Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deadpool & Wolverine (2024) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2024 u 19:47 |
Ovo ne bi gledao nema shanse ama nema teorije ! ) Deadpool filmove i ne planiram da gledam, niti jedan deo, isto nema shanse. Inache, Ryan Reynolds je sklon da igra u projektima koji se barem meni ne svidjaju ) a shto se tiche Wolverine-a. Te cu filmove gledate gde inache igra Hugh Jackman. neke X-Men filmove sam gledao, neke imam na usb-u a neke imam na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Iskreno, ne znam ni gde sam stao ) A i za Wolverine isto tako ) Nemam pojma ni gde sam stao i to ima vishe delova pa neki mi na usb-u, neki na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Ali ovaj film, da josh jednput napishem, nema shanse da gledam )
|
|
![]() |
|
dragan-rozic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad nam je puno lakse kad znamo sto necete gledati i sto cete gledati. Hvala.
|
|
![]() |
|
oyzmandias ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: srbija Status: Offline Points: 0 |
Dedpul je antiheroj i nešto što bi rekli "američki alanfordovski" humor, razlika je ta što kod amerikanaca bez da se muško s muškim mačuje falusima ili Ted Bandi i Džefri Domer stil u jednom klanju istovremeno ne dešava krzo humor, ne može biti crni humor. Ako ti samo odseku glavu, to je prosto humor tamo. Dok im ne počnu leteti glave u građanskim obračunima malo žešće neće naučiti da se sa humorom ne šali. Dotle, Dedpul je crnohumorni lik, koji ovaj put kupi namćora sa karakterom prosečnog balkanskog kafanskog lokalca, dok je bilo kafana. Uglavnom gledajući trendove koji su bolesni, ali vodeći se njima film je fenomenalna parodija. Pardoiju podvodim kao komediju toliko besmislenu da ju je mogao smisliti samo ge(j)nije. Lesli Nilsen je davno mrtav zato živeo Dizni. Oni su danas parodija. U tom konceptu film je više nego genijalan. Multiverzum je klupko davno zamršeno i šta god dodaš ili odmrsiš efekat je uvek, barem meni, okej.
A ako bi gledali objektivno, Rejnoldsa i Džekmena streljati što talenat traće na likove u helankama, neverovatno kako oni iznose glumom ovako objektivno banalnu stvar. A ostale aktere filma streljati istovremeno sa producentima otvaranja poslednjih dveju Olipijskih igara, i to u stomak streljati, kažu da se tako sporo umire, a da su nekad veliki grešnici i prestupnici ostavljani da vise ili trule 3 dana na glavnom trgu mesta ili grada. Nažalost ovo drugo nije trend, trend je ono prvo. A u korak s time film je predobar. U svakom drugom slučaju ne bi trebalo da postoji barem 99% filmova generalno...
|
|
![]() |
|
arzak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Crna Gora Status: Online Points: 75 |
Odustao od gledanja posle nekoliko minuta.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1780 |
Daj neki reason (razlog), da znamo sa čime ćemo se susresti pri gledanju... Ima li lgbt promocije? Ima li osoba koje su rođene kao žena, a imaju xy hromozome? Da li su nebinarne osobe deo filma? |
|
![]() |
|
bossko77 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Travanj/Apr.2017 Status: Offline Points: 5 |
Pogledah ga juce i ne mogu da verujem koja je to budalastina od filma. Kroz ceo film isiljen humor koji forsira pederluk..bilo ga je u prvom delu, malo vise u drugom, a ovde su ga preterali. Cela radnja filma se svodi na pederluk..znaci Dizni u pravom svetlu. Hugh Jackman je bio na visini zadatka, da nije njega ozbilno bih se smorio. Drago mi je sto su se pojavili i neki drugi heroji, ali su definitivno ostali u senci Deadpoolovih izrecenih gluposti. Iskreno pogledao sam sve Marvelove filmove i sa pravom mogu reci da je ovaj najgori..razumem da je film vise kao parodija, ali ovo je ozbiljan promasaj...Ko moze nek pogleda film da vidi jednostavno u sta nas guraju i sta nam sve namecu paralelno sa eurosongom, otvaranjem olimpijade i sl.. Najveci problem je sto tinejdzeri koji su pogledali film nisu bas ukapirali sta im je servirano...
|
|
![]() |
|
Bosmang ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2022 Status: Offline Points: 21 |
Još jedan u nizu promašaja Marvela posle Endgame-a.
Tu i tamo izmami osmeh, ali daleko od prva 2 dela. Jako slabo.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1780 |
Pederi na sve strane,
kaće nama što to nismo da svane? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sasapg ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2022 Status: Offline Points: 0 |
Totalna glupost. Besmisleno
|
|
![]() |
|
IvanBM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Points: 286 |
najbolji od dosadašnja 3. vrhunski, komičan i zabavan film, koji je nažalost nepotreban i koji se ne uklapa nigdje u MU.
|
|
![]() |
|
TheDudeAbides ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2021 Status: Offline Points: 15 |
Koji je smisao ovog komentara, da nam pokažeš da si nepismen? Glup? Jer u obe stvari si uspio. Bože baci ciglu i budi precizan.
|
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 68617 |
Vidim da se pojavio novi znalac među nama. Prosvijetli nas svojim uvredama.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4930 |
Humora svakakvih vrsta, od dječjeg i onoga za tupave preko referenci iz pop kulture do najbezobraznijeg mogućeg.
Bilo bi mi draže da su se držali samo ovoga zadnjeg, međutim treba film prodati i u Iranu pa ne može. Ali dobro, neću cijepiti baš oko toga jer neke su izjave vrhunske ("bit ćemo bolji prema tebi od onih malo dalje" kad se obraća Cavillrineu, očito referenca kako su ga DC i Netflix zajebavali sa supermenom i wičerom). Akcije ne nedostaje, fino to sve izgleda, ali nikako da iskrsne zabavnija situacija od one na početku sa rasplesanim Deadpoolom. Vjerojatno zato što je na nekoliko mjesta glazba promašena, možete se gaditi na boy bandove ili na madonnu, ali rep nije glazba i posebno nije filmska. Stari (i neki novi) herojski likovi su ludo dobri, Garner je ispala ekstra bez obzira na promašene izvornike, a scenarista treba dobro našamarati zato što Snipesu nije dao još više minuta. Tu će naravno zato što je to danas moderno, biti i nekakvo pašče, potpuno bespotrebno i nasilno dodano u film, da se iskida van film bi dobio na kvalitetu. Negativci, oboje, i šefić iz MU organiizacije i Picardova sestra, su bez veze. Skroz. Bez veze. Dosadni. Zabavno sve skupa jest, ali uz minimalnu doradu moglo je ovo ispasti i bolje. S druge strane glavni lik je Marvelova vulgarna verzija Hentai Kamena, pa sad i nisam baš siguran u to što sam upravo napisao. Gledati. Ažurirao JoxerTM - 02.Listopad/Oct.2024 u 13:47 |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Multigej univerzum, pun ku**ca i zadnjica.
Za ljubitelje lgbtq kulture i umetnosti. Wolverine postade gej, Džejms Bond postade gej, i svi će snimati ispod zastave boje duge, sedli. Dobro, kad su kapetanice Marvel bile klasičan lezbo action, zašto da na primer sledeći Avengersi ili F4 ne budu trandže, npr.... |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4930 |
Opet kakiš.
Dosad si vjerojatno bankrotirao na wc papiru. Shvaćam ako si bio završio u buhari pa te neko satima guzio da sad svugdje vidiš samo pedere koji vrebaju baš tebe jer si, valjda, toliko neodoljiv da i oni koji nisu pederi to postanu kad te vide. Ali je**mu, pa za to postoji psihijatar. |
|
![]() |
|
sijalicadada ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2023 Status: Offline Points: 3 |
gledao prvih sat na silu i odustao, gubljenje vremena...
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1376 |
Svaka čast, ja jedva izdržao 20 minuta.
![]() |
|
![]() |
|
titl89765 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2021 Lokacija: hr Status: Offline Points: 1 |
gledao prvih 20 min
|
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 723 |
Film je tako gledljiv da sam ga gledao na obroke. Gledao pola jedan dan, našao drugu zanimaciju, odgledao drugu polovicu sljedeći dan. Previše je svega što je inače bilo okej. Kao da u gulaš istreseš pet kesa začina pa ne možeš pojest tri kašike. Priča je glupa. Svaki "nezaustavljivi" zlikovac se zaustavi pomoću neke gluposti, ovdje su se Vulvarin i Dupepul držali za ruke. Sve su učinili bezvrijednim. Zašto ovako glup film traje preko 2 sata? Da skuplje naplate karte? Uglavnom, ovo je za mene loše. Vjerovatno zadnje od Marvela što ću gledati.
4/10 |
|
![]() |
|
Vladika ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1928 |
Ovo je film za decu, predtinejdzerskog doba, tako da i ne cudi pokusaj recikliranog humora, jer takvoj deci jos nije dosadio. U svakom slucaju, Marvelova petljancija sa multiverzumima i zbunjenim superherojima je vec postala zamorna. Ostaje samo pitanje, sta bi bilo da Dizni nije umesao svoje raznobojne prste u ovaj svet i ovaj zanr.
|
|
Vladika
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |