| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 8910 |
| Korisnik | |||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:17 |
||
|
Ma ovo je izgubilo svaki smisao. Udarite u štrajk upozorenja, opet. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
suncani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2010 Lokacija: herceg novi Status: Offline Points: 53 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:19 |
||
Prvo da odgovorim kolegi Dariju, u pravu si nisam čitao sve i izvinjavam se zbog toga, ali vezano za tvoj odgovor, recimo što se tiče mene i sličnih meni hoćete li maknuti to sa početka prevoda jer se ja nisam pitao za to? Ponavljam dodavanje reklame za titlove na kraju prevoda nemam ništa protiv, možda bih čak i podržao ali samo to. Gajtana 1) Gajtana ja radim prevode iz svoje zabave i kad se zabavim prevođenjem želim to podijeliti i sa ostalima, kvaliteta mojih prevoda može biti diskutabila ali se ovdje ne radi o običnim korisnicima nego o odnosu prema meni kao prevoditelju i mojim prevodima. 2) Ni najmanje nisi u pravu za ovo, raspirtaj se malo i kod drugih. Niste mi odgovorili na zadnja dva a i najvažnija dva pitanja o reklami u dodatnom tekst filu i kako se to dovzoljava takav vid komunikacije osoblju titlova, kad bih ja za takav način izražavanja najvjerovatnije dobio ban. Na kraju u cjelosti se slažem sa tobom da treba smiriti strasti. |
|||
![]() |
|||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:21 |
||
Možeš se povlačiti iz rasprave koliko god hoćeš, ali opće poznato je da kad ljudi više nemaju argumenata onda se ponašaju agresivno, kao sad ti... Opet ponavljam, kolegica Istražiteljica dobro zna što sam mislio s onim postom, pa zato za objašnjenje pitaj nju. Skriveni dio jest, ali samo za obične članove, kao što vi imate skriveni dio za approval team i sad ovaj vaš staff. Je li u njemu pišete što vas je volja, je li drugi znaju za to? Ne. Onda dopusti da prevoditelji imaju svoj dio u kojem razmjenjuju iskustva i pišu što ih je volja. Mi smo isprovocirali Kvrleta? Bravo... Vjerojatno sam ga ja nagovarao da napiše ono što je napisao... ![]() |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:23 |
||
Ukoliko se ne smirimo, bojim se da će da nastrada neki monitor ni kriv ni dužan.
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:26 |
||
Da, naravno, nisam to napisao ili jesam, više se i ne sećam. Autorski prevodi će retroaktivno "ostati" bez reklame na početku. |
|||
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:28 |
||
|
Napisano u bar 20 postova |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:36 |
||
|
Ali budi realan, ko je normalan pročitao celu temu?
![]() Pusti ti nas nenormalne... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
suncani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2010 Lokacija: herceg novi Status: Offline Points: 53 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:36 |
||
|
Još jednom se izvinjavam zbog mog ne čitanja svih postavljenih odgovora, čisto da znate takav sam nažalost i u stvarnosti... nikad ne čitam do kraja (osim knjige) :)
Sada pošto još nisam dobio odgovor na zadnja dva pitanja, ako ne želite ovdje da ih odgovarate meni nije problem ali da li biste bili ljubazni da mi odgovorite preko privatne poruke ili barem kažete koga mogu od vas to da pitam? |
|||
![]() |
|||
suncani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:39 |
||
|
U međuvremenu sam dobio odgovor prije mog zadnjeg posta što opet naravno nisam vidio na vrijeme.... Hvala
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:40 |
||
|
Ažurirao cudak_31177 - 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:41 |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:40 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:51 |
||
Gazim svoju riječ po posljednji put, jer moram odgovorit na ovakav biser: 1. Povlačim se iz rasprave, jer ona nakon 3. stranice ima smisla kao tumor na mozgu, poligon za ispoljavanje frustracija par ljudi, igrom slučaja s PO... TO JE JEDINI RAZLOG! Nema smisla osim iznova se oduševljavat količinom baljezgarija... Što se tiče argumenata, imaš stranice i stranice mojih argumentiranih pisanja koja se nisi ni potrudio pročitat, jer da jesi, ne bi odavno tupio po svom... ![]() 2. ne trebam pitat CSi ništa, pitaj petka ili ostale, da li kod nas igdje na forumu i u bilo kojem skrivenom dijelu (prevoditeljski, staff, approval, extreme) piše išta ponižavajuće za neki drugi sajt? Pre nisko je to za nas... A da to moderatori ili admini kod vas ne samo da odmah ne brišu i sankcioniraju, nego već i potenciraju, zar to nije istina? Stari, molim te, ne smatraj me budalom, šta ti misliš da mi se nisu samoinicijativno javili prevoditelji i upozorili na takve činjenice. I dobrano me iznenadili... Samo te čekam i hvatam u laži i muljažama, prvo si negirao, sad mjenjaš ploču, tko zna kako bi dalje reagirao... ne da mi se više igrat mačke i miša pa ti evo sve karte na stol. U duhu dobrih odnosa koje sam njegovao s tobom, bolje je da ostavim ovo na tome i prekinem raspravu, a ti se lijepo javi meni na privatnu poruku pa pravdaj ako te volja... Ali stvarno nema potrebe za tim.3. Kvrleta ste isprovocirali, jer već je danima nepotrebno otvorena tema, bez argumenta, bez ičega. Krivi je zaključak čovjek izvukao, referirajući se na nešto od čega se odustalo prije dva tjedna. Čak si i sam priznao da ti ne smetaju te ''reklame'' i opcija odabira. Kao i većina kolega još davno prije. Čemu onda daljnja nepotrebna rasprava i sudjelovanje u bezrazložnom prepucavanju? Osim ako nije neki drugi skriveni cilj u pitanju? Evo ja se povlačim jer se sve već zna... Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav Ažurirao bubba ho-tep - 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:54 |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 8910 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |