Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
livada View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 21:02
Originalno postovano od strane martantoni martantoni piše:

Imam TMPGenc verzija 2.520.54.163 - problem mi je u tome što od jučer mi zablokira kada hoću razdvojiti svcd film. Program jednostavno zablokira. Kada imam vcd film onda radi odlično. Ne znam šta se dogodilo.

Nije u pitanju samo razdvajanje filma kod SVCD nego film u SVCD ne mogu gledati u DVD playeru.
Mislim da je negdje problem u tome što ubacujem slova sa ffdshow i to ne radi kod SVCD-a. A ne znam zašto. Imam titlove i sve, ali ne mogu razdvojiti film sa TMPEGNC verzija 2.520.54.163. negdje je problem izmedju TMPGENC i ffdshow. Ne znam kaj treba napraviti da bi to radilo.
TMPGENC krivo nešto napravi kad radim SVCD sa titlovima pomoću ffdshow.

Kod VCD-a istim postupkom sve radi, i tilovi se vide i film je dobar, i da se razdvojiti i vrti se na DVD playeru.

Da li netko zna u čemu je problem - molim pomoć jer bi htio da mi to radi i u svcd.

Hi

Ne koristim Tmpeg nego CCe. Moje pitanje je dal se sa tmpg otvara direkt avi ili radis preko AviSynth scripte . Ako radis preko .avs onda je dovoljno napisat :

DirectShowSource("d:\nemo.avi")
BicubicResize(352,288,0,0.5)

Znaci direktshow ce otvorit avi a cim ga on otvara pali se i ffdshow znaci i titlovi . Nakon toga je svejedno u sto ces pretvarat avi Dal mpeg1 ilimpeg2.

bko

Na vrh
ranban View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ranban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 15:19
Pomoću gore spomenutog tutorijala, uspijevam avi uz titlove prebaciti u SVCD (uz greške u našim slovima), ali, ako ne griješim, ovim postupkaom ne mogu dobiti titlove u slici ako već imam .dat(ili mpg file za VCD) odnosno mpg za SVCD, koji nemaju titlove u slici, titlove imam posebno, a želim ih muksati u sliku.. Kako i čime to izvesti?
Hvala.
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 23:04

Originalno postovano od strane ranban ranban piše:

Pomoću gore spomenutog tutorijala, uspijevam avi uz titlove prebaciti u SVCD (uz greške u našim slovima), ali, ako ne griješim, ovim postupkaom ne mogu dobiti titlove u slici ako već imam .dat(ili mpg file za VCD) odnosno mpg za SVCD, koji nemaju titlove u slici, titlove imam posebno, a želim ih muksati u sliku.. Kako i čime to izvesti?
Hvala.

nisam siguran jer nisam to nikad radio . Dal ce se ffdshow upalit na mpg neznam. al mozes probat u scriptu upisat

LoadPlugin("C:\VSFilter.dll")
TextSub("titl.sub")

ak nece otvorit uopce mpeg sa direkt

DirectShowSource("film.avi")

probaj sa LoadPlugin("mpeg2dec3.dll")

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.