Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li može ovo da se uradi?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li može ovo da se uradi?

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li može ovo da se uradi?
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:10
Skino sam neki film tačnije (The Descent) sa neta i on je sinhronizovan na lošem ruskom jeziku,tj. samo jedan glas odrađuje sve likove u filmu,a u pozadini se čuje i original engleski.Da li postoji način da se skine taj ruski jezik i ostavi samo original?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:01
isto to, samo drugi film. ajd ko zna kako da maknemo Rusa??

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:08
Bilo bi od velike pomoći.Baš sam tražio taj film i skinem ga i jbg ono na ruskom.Bruka od njih!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:26
šta bruka, kad nemaš izbora... imam 4 takva, do svih mi je jako stalo i u sva 4 se čuje originalni dijalog i music ispod Rusa 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:53
I meni je stalo do ovog filma i da sam znao da je ruski ne bi ga sigurno skido!

- Armin van Buuren

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 03:55
e pa onda ga uzmete od mene sa super slikom i titlom te stvar rjesena, jer
brisem taj film uskoro kad ga pogledam.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 09:46
Jbg necu samo taj film uzeti.Daj neki katalog da nadjem jos nesto!

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 17:43
ehm, dariuse...mora da se može to izvesti, samo mi ne znamo...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 18:40
naso sam neki tutorijal ali ga nisam isprobo.Pomocu sound forge.Zvuči čudno,ali možda će da radi.Nisam još probo jer nemam vremena.

- Armin van Buuren

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 18:52
znaÄŤi postoji nada da se moĹľe maknut ruska sinhro. da ostane samo eng.=??

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:08
Mislim da je to neizvodljivo.
Ignorance is bless.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:20
aco, ako radi, javi
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:41
AcaN daj mi mejl da ti posaljem popis
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:05
Mislim da je Hawkmoon u pravu ! Tako nesto nije izvodljivo ! Bar ne sa programima koji su u najsiroj upotrebi !
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:24
acandragan@yahoo.com

Hoće neko da proba ovaj tutorijal,pa nek onda presude,da li može ili ne?

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:27
Citiraj Mislim da je Hawkmoon u pravu ! Tako nesto nije izvodljivo ! Bar ne sa programima koji su u najsiroj upotrebi !

Slažem se
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 21:12
Mislim šta reći ja nudim nekom to da proba,a oni mene ne j*** ni 5 posto.znači ne treba nikom tutorijal!

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 22:05
šalji meni na spooking93@email.t-com.hr
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2006 u 00:10
acane  imas mejl
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 13:31
evo,kao prvo sry što sam zaboravio na ovo,..dobio sam tutorijal i treba sad skidat još neki sonyev program od cca.30mb,a tek sad vidim da ja zapravo i nemam niti jedan ovakav film cijeli jer bi sve te,dok skužim da su sinhronizirani,prekinuo prije kraja downloada...
pa ako ima netko drugi volje da proba,ne čini se nemoguće..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.