Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deadpool & Wolverine (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deadpool & Wolverine (2024)

Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Deadpool & Wolverine

Godina:

2024

Žanr:

komedija, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

128 min

Režija:

Shawn Levy

Scenarij:

Ryan Reynolds
, Shawn Levy
, Rob Liefeld
, Rhett Reese
, Paul Wernick
, Fabian Nicieza
, Zeb Wells

Glavne uloge:

Wesley Snipes
  >  Blade
Jennifer Garner
  >  Elektra
Kelly Hu
  >  Yuriko Oyama
Ryan Reynolds
  >  Wade Wilson
Henry Cavill
  >  The Cavillrine
Chris Evans
  >  Johnny Storm
Jon Favreau
  >  Happy Hogan
Hugh Jackman
  >  Logan
Tyler Mane
  >  Sabretooth
Ray Park
  >  Mortimer Toynbee
Aaron Stanford
  >  Pyro
Leslie Uggams
  >  Blind Al
Emma Corrin
  >  Cassandra Nova
Morena Baccarin
  >  Vanessa
Tony McCarthy
  >  Barman
Lewis Tan
  >  Shatterstar
Stefan Kapicic
  >  Colossus
Channing Tatum
  >  Gambit
Wunmi Mosaku
  >  B-15
Rob Delaney
  >  Peter
Shioli Kutsuna
  >  Yukio
Karan Soni
  >  Dopinder
Brianna Hildebrand
  >  Negasonic Teenage Warhead
Dafne Keen
  >  Laura

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deadpool & Wolverine (2024)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2024 u 19:47
Ovo ne bi gledao nema shanse ama nema teorije ! ) Deadpool filmove i ne planiram da gledam, niti jedan deo, isto nema shanse. Inache, Ryan Reynolds je sklon da igra u projektima koji se barem meni ne svidjaju ) a shto se tiche Wolverine-a. Te cu filmove gledate gde inache igra Hugh Jackman. neke X-Men filmove sam gledao, neke imam na usb-u a neke imam na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Iskreno, ne znam ni gde sam stao ) A i za Wolverine isto tako ) Nemam pojma ni gde sam stao i to ima vishe delova pa neki mi na usb-u, neki na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Ali ovaj film, da josh jednput napishem, nema shanse da gledam )
Na vrh
dragan-rozic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj dragan-rozic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2024 u 15:20
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Ovo ne bi gledao nema shanse ama nema teorije ! ) Deadpool filmove i ne planiram da gledam, niti jedan deo, isto nema shanse. Inache, Ryan Reynolds je sklon da igra u projektima koji se barem meni ne svidjaju ) a shto se tiche Wolverine-a. Te cu filmove gledate gde inache igra Hugh Jackman. neke X-Men filmove sam gledao, neke imam na usb-u a neke imam na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Iskreno, ne znam ni gde sam stao ) A i za Wolverine isto tako ) Nemam pojma ni gde sam stao i to ima vishe delova pa neki mi na usb-u, neki na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Ali ovaj film, da josh jednput napishem, nema shanse da gledam )

Sad nam je puno lakse kad znamo sto necete gledati i sto cete gledati.
Hvala.
Na vrh
oyzmandias View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oyzmandias Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2024 u 14:51
Dedpul je antiheroj i nešto što bi rekli "američki alanfordovski" humor, razlika je ta što kod amerikanaca bez da se muško s muškim mačuje falusima ili Ted Bandi i Džefri Domer stil u jednom klanju istovremeno ne dešava krzo humor, ne može biti crni humor. Ako ti samo odseku glavu, to je prosto humor tamo. Dok im ne počnu leteti glave u građanskim obračunima malo žešće neće naučiti da se sa humorom ne šali. Dotle, Dedpul je crnohumorni lik, koji ovaj put kupi namćora sa karakterom prosečnog balkanskog kafanskog lokalca, dok je bilo kafana. Uglavnom gledajući trendove koji su bolesni, ali vodeći se njima film je fenomenalna parodija. Pardoiju podvodim kao komediju toliko besmislenu da ju je mogao smisliti samo ge(j)nije. Lesli Nilsen je davno mrtav zato živeo Dizni. Oni su danas parodija. U tom konceptu film je više nego genijalan. Multiverzum je klupko davno zamršeno i šta god dodaš ili odmrsiš efekat je uvek, barem meni, okej. A ako bi gledali objektivno, Rejnoldsa i Džekmena streljati što talenat traće na likove u helankama, neverovatno kako oni iznose glumom ovako objektivno banalnu stvar. A ostale aktere filma streljati istovremeno sa producentima otvaranja poslednjih dveju Olipijskih igara, i to u stomak streljati, kažu da se tako sporo umire, a da su nekad veliki grešnici i prestupnici ostavljani da vise ili trule 3 dana na glavnom trgu mesta ili grada. Nažalost ovo drugo nije trend, trend je ono prvo. A u korak s time film je predobar. U svakom drugom slučaju ne bi trebalo da postoji barem 99% filmova generalno...
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 20:01
Odustao od gledanja posle nekoliko minuta.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 20:15
Originalno postovano od strane arzak arzak piše:

Odustao od gledanja posle nekoliko minuta.

Daj neki reason (razlog), da znamo sa čime ćemo se susresti pri gledanju...

Ima li lgbt promocije?
Ima li osoba koje su rođene kao žena, a imaju xy hromozome?
Da li su nebinarne osobe deo filma?
Na vrh
bossko77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bossko77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 21:09
Pogledah ga juce i ne mogu da verujem koja je to budalastina od filma. Kroz ceo film isiljen humor koji forsira pederluk..bilo ga je u prvom delu, malo vise u drugom, a ovde su ga preterali. Cela radnja filma se svodi na pederluk..znaci Dizni u pravom svetlu. Hugh Jackman je bio na visini zadatka, da nije njega ozbilno bih se smorio. Drago mi je sto su se pojavili i neki drugi heroji, ali su definitivno ostali u senci Deadpoolovih izrecenih gluposti. Iskreno pogledao sam sve Marvelove filmove i sa pravom mogu reci da je ovaj najgori..razumem da je film vise kao parodija, ali ovo je ozbiljan promasaj...Ko moze nek pogleda film da vidi jednostavno u sta nas guraju i sta nam sve namecu paralelno sa eurosongom, otvaranjem olimpijade i sl.. Najveci problem je sto tinejdzeri koji su pogledali film nisu bas ukapirali sta im je servirano...
Na vrh
Bosmang View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bosmang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2024 u 22:49
Još jedan u nizu promašaja Marvela posle Endgame-a.

Tu i tamo izmami osmeh, ali daleko od prva 2 dela. 

Jako slabo.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2024 u 22:52
Pederi na sve strane,
kaće nama što to nismo da svane?

Na vrh
sasapg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasapg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2024 u 15:42
Totalna glupost. Besmisleno
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2024 u 23:24
najbolji od dosadašnja 3. vrhunski, komičan i zabavan film, koji je nažalost nepotreban i koji se ne uklapa nigdje u MU.
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2024 u 10:06
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Koji je smisao ovog komentara, da nam pokažeš da si nepismen? Glup? Jer u obe stvari si uspio. Bože baci ciglu i budi precizan.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2024 u 12:28
Vidim da se pojavio novi znalac među nama. Prosvijetli nas svojim uvredama.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2024 u 13:31
Humora svakakvih vrsta, od dječjeg i onoga za tupave preko referenci iz pop kulture do najbezobraznijeg mogućeg.
Bilo bi mi draže da su se držali samo ovoga zadnjeg, međutim treba film prodati i u Iranu pa ne može.
Ali dobro, neću cijepiti baš oko toga jer neke su izjave vrhunske ("bit ćemo bolji prema tebi od onih malo dalje" kad se obraća Cavillrineu, očito referenca kako su ga DC i Netflix zajebavali sa supermenom i wičerom).

Akcije ne nedostaje, fino to sve izgleda, ali nikako da iskrsne zabavnija situacija od one na početku sa rasplesanim Deadpoolom.
Vjerojatno zato što je na nekoliko mjesta glazba promašena, možete se gaditi na boy bandove ili na madonnu, ali rep nije glazba i posebno nije filmska.

Stari (i neki novi) herojski likovi su ludo dobri, Garner je ispala ekstra bez obzira na promašene izvornike, a scenarista treba dobro našamarati zato što Snipesu nije dao još više minuta.

Tu će naravno zato što je to danas moderno, biti i nekakvo pašče, potpuno bespotrebno i nasilno dodano u film, da se iskida van film bi dobio na kvalitetu.

Negativci, oboje, i šefić iz MU organiizacije i Picardova sestra, su bez veze.
Skroz. Bez veze. Dosadni.

Zabavno sve skupa jest, ali uz minimalnu doradu moglo je ovo ispasti i bolje.
S druge strane glavni lik je Marvelova vulgarna verzija Hentai Kamena, pa sad i nisam baš siguran u to što sam upravo napisao.
Gledati.

Ažurirao JoxerTM - 02.Listopad/Oct.2024 u 13:47
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 19:32
Multigej univerzum, pun ku**ca i zadnjica.
Za ljubitelje lgbtq kulture i umetnosti.
Wolverine postade gej, Džejms Bond postade gej, i svi će snimati ispod zastave boje duge, sedli.

Dobro, kad su kapetanice Marvel bile klasičan lezbo action, zašto da na primer sledeći Avengersi ili F4 ne budu trandže, npr....
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 22:09
Opet kakiš.
Dosad si vjerojatno bankrotirao na wc papiru.

Shvaćam ako si bio završio u buhari pa te neko satima guzio da sad svugdje vidiš samo pedere koji vrebaju baš tebe jer si, valjda, toliko neodoljiv da i oni koji nisu pederi to postanu kad te vide.
Ali je**mu, pa za to postoji psihijatar.
Na vrh
sijalicadada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sijalicadada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 14:17
gledao prvih sat na silu i odustao, gubljenje vremena...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 16:12
Originalno postovano od strane sijalicadada sijalicadada piše:

gledao prvih sat na silu i odustao, gubljenje vremena...

Svaka čast, ja jedva izdržao 20 minuta. LOL
Na vrh
titl89765 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titl89765 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 20:48
gledao prvih 20 min
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2024 u 13:44
Film je tako gledljiv da sam ga gledao na obroke. Gledao pola jedan dan, našao drugu zanimaciju, odgledao drugu polovicu sljedeći dan. Previše je svega što je inače bilo okej. Kao da u gulaš istreseš pet kesa začina pa ne možeš pojest tri kašike. Priča je glupa. Svaki "nezaustavljivi" zlikovac se zaustavi pomoću neke gluposti, ovdje su se Vulvarin i Dupepul držali za ruke. Sve su učinili bezvrijednim. Zašto ovako glup film traje preko 2 sata? Da skuplje naplate karte? Uglavnom, ovo je za mene loše. Vjerovatno zadnje od Marvela što ću gledati.

4/10
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2024 u 09:29
Ovo je film za decu, predtinejdzerskog doba, tako da i ne cudi pokusaj recikliranog humora, jer takvoj deci jos nije dosadio. U svakom slucaju, Marvelova petljancija sa multiverzumima i zbunjenim superherojima je vec postala zamorna. Ostaje samo pitanje, sta bi bilo da Dizni nije umesao svoje raznobojne prste u ovaj svet i ovaj zanr.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.