Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:15
22.12.2010.
DEN BRAUN PIŠE SCENARIO
ZA EKRANIZACIJU SVOG
"IZGUBLJENOG SIMBOLA"

Pisac Den Braun se proslavio po prodaji ogromnog broja primeraka svojih knjiga misterija, a sada je odlučio da na sebe preuzme obaveze scenarističkog rada na adaptaciji svog "Izgubljenog simbola". Studio Kolumbija će snimiti film po Braunovoj poslednjoj knjizi iz 2009. godine, koja se prvog dana prodala u preko milion primeraka.

Dosadašnja dva filma po Braunovim romanima - "Da Vinčijev kod" (2006) i "Anđeli i demoni" (2009) su zaradili 1,24 milijarde dolara u bioskopima širom sveta. Ali ovo je prvi put da će se scenarističkog posla latiti sam Braun. Akiva Goldsman je napisao "Da Vinčija" i zajedno sa Dejvidom Kepom uradio "Anđele".

Pisanje prve ruke "Izgubljenog simbola" preuzeo je na sebe Stiven Najt. Brajan Hauard, koji je režirao prva dva filma po Braunovim delima, se ne vraća, a ni Tom Henks još nije zvanično potvrdio da će reprizirati ulogu glavnog junaka kriptologa Roberta Lengdona.

Ažurirao AcaNDr - 22.Prosinac/Dec.2010 u 15:24
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:16
Moram pročitat tu knjižurinu... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:30
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kad dođeš u NS dam ti je da čitaš Wink Da se ne dosađuješ uz nespamera LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:43
LOLLOLLOL

S obzirom da nije isplanirao nikakav plan djelatnosti u mojoj posjeti ova ideja mi se sviđa... Ti ćeš pričati, ja ću čitati i svi sretni. Kako čujem, ionako ne bih došao do riječi, pa barem da konstruktivno iskoristim vrijeme...

LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:53

LOLLOLLOL

S obzirom da nije isplanirao nikakav plan djelatnosti u mojoj posjeti ova ideja mi se sviđa... Ti ćeš pričati, ja ću čitati i svi sretni. Kako čujem, ionako ne bih došao do riječi, pa barem da konstruktivno iskoristim vrijeme...

LOLLOLLOL

Videćeš da je to samo gomila neistina koju neki šire o meni...Embarrassed
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:56
Ne sudim dok se ne uvjerim...LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:04
Pazi sad ovo, da ne bude da spamujemo, a da bih ti odgovorila

što bi Den Braun rekao:
''Vera je prihvatanje onoga za šta mislimo da je istina, ali ne možemo dokazati''

LOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:18
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kad dođeš u NS dam ti je da čitaš Wink Da se ne dosađuješ uz nespamera LOLLOLLOLLOL

baš ćemo videti, kako ćemu biti dosadno.... možda nađe i vremena da dođe kod tebe LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
metelica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 16:31
Od Dena Brauna vise ne bih procitao ni uputstvo kako da se izvucem iz lavirinta.Procitao sam Da Vincijev kod,i bio odusevljen prvim delom knjige koja je pravi triler,i razocaran drugim koja je prava spunica.Zbog knjige ni film nisam gledao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.