| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
livada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 21:02 |
Hi Ne koristim Tmpeg nego CCe. Moje pitanje je dal se sa tmpg otvara direkt avi ili radis preko AviSynth scripte . Ako radis preko .avs onda je dovoljno napisat : DirectShowSource("d:\nemo.avi") Znaci direktshow ce otvorit avi a cim ga on otvara pali se i ffdshow znaci i titlovi . Nakon toga je svejedno u sto ces pretvarat avi Dal mpeg1 ilimpeg2. bko |
|
![]() |
|
ranban
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 15:19 |
|
Pomoću gore spomenutog tutorijala, uspijevam avi uz titlove prebaciti u SVCD (uz greške u našim slovima), ali, ako ne griješim, ovim postupkaom ne mogu dobiti titlove u slici ako već imam .dat(ili mpg file za VCD) odnosno mpg za SVCD, koji nemaju titlove u slici, titlove imam posebno, a želim ih muksati u sliku.. Kako i čime to izvesti?
Hvala. |
|
![]() |
|
livada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 23:04 |
|
nisam siguran jer nisam to nikad radio . Dal ce se ffdshow upalit na mpg neznam. al mozes probat u scriptu upisat LoadPlugin("C:\VSFilter.dll") ak nece otvorit uopce mpeg sa direkt DirectShowSource("film.avi") probaj sa LoadPlugin("mpeg2dec3.dll") |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |