Daredevil: Born Again (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106589
Datum ispisa: 27.Srpanj/Jul.2026 u 03:57 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Daredevil: Born Again (2025)
Objavio: Guests
Tema: Daredevil: Born Again (2025)
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2025 u 22:46
|
jel prevodi neka legenda na srpski/hrvatski? ;)
|
Odgovori:
Objavio: Mizi
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2025 u 23:13
Da li je ovo prikvel, sikvel, nastavak, prednastavak, poslenastavak, da li će Daredevil proći kao i franšiza Hodajući Mrtvaci, ćaci??? Šta je bre ovoooooooooo??????? Zar ne mogu odjedared da snime 15 sezona i da zatvore sagu, već prekidaju na par godina, pa se vraćaju???? OMG, gde ste genijalci skladatelji stvaratelji, puče Holivud, ode u bezdan.....
|
Objavio: Guests
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2025 u 23:38
Netflix je prekinuo sa serijom 2018. godine pa ga je preuzeo Disney+. Vodi se kao nova serija, ali je praktično nastavak
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2025 u 14:37
|
I odlicna je,atmosfera mracna kao 1 sezona,meni i dalje najbolja Marvel serija bez premca.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2025 u 18:28
Punisher rula, akcija je znala biti dobra iako ponavljajuća, D'onofrio nenadyebiv, mogla je tada standardno biti kraća ali je bila oki. Sada me izbezumljuje Disney logo u najavi Ako me bude bilo, probaću serijicu u društvu makar, šta ima veze, makar zbog Punishera. Samo da je onaj TV- MA rejting je jedini uslov.
|
Objavio: jojo385
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 09:20
|
Cekam sve epizode. S1.E9 - Tue, Apr 15, 2025. IMDB rating : 9.0 na 9.7 k, komentara. Sta reci - impresivno.
|
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 11:51
|
Ma jbs IMDB to nisam u zivotu pogledao rating,kakve se gluposti imaju dobar rating.Serija je bas dobra,eto malo me ubi u pojam sto se toliko ljudima svidja ,ne uklapam se previse sa masovnim gledalistem ali dobro ostajem pri svome.
|
Objavio: dragan-damjanovic
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2025 u 22:02
|
Ma kakve devetke desetke, max 8 od mene realno, prvi serijal znatno bolji.
|
Datum objave: 16.Svibanj/May.2026 u 08:43
|
I dalje drzi istu atmosferu ,jednom recju izvanredno po meni. Retko koja serija narocito ovog tipa ume da zadrzi isti kvalitet iz sezone u seznu. I moram da pohvalim muzicku temu ,znaci posle Leftovers serije cija muzicka tema je najbolja ikada ova je na tom nivou.
|
Objavio: jojo385
Datum objave: 16.Svibanj/May.2026 u 09:43
|
Nisam previše oduševljen. Serija drži kvalitet, ali se glavni likovi ponavljaju u smislu karaktera. Pa valjda smo svi upoznati kakvi su karakteri u seriji i ponavljanje karaktera prelazi u patetiku. Akcijske scene su relativno dobro odrađene, ali brza ozdravljenja su nekvalitetno prikazana. Na kraju ostaje pitanje kako će Disney nastaviti seriju sa otkrivenim identitetima. 6.5
|
|