Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=64269 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Daredevil (2015)Objavio: Gor@n88
Tema: Daredevil (2015)
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2015 u 19:44
Opis:
Slep od detinjstva ali sa izvanrednim čulima, Met Murdok (Charlie Cox) bori se protiv nepravde tokom dana kao advokat, a tokom noći kao super junak "Daredevil".
Žanr: akcija, naučna fantastika
Kanal: Netflix
Premijera: 10. 4. 2015.
Glumci: Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll, Elden Henson.
Odgovori: Objavio: Black_Ninja
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2015 u 00:13
Film mi se svideo,videcemo nasta ce ovo da lici
Objavio: marko99119
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2015 u 13:41
Ekipa jel zna netko kako to da su izašle odjednom sve epizode i jel ova serija ima samo 1.sezonu ?
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2015 u 14:26
Zato što je Netflixova serija. Kod njih sve epizode izlaze odjednom. Ovo je prva sezona.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Objavio: sean12
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2015 u 17:11
Prve dvije epizode su prevedene. Čekam postavljanje treće epizode pa ću postavit 4 koju sam preveo. Razlog je što sam počeo prijevod 1 i 2 i svaki put je postavljen sr prijevod prije. Zato skočio na ep 4.
Objavio: Niko7a
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2015 u 15:34
Sean, molim te nastavi da prevodis, ako budemo cekali onoga, ko zna kad cemo docekati. Gleda mi se serija, a ne mogu bez prevoda.
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2015 u 15:39
I meni je previše da čekam čak tri dana, zato ću sačekam 10-ak dana da se sve prevede, pa ću onda da odgledam seriju...
Objavio: DaNteTVRiper
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2015 u 15:41
Trebate biti zahvalni na prevodu. Nije lako raditi prevod svaki dan, pored toga imam dosta drugih obaveza, biće danas novi prevod, i nadam se i svakog sledećeg dana, ako me obaveze ne budu sputale.
Objavio: Niko7a
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2015 u 00:02
Dante, ja sam itekako zahvalan, i svjestan sam svega. Znam da si zauzet, mozda ucis, radis, ali ja ludim, odgledao sam prvih 6 epizoda i onda sam sav u iscekivanju sto ce biti. Inace, tvoji prevodi su extra i vec sam ti jednom to i napisao. Nisam ovim komentarom nista lose mislio, vec samo zeljno iscekujem da odgledam narednu epizodu.
Objavio: DaNteTVRiper
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2015 u 11:10
U redu, razumem te, i ja sam nestrpljiv što se tiče prevoda serija koje pratim, međutim ne pišem takve komentare. Potrudiću se da izbacujem po jedan titl dnevno odsad, tako da možete svaki dan da pogledate po jednu epizodu, ili ko hoće može da sačeka pa da odgleda u komadu. ;)
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2015 u 11:35
Samo polako. Nema potrebe za žurbom. Samo prevodioci znaju kolika je to muka i koliko traje...
Usput, izvanredno je da izađe prevod za celu sezonu za 20-ak dana...
Objavio: sean12
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2015 u 14:34
Ma svaka čast za izbacivanje jednog prijevoda dnevno. Potrošiš vremena kao da svaki dan odeš na posao. A hoćeš li dobiti plaću to ćemo tek vidjeti.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2015 u 14:25
Trejler za 2. sezonu, gde možemo da vidimo Elektru i Panišera:
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: prevodilac
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2015 u 22:39
Kao veliki ljubitelj stripa serija me zamorila. Uglavnom iste scene koje se vrte u krug. Ne sviđa mi se što su ga, od superjunaka iz stripa, spustili na čoveka sa istančanim sluhom koji dobija batine. Puno naivnih detalja, posebno kada mogu ladno da ga ubiju vatrenim oružjem a svi se biju sa njim (sećate se indijane - tip izlazi i maše sabljama a on ga upuca pištoljem jer nema vremena za igranje). Ocena na imdb je preeeeterana 8.9 i mnogo za jednu prosečnu seriju (fanovi su čudo). Gledaću i drugi serijal i očekujem da ga poprave. Primećujem da polako naše junake spuštaju na ljudski nivo, počeli su sa Bondom koji je od superšpijuna postao samo emotivna ljuska sa mnogo mana. Ipak želim da su likovi iz stripova i knjiga baš to, nedodirljivi i iznad nas ili sam malo zastareo, sve se polako svodi na uravnilovku, svi smo isti jer društvu trebaju robovi koji će da ćute i rade.
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 20:43
Premijera 2. sezone biće 18. marta
Objavio: Kneginja
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2016 u 01:53
Prevode za 2 sezonu najavio je Arbok
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2016 u 15:07
Prevode za 2 sezonu je najavio TheRival i Daredevil Team
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: akoko1957
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2016 u 14:35
A gde je prevod za osmu epizodu druge sezone,pozdrav?
Objavio: Gale
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2016 u 12:59
Postavljen http://titlovi.com/titlovi/daredevil-229865/" rel="nofollow - za S02E13 (2016).
------------- Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2016 u 17:13
Obnovljeno za 3. sezonu
Objavio: Slavik
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 17:41
Odlična serija. Film (2003) je nula prema ovome. Vincent D'Onofrio je rasturio.
Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 17:20
Marvelov junak koji se bori za pravdu. Kao što je na početku ideja prikazana u filmu tako je i ostvarenjem ove akcione serije vjerno odrađena u prve dvije sezone. S nestrpljenjem očekujemo treću sezonu. Ocjena 1-5 . . 4
Objavio: puppet_master
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 10:33
Nikako da dočekam treću sezonu, što je najgore nisam ni siguran kada tačno izlazi (prošla se pojavila u martu, prethodna u aprilu)...a o Punisheru (tu ću se bome tek načekati) da i ne počinjem.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:06
Prva sezona mi je bila mnogo bolja nego što sam očekivao. Baš onako stripovski izgleda, da
nije bilo mobilnih i računara pomislio bih da čitam neki stari Eks
almanah. Mislio sam da će ovo biti prežvakanje očajnog filma sa Aflekom ili bar
nešto rađeno na taj kalup. Baš sam se iznenadio kako je dobro urađeno.
Drugom sezonom sam takođe bio zadovoljan. Obično ugnjave dok se ne upoznaju glavni junak i protivnik ali ta praksa
je ovde izostala. Susret dva "rivala" me je oduševio ali i malo
razočarao kad je Puniša dobio prvu rundu. Elektra je najslabija karika jer je u njenom slučaju serija bila u praznom
hodu zbog nekih scena koje su bile na ivici dosade. U svakom slučaju ovo
se isplatilo videti.
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 23:56
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2018 u 00:13
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2018 u 05:24
Objavio: Black Panther
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 04:08
Опааа :)
За две недеље почиње, а ја сам заборавио шта се све десило. xD
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 22:07
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 01:24
3 sezonu prevodi mirha 👍
Objavio: Black Panther
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2018 u 02:30
Фантастична трећа сезона!
Фиск је генијалан!
И коначно да ми се свиди Карен!
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2018 u 01:21
Odgledao sam prve tri epizode i više sam nefo zadovoljan viđenim. Rekovalescent se oporavlja, stara ekipa se povezuje i okuplja...
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2018 u 15:48
Ocena 8/10
Objavio: cersei
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 19:19
Dardevil.. moj omiljen junak, morala pauzirat 3 nastavka prije kraja, boli me...
svake sezone pokupi batine ali nikad koliko u ovoj... točno mene boli koliko ga mlate
Ima li kraja ovoj patnji
..ništ idem popit par analgina i pretrpjet ovu bol do kraja
Objavio: ivan-macanga
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 05:41
ja bih ovo mogao gledati dok sam živ......cersei je stvarno u pravu, u sezoni 3 ga svi " lome " ( nešto slično kao njegovog oca u ringu, u namještenim borbama + poveznica - provjereni recept iz Rockya )........likovi nam očito " uđu pod kožu "
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2018 u 17:12
cersei piše:
Ima li kraja ovoj patnji
Otkazano nakon 3. sezone
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2018 u 19:14
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2019 u 23:59
Nadam se da će se popišmaniti i nastaviti dalje.
Treća sezona mi je najbolja. Svako je imao svojih "pet minuta" da isprča svoju životnu priču i da se tako predstavi gledaocu. Maestralno sam se zeznuo kad sam pomislio da je odlično osmišljeno i realizovano akcijašenje glavni adut serije. Ne i u ovoj seriji i ne sa ovum suoerjunakom koji počinje kao vreće za udaeanje. Još nešto, dotični je pokazao da odelo ne čini čoveka.
Sve u svemu, serija koja će završiti u mojoj kolekciji.
Objavio: cersei
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2019 u 11:18
CSInvestigator piše:
cersei piše:
Ima li kraja ovoj patnji
Otkazano nakon 3. sezone
Objavio: Danis88
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2021 u 17:26
Treca sezona bez elektre, punishera je i najbolja sezona.. odlicna serija, charlie cox doktor
Objavio: Danis88
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2021 u 19:04
Jel daredevil zavrsen? Znali neko snimali se nastavak sezona 4?
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2021 u 19:09
Otkazan je posle tri sezone, dok za sada nema planova oko sezone 4.
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2024 u 06:42
Objavio: MarkoMarkc
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 00:01
Da li treba gledati ovu seriju pre Daredevil: Born Again?
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 00:26
Bila bi to dobra odluka, vrlo dobra je serija pre svega, i prosto te upozna sa likovima i njihovim odnosima, bude sve onda bliže/jasnije i potom u Daredevil: Born Again.
Objavio: MarkoMarkc
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2026 u 22:54
Ok hvala na odg
Objavio: imbrod
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2026 u 14:59
Vrhunska serija, pogotovo sezone 1 i 3. Maestralno. Jedna od rijetkih koje sam ponovo gledao nakon više godina.