| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DEKALOG |
Odgovori
|
| Korisnik | |
plavo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DEKALOGObjavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 19:24 |
|
Ima li mozda neko titlove za Dekalog (1989), Krzysztof Kieslowski... trebaju mi od 2-10. epizode. van_dulle@yahoo.com
Ažurirao plavo - 21.Ožujak/Mar.2007 u 19:27 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 22:52 |
|
Imam ja prevode za DEKALOG (1989) 1 - 10 ali moja verzija je sa svakom epizodom posebno sem za 5 i 6 koje su spojene u jednu,ali zavisno od tvoje verzije mozes da isti prilagodis.
Okacicu na sajt.
|
|
|
|
![]() |
|
plavo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 15:20 |
|
zamolio bih te da mi ove titlove posaljes na mail van_dulle@yahoo.com ako nije problem, hvala ti
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 15:55 |
|
Poslao sam ti! Posto su kod mene 5 i 6 epizoda spojena ja sam za moju verziju spojio oba titla pa sam ti poslao i ovu varijantu i onu gde su posebno 5 a posebno 6.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |