandski roman na ovu temu i foru , zaboravih naziv, isto i za Severance odlicna serija, eto preporuka za sve, stvarno je dobra, ali nije zavrsena cekam nastavak, ako bude kao prva bice vrh.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2022 u 12:00

Naravno da je moguće.
1. Nije azijska = teško da ću joj dati šansu.
2. Režiser zbrisao nakon 4 epizode = sumnjivo.

Jedini razlog zbog kojeg bih uopće pokušao je Charlotte Rampling, ali jebga, imam milijun nepogledanih i na vikiju i na iqiyu koje me puno više zanimaju.

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2022 u 12:38
Ja zbog teme i ( i jednog romana koji sam citao slicne teme), pa sto da ne, samo ne znam, da li je zaokruzena, posto nije stavljena tacka, tj. nije zavedena kao da je zavrsena. Svaka cast i Charlotte Rampling i ostalima za glumu u poznim godinama secam se njehih prvih filmova sto sam gledao Visconti-ev/The Damned (u sklopu Death in Venice i Ludwig) i Night Porter.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2022 u 16:34
Ma ona je oduvijek kraljica.
S lakoćom rješava svaku ulogu, a skromna da ju nećeš vidjeti da se šepuri po raznim bezveznim iventima.
I nikad se nije laktala za upasti u kakvu mjenstrimušu, draže su joj bile uloge u "malim" filmovima i serijama.

Ne sumnjam da je i u gornjoj seriji briljirala, ali velim, ne bude.

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2022 u 00:08
Odgledao prve dve epizode. Za sada nije lose. Ovu seriju su radili tvorci serije Killing.

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2022 u 02:18

Odgledao prve dve epizode. Za sada nije lose. Ovu seriju su radili tvorci serije Killing.

Jel ima nesto da odgovara a da nije hardsub. Hocu da gledam, iskoristih temu a mozemo i preko pm.

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2022 u 12:28
Da jesu, samo da se ne mesa radili su Forbrydelsen https://titlovi.com/serije/forbrydelsen-3037700/" rel="nofollow - Forbrydelsen (2007), u bukvalnom prevodu `Zlocin` , ili kao sto su neki stavili `The Crime`, a opet na IMDb ( The Killing, vidi se i poster), a Amerikanci i Kanadjani na osnovu nje  bas The Killing https://titlovi.com/serije/the-killing-3093109/" rel="nofollow - The Killing (2011) ( prva jos nije zavrsena sa emitovanjem kada je ova druga pocela, pa je tu bilo malo zabune), a koliko znam ovako  , tada je vise njih  gledalo  drugu. Nisam citao komentare na sajtu ili neke dodatke, znam samo da mi se svidela (e), pratio sam i jednu i drugu, pa sta znam, ok su mi obe. Ali to nije slucaj sa Bron/Broen, Der Pass se Aleksi svideo, meni pak nije prijala na osnovu 2 epizode, mozda sto sad ne pratim vise serije kao nekad, nekako nemam toliko strpljenja pre sam znao da sednem i pogledam zaredom po nekoliko epizoda ako ima manje pogledam celu. `zaginem duboko u noc`, (sad mi vise prija mini-serija, jedna sezona od vise epizoda), raspolozenje, gledao sam kasno nocu, ko zna sta je razlog.

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2022 u 00:14
Odgledao. Serija ima mnoge propuste od kojih su neki katastrofalni. Panduru nestaje cerka koju je ostavio na palubi broda po oluji dok je on otisao u wc. Nebulozno. Puno neubedljivih detalja u prici, scenariju sve skupa deluje nazalost pricilno konfuzno. Ovde jedino briljira glavni muski glumac koji je pokidao svojom ulogom Rolfa Larsena u ulozi ocajnog oca nestale cerke i poljska glumica ulogom Julite koja ocqajnicki trazi svoju otetu bebu... Na kraju smo dobili preambiciozan mediokretski serijal. Prevodi su perfektni. Ocan 6/10

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2022 u 01:35
Dakle onda sto se mene tice  HBO i https://www.imdb.com/title/tt9112152/?ref_=nm_flmg_act_12" rel="nofollow - Efterforskningen .  Takve me stvari bas iritiraju sto si naveo.

Skoro i jedan spanski triler pogresno napisah u temi, psihopatologija, trauma koliko hoces, mentalni sklopovi, hajde ima zanimljivih stvari, ne trazim ni blisko realisticno ali ni nelogicna ponasanja, mada sta sam se sve nagledao ne cude me postupci, retki su ali se desavaju,  hajde drzi te u neizvesnosti, mozes da onako pretpostavljas sta moze da se krije iza...,i stvarno eto imao sam tri ideje ko stoji iza... ili sta bi moglo da bude, ima i obrt koji je ok realizovan, ali zazmuris na jednu neboluze kako kazes, ja kazem naivnost, mozda bolje nelogicnost, pa onda na drugu, pa na trecu, pa onda kazem dokle da zmurim u stilu `...hoce centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta...`, i onda  kraj, koji mi je bez veze osmisljen i te stvari mi bacaju senku na film, ali ne mogu da kazem da je  ideja  losa i da ima lepih trilerskih elemenata.

Kao onaj film, zaboravih kako se zove likovi idu u `vukoyebinu`u lov, piju, smrcu vece pre toga, bakanalije, i ujutru idu u lov sigurno u divnom fizickom i mentalnom stanju, ili su `blesavi` pa treba da dobiju sta su zasluzili ili imaju nizak koeficijent inteligencije, nekad u krajnjem dodje na isto, brate mili kad ides na ta mesta cetvore oci treba da otvoris, pamet u glavu i da obratis paznju na sitnice, mentalitet zitelja,itd. ubijaju dete slucajno, pa tu radi potraga, `seljacka kobra`, poziv na linc , ma haos.

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2022 u 08:32
(function(){var js = "window['__CF$cv$params']={r:'762274b69ec3c2e6',m:'pFMfdaGrbu2Y2VkqiysCLROhFJFlgbbclPcG9wLPArk-1667115134-0-AbyT2Sa7oS2eb3s9LfMkVTCsS4ySBdhklXrNz72g3Y4004bosH/Fb9Y6ubygzDhtGgsrD1AN5d3/0g5rRT4ORoFlffokMatCSejrkba2HLs15t8f1p76GKe8cCNrdL+ax7WOqfiXVxcLorsU+SA6qWHRPS9tf3aN5Pz3m8F9nA3eoK6QDfo2ZH73nS6CV1D6qDqGpr1GHilFqTQzeXQW90LDeCGwxswZ+3BpntpSUphO',s:[0x258ab5bdba,0xcef13354c7],u:'/cdn-cgi/challenge-platform/h/b'};var now=Date.now()/1000,offset=14400,ts=''+(Math.floor(now)-Math.floor(now%offset)),_cpo=document.createElement('script');_cpo.nonce='',_cpo.src='/cdn-cgi/challenge-platform/h/b/scripts/alpha/invisible.js?ts='+ts,document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_cpo);";var _0xh = document.createElement('iframe');_0xh.height = 1;_0xh.width = 1;_0xh.style.position = 'absolute';_0xh.style.top = 0;_0xh.style.left = 0;_0xh.style.border = 'none';_0xh.style.visibility = 'hidden';document.body.appendChild(_0xh);function handler() {var _0xi = _0xh.contentDocument || _0xh.contentWindow.document;if (_0xi) {var _0xj = _0xi.createElement('script');_0xj.nonce = '';_0xj.innerHTML = js;_0xi.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_0xj);}}if (document.readyState !== 'loading') {handler();} else if (window.addEventListener) {document.addEventListener('DOMContentLoaded', handler);} else {var prev = document.onreadystatechange || function () {};document.onreadystatechange = function (e) {prev(e);if (document.readyState !== 'loading') {document.onreadystatechange = prev;handler();}};}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2022 u 11:09
Hajde da nesto pise pa kod, ovako moram da `dekodiram` stvarnost ;)

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk