Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Deadpool & Wolverine (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105725
Datum ispisa: 07.Kolovoz/Aug.2026 u 18:14
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Deadpool & Wolverine (2024)
Objavio: beogradski
Tema: Deadpool & Wolverine (2024)
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2024 u 19:47
Ovo ne bi gledao nema shanse ama nema teorije ! ) Deadpool filmove i ne planiram da gledam, niti jedan deo, isto nema shanse. Inache, Ryan Reynolds je sklon da igra u projektima koji se barem meni ne svidjaju ) a shto se tiche Wolverine-a. Te cu filmove gledate gde inache igra Hugh Jackman. neke X-Men filmove sam gledao, neke imam na usb-u a neke imam na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Iskreno, ne znam ni gde sam stao ) A i za Wolverine isto tako ) Nemam pojma ni gde sam stao i to ima vishe delova pa neki mi na usb-u, neki na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Ali ovaj film, da josh jednput napishem, nema shanse da gledam )

Odgovori:
Objavio: dragan-rozic
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2024 u 15:20
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Ovo ne bi gledao nema shanse ama nema teorije ! ) Deadpool filmove i ne planiram da gledam, niti jedan deo, isto nema shanse. Inache, Ryan Reynolds je sklon da igra u projektima koji se barem meni ne svidjaju ) a shto se tiche Wolverine-a. Te cu filmove gledate gde inache igra Hugh Jackman. neke X-Men filmove sam gledao, neke imam na usb-u a neke imam na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Iskreno, ne znam ni gde sam stao ) A i za Wolverine isto tako ) Nemam pojma ni gde sam stao i to ima vishe delova pa neki mi na usb-u, neki na spisku a neke bi trebao i da dodam ) Ali ovaj film, da josh jednput napishem, nema shanse da gledam )

Sad nam je puno lakse kad znamo sto necete gledati i sto cete gledati.
Hvala.

Objavio: oyzmandias
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2024 u 14:51
Dedpul je antiheroj i nešto što bi rekli "američki alanfordovski" humor, razlika je ta što kod amerikanaca bez da se muško s muškim mačuje falusima ili Ted Bandi i Džefri Domer stil u jednom klanju istovremeno ne dešava krzo humor, ne može biti crni humor. Ako ti samo odseku glavu, to je prosto humor tamo. Dok im ne počnu leteti glave u građanskim obračunima malo žešće neće naučiti da se sa humorom ne šali. Dotle, Dedpul je crnohumorni lik, koji ovaj put kupi namćora sa karakterom prosečnog balkanskog kafanskog lokalca, dok je bilo kafana. Uglavnom gledajući trendove koji su bolesni, ali vodeći se njima film je fenomenalna parodija. Pardoiju podvodim kao komediju toliko besmislenu da ju je mogao smisliti samo ge(j)nije. Lesli Nilsen je davno mrtav zato živeo Dizni. Oni su danas parodija. U tom konceptu film je više nego genijalan. Multiverzum je klupko davno zamršeno i šta god dodaš ili odmrsiš efekat je uvek, barem meni, okej. A ako bi gledali objektivno, Rejnoldsa i Džekmena streljati što talenat traće na likove u helankama, neverovatno kako oni iznose glumom ovako objektivno banalnu stvar. A ostale aktere filma streljati istovremeno sa producentima otvaranja poslednjih dveju Olipijskih igara, i to u stomak streljati, kažu da se tako sporo umire, a da su nekad veliki grešnici i prestupnici ostavljani da vise ili trule 3 dana na glavnom trgu mesta ili grada. Nažalost ovo drugo nije trend, trend je ono prvo. A u korak s time film je predobar. U svakom drugom slučaju ne bi trebalo da postoji barem 99% filmova generalno...

Objavio: arzak
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 20:01
Odustao od gledanja posle nekoliko minuta.

Objavio: Mizi
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 20:15
Originalno postovano od strane arzak arzak piše:

Odustao od gledanja posle nekoliko minuta.

Daj neki reason (razlog), da znamo sa čime ćemo se susresti pri gledanju...

Ima li lgbt promocije?
Ima li osoba koje su rođene kao žena, a imaju xy hromozome?
Da li su nebinarne osobe deo filma?

Objavio: bossko77
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2024 u 21:09
Pogledah ga juce i ne mogu da verujem koja je to budalastina od filma. Kroz ceo film isiljen humor koji forsira pederluk..bilo ga je u prvom delu, malo vise u drugom, a ovde su ga preterali. Cela radnja filma se svodi na pederluk..znaci Dizni u pravom svetlu. Hugh Jackman je bio na visini zadatka, da nije njega ozbilno bih se smorio. Drago mi je sto su se pojavili i neki drugi heroji, ali su definitivno ostali u senci Deadpoolovih izrecenih gluposti. Iskreno pogledao sam sve Marvelove filmove i sa pravom mogu reci da je ovaj najgori..razumem da je film vise kao parodija, ali ovo je ozbiljan promasaj...Ko moze nek pogleda film da vidi jednostavno u sta nas guraju i sta nam sve namecu paralelno sa eurosongom, otvaranjem olimpijade i sl.. Najveci problem je sto tinejdzeri koji su pogledali film nisu bas ukapirali sta im je servirano...

Objavio: Bosmang
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2024 u 22:49
Još jedan u nizu promašaja Marvela posle Endgame-a.

Tu i tamo izmami osmeh, ali daleko od prva 2 dela. 

Jako slabo.

Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2024 u 22:52
Pederi na sve strane,
kaće nama što to nismo da svane?

Objavio: sasapg
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2024 u 15:42
Totalna glupost. Besmisleno

Objavio: IvanBM
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2024 u 23:24
najbolji od dosadašnja 3. vrhunski, komičan i zabavan film, koji je nažalost nepotreban i koji se ne uklapa nigdje u MU.

Objavio: TheDudeAbides
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 10:06
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Koji je smisao ovog komentara, da nam pokažeš da si nepismen? Glup? Jer u obe stvari si uspio. Bože baci ciglu i budi precizan.

Objavio: iromafia111
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2024 u 12:28
Vidim da se pojavio novi znalac među nama. Prosvijetli nas svojim uvredama.

-------------

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2024 u 13:31
Humora svakakvih vrsta, od dječjeg i onoga za tupave preko referenci iz pop kulture do najbezobraznijeg mogućeg.
Bilo bi mi draže da su se držali samo ovoga zadnjeg, međutim treba film prodati i u Iranu pa ne može.
Ali dobro, neću cijepiti baš oko toga jer neke su izjave vrhunske ("bit ćemo bolji prema tebi od onih malo dalje" kad se obraća Cavillrineu, očito referenca kako su ga DC i Netflix zajebavali sa supermenom i wičerom).

Akcije ne nedostaje, fino to sve izgleda, ali nikako da iskrsne zabavnija situacija od one na početku sa rasplesanim Deadpoolom.
Vjerojatno zato što je na nekoliko mjesta glazba promašena, možete se gaditi na boy bandove ili na madonnu, ali rep nije glazba i posebno nije filmska.

Stari (i neki novi) herojski likovi su ludo dobri, Garner je ispala ekstra bez obzira na promašene izvornike, a scenarista treba dobro našamarati zato što Snipesu nije dao još više minuta.

Tu će naravno zato što je to danas moderno, biti i nekakvo pašče, potpuno bespotrebno i nasilno dodano u film, da se iskida van film bi dobio na kvalitetu.

Negativci, oboje, i šefić iz MU organiizacije i Picardova sestra, su bez veze.
Skroz. Bez veze. Dosadni.

Zabavno sve skupa jest, ali uz minimalnu doradu moglo je ovo ispasti i bolje.
S druge strane glavni lik je Marvelova vulgarna verzija Hentai Kamena, pa sad i nisam baš siguran u to što sam upravo napisao.
Gledati.

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2024 u 19:32
Multigej univerzum, pun ku**ca i zadnjica.
Za ljubitelje lgbtq kulture i umetnosti.
Wolverine postade gej, Džejms Bond postade gej, i svi će snimati ispod zastave boje duge, sedli.

Dobro, kad su kapetanice Marvel bile klasičan lezbo action, zašto da na primer sledeći Avengersi ili F4 ne budu trandže, npr....

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2024 u 22:09
Opet kakiš.
Dosad si vjerojatno bankrotirao na wc papiru.

Shvaćam ako si bio završio u buhari pa te neko satima guzio da sad svugdje vidiš samo pedere koji vrebaju baš tebe jer si, valjda, toliko neodoljiv da i oni koji nisu pederi to postanu kad te vide.
Ali je**mu, pa za to postoji psihijatar.

Objavio: sijalicadada
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2024 u 14:17
gledao prvih sat na silu i odustao, gubljenje vremena...

Objavio: Black Raven
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2024 u 16:12
Originalno postovano od strane sijalicadada sijalicadada piše:

gledao prvih sat na silu i odustao, gubljenje vremena...

Svaka čast, ja jedva izdržao 20 minuta. LOL

Objavio: titl89765
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2024 u 20:48
gledao prvih 20 min

Objavio: memich
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2024 u 13:44
Film je tako gledljiv da sam ga gledao na obroke. Gledao pola jedan dan, našao drugu zanimaciju, odgledao drugu polovicu sljedeći dan. Previše je svega što je inače bilo okej. Kao da u gulaš istreseš pet kesa začina pa ne možeš pojest tri kašike. Priča je glupa. Svaki "nezaustavljivi" zlikovac se zaustavi pomoću neke gluposti, ovdje su se Vulvarin i Dupepul držali za ruke. Sve su učinili bezvrijednim. Zašto ovako glup film traje preko 2 sata? Da skuplje naplate karte? Uglavnom, ovo je za mene loše. Vjerovatno zadnje od Marvela što ću gledati.

4/10

Objavio: Vladika
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2024 u 09:29
Ovo je film za decu, predtinejdzerskog doba, tako da i ne cudi pokusaj recikliranog humora, jer takvoj deci jos nije dosadio. U svakom slucaju, Marvelova petljancija sa multiverzumima i zbunjenim superherojima je vec postala zamorna. Ostaje samo pitanje, sta bi bilo da Dizni nije umesao svoje raznobojne prste u ovaj svet i ovaj zanr.

-------------
Vladika

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2024 u 22:38
Unistise i ovu fransizu, ustvari dve fransize , sprdnja i bespotrebna glupost od filma....

Objavio: jojo385
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2024 u 09:01
Film je ispunio ocekivanja.Marvel je univerzum u nasim glavama. U nasim glavama
svi ti junaci egzistiraju ,prvo kroz stripove a u danasnje vrijeme sve vise
vizualno uz mnogo CGI. Osobno mislim da vecina negativnih komentara zamislja
Deadpoola i Wolverina kao stvarne likove od krvi i mesa. Pravi citaoci
Marvela .....uzivaju.

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 10:28
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Film je ispunio ocekivanja.Marvel je univerzum u nasim glavama. U nasim glavama
svi ti junaci egzistiraju ,prvo kroz stripove a u danasnje vrijeme sve vise
vizualno uz mnogo CGI. Osobno mislim da vecina negativnih komentara zamislja
Deadpoola i Wolverina kao stvarne likove od krvi i mesa. Pravi citaoci
Marvela .....uzivaju.

Potpisujem. Genijalno receno. Komentar godine. Svaka cast!

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 10:42
Onda su vam non-stop pederi u glavama, pošto su vaše omiljene strip junake preobratili u promotere lgbtqwxyz zajednice.
Falilo je još samo da imaju analnu penetraciju, ne znam zašto su to izostavili iz filma?
Možda postoje na blureyu dodatni snimci....

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 10:57
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Onda su vam non-stop pederi u glavama, pošto su vaše omiljene strip junake preobratili u promotere lgbtqwxyz zajednice.
Falilo je još samo da imaju analnu penetraciju, ne znam zašto su to izostavili iz filma?
Možda postoje na blureyu dodatni snimci....

Ovo je bio sarkazam na vise nego glup komentar.

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 11:38
Arzače, mislijo sam da si ozbiljan, oprosti.

Što se tiče logo Marvel kompanije, trebalo bi ubuduće da bude ofarban u bojama duge, to ne košta mnogo, a još više će da znači zajednici.
Očekujem da novi Avendžeri odišu istom perverznom notom kao i ovaj "epski" gej susret.

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 20:20
Mizi svaka cas, istina ziva....

Objavio: papy
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2024 u 17:12
Film nisam gledao i ne namjeravam. Već odavno ne gledam superheroje. Dedpul sam počeo gledati i brzo odustao. Sve je to već odavno postalo besmileno. No, to i nije bitno. Samo želim reći da ta epizoda sa Mirkom i Slavkom, koliko se sjećam, ne ide kako je napisano u recenziji. Čini mi se da ide ovako: "Mirko, pazi metak!", "Vidim ga Slavko!". Ali, ja sam mator, možda i griješim.

Objavio: papryka
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2024 u 19:10
mora da se i hugh jackman pita što mi je ov trebalo.

Objavio: Zagrivuk
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2024 u 18:30
meni je dobar film 7/10

Datum objave: 24.Studeni/Nov.2024 u 18:42
Hej, hej, Wulverine je gej.

Postaće to i ostali heroji,
Lgbtq zajednica nove članove broji.

Datum objave: 24.Studeni/Nov.2024 u 21:06
Nije.
Neće.
Još spavaš, razbudi se. Ili ako se ne varam, nagradu je dobila riječ rasanica. LOL

Objavio: puppet_master
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2025 u 16:10
Zaboravih, odgledao ovo pre nekoliko meseci, i sve je to valjda ok, interesantan junak, tvrđi humor, sprdnja, cinizam, tipično sjajan Reynolds ali to mi je taj problem sa nastavcima, već viđenim, ja prosto sada nemam niti jednu scenu filma u glavi, možda sećanje na poneki puki kadar, ne znam više ni osnovni zaplet, kamoli da pamtim kakvu foru (zašto bih pamtio tuđe pošalice ionako, sve i da nisam prezasićen ovom franšizom, ovim humorom) , dok mi Wolverine nije ikada ni bio kakav interesantan lik da bi mi sama njegova pojava označavala kakvo pa osveženje. Eh, setih se Blejda upravo, dakle nisam sve zaboravio.

Objavio: Heryshaf
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2025 u 22:34
Film za decu.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk