Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Daredevil: Born Again (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dimitrijeeeee ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 27.Rujan/Sep.2017 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 22:46 |
jel prevodi neka legenda na srpski/hrvatski? ;)
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li je ovo prikvel, sikvel, nastavak, prednastavak, poslenastavak, da li će Daredevil proći kao i franšiza Hodajući Mrtvaci, ćaci???
Šta je bre ovoooooooooo??????? Zar ne mogu odjedared da snime 15 sezona i da zatvore sagu, već prekidaju na par godina, pa se vraćaju???? OMG, gde ste genijalci skladatelji stvaratelji, puče Holivud, ode u bezdan..... |
|
![]() |
|
dimitrijeeeee ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 27.Rujan/Sep.2017 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 4 |
Netflix je prekinuo sa serijom 2018. godine pa ga je preuzeo Disney+. Vodi se kao nova serija, ali je praktično nastavak
![]() |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1105 |
I odlicna je,atmosfera mracna kao 1 sezona,meni i dalje najbolja Marvel serija bez premca.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 70799 |
Punisher rula, akcija je znala biti dobra iako ponavljajuća, D'onofrio nenadyebiv, mogla je tada standardno biti kraća ali je bila oki.
Sada me izbezumljuje Disney logo u najavi Ako me bude bilo, probaću serijicu u društvu makar, šta ima veze, makar zbog Punishera. Samo da je onaj TV- MA rejting je jedini uslov. |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 187 |
Cekam sve epizode. S1.E9 - Tue, Apr 15, 2025. IMDB rating : 9.0 na 9.7 k, komentara. Sta reci - impresivno.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1105 |
Ma jbs IMDB to nisam u zivotu pogledao rating,kakve se gluposti imaju dobar rating.Serija je bas dobra,eto malo me ubi u pojam sto se toliko ljudima svidja ,ne uklapam se previse sa masovnim gledalistem ali dobro ostajem pri svome.
|
|
![]() |
|
dragan-damjanovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2017 Status: Offline Points: 4 |
Ma kakve devetke desetke, max 8 od mene realno, prvi serijal znatno bolji.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |