Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Daredevil (2015) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2015 u 19:44 |
![]() Opis: Slep od detinjstva ali sa izvanrednim čulima, Met Murdok (Charlie Cox) bori se protiv nepravde tokom dana kao advokat, a tokom noći kao super junak "Daredevil". Žanr: akcija, naučna fantastika Kanal: Netflix Premijera: 10. 4. 2015. Glumci: Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll, Elden Henson. Ažurirao Gor@n88 - 04.Veljaca/Feb.2015 u 18:37 |
|
![]() |
|
Black_Ninja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2012 Status: Offline Points: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Film mi se svideo,videcemo nasta ce ovo da lici
![]() |
|
![]() |
|
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Status: Offline Points: 537 |
Ekipa jel zna netko kako to da su izašle odjednom sve epizode i jel ova serija ima samo 1.sezonu ?
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 43388 |
Zato što je Netflixova serija. Kod njih sve epizode izlaze odjednom. Ovo je prva sezona.
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
sean12 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1404 |
Prve dvije epizode su prevedene. Čekam postavljanje treće epizode pa ću postavit 4 koju sam preveo. Razlog je što sam počeo prijevod 1 i 2 i svaki put je postavljen sr prijevod prije. Zato skočio na ep 4.
|
|
![]() |
|
Niko7a ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Status: Offline Points: 2 |
Sean, molim te nastavi da prevodis, ako budemo cekali onoga, ko zna kad cemo docekati. Gleda mi se serija, a ne mogu bez prevoda.
![]() |
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4038 |
I meni je previše da čekam čak tri dana, zato ću sačekam 10-ak dana da se sve prevede, pa ću onda da odgledam seriju...
![]() Ažurirao NikolaJe - 17.Travanj/Apr.2015 u 16:08 |
|
![]() |
|
DaNteTVRiper ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 11.Travanj/Apr.2015 Status: Offline Points: 2 |
Trebate biti zahvalni na prevodu. Nije lako raditi prevod svaki dan, pored toga imam dosta drugih obaveza, biće danas novi prevod, i nadam se i svakog sledećeg dana, ako me obaveze ne budu sputale.
|
|
![]() |
|
Niko7a ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Status: Offline Points: 2 |
Dante, ja sam itekako zahvalan, i svjestan sam svega. Znam da si zauzet, mozda ucis, radis, ali ja ludim, odgledao sam prvih 6 epizoda i onda sam sav u iscekivanju sto ce biti. Inace, tvoji prevodi su extra i vec sam ti jednom to i napisao.
![]() |
|
![]() |
|
DaNteTVRiper ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 11.Travanj/Apr.2015 Status: Offline Points: 2 |
U redu, razumem te, i ja sam nestrpljiv što se tiče prevoda serija koje pratim, međutim ne pišem takve komentare. Potrudiću se da izbacujem po jedan titl dnevno odsad, tako da možete svaki dan da pogledate po jednu epizodu, ili ko hoće može da sačeka pa da odgleda u komadu. ;)
|
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4038 |
Samo polako. Nema potrebe za žurbom. Samo prevodioci znaju kolika je to muka i koliko traje...
![]() Usput, izvanredno je da izađe prevod za celu sezonu za 20-ak dana... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sean12 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1404 |
Ma svaka čast za izbacivanje jednog prijevoda dnevno. Potrošiš vremena kao da svaki dan odeš na posao. A hoćeš li dobiti plaću to ćemo tek vidjeti.
![]() |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11158 |
Trejler za 2. sezonu, gde možemo da vidimo Elektru i Panišera:
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prevodilac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 208 |
Kao veliki ljubitelj stripa serija me zamorila. Uglavnom iste scene koje se vrte u krug. Ne sviđa mi se što su ga, od superjunaka iz stripa, spustili na čoveka sa istančanim sluhom koji dobija batine. Puno naivnih detalja, posebno kada mogu ladno da ga ubiju vatrenim oružjem a svi se biju sa njim (sećate se indijane - tip izlazi i maše sabljama a on ga upuca pištoljem jer nema vremena za igranje). Ocena na imdb je preeeeterana 8.9 i mnogo za jednu prosečnu seriju (fanovi su čudo). Gledaću i drugi serijal i očekujem da ga poprave. Primećujem da polako naše junake spuštaju na ljudski nivo, počeli su sa Bondom koji je od superšpijuna postao samo emotivna ljuska sa mnogo mana. Ipak želim da su likovi iz stripova i knjiga baš to, nedodirljivi i iznad nas ili sam malo zastareo, sve se polako svodi na uravnilovku, svi smo isti jer društvu trebaju robovi koji će da ćute i rade.
|
|
https://i.pinimg.com/600x315/ee/f0/5c/eef05ce6ab6bb2e6f9bfc61fff5157fa.jpg
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11158 |
Premijera 2. sezone biće 18. marta
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16102 |
Prevode za 2 sezonu najavio je Arbok ![]() |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16102 |
Prevode za 2 sezonu je najavio TheRival i Daredevil Team ![]() |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
|
akoko1957 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 29.Travanj/Apr.2011 Status: Offline Points: 6 |
A gde je prevod za osmu epizodu druge sezone,pozdrav?
|
|
![]() |
|
Gale ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 973 |
Postavljen titl za S02E13 (2016).
Odgovara za: 720p.WEBRip.x264-SKGTV[ettv] (1.44 GB) / 720p.WEBRip.x264-SKGTV[rartv] (1.44 GB) / WEBRip.XviD.MP3-RARBG (495.25) / 480p.x264-mSD (188 MB) / 720p.WEBRip.400MB.MkvCage / 1080p.WEBRip x264-SKGTV[rartv] (3.96 GB) (oba pisma)
|
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obnovljeno za 3. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |