Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Da li može ovo da se uradi?

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9019
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 00:38
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Da li može ovo da se uradi?
Objavio: AcaNDr
Tema: Da li može ovo da se uradi?
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:10
Skino sam neki film tačnije (The Descent) sa neta i on je sinhronizovan na lošem ruskom jeziku,tj. samo jedan glas odrađuje sve likove u filmu,a u pozadini se čuje i original engleski.Da li postoji način da se skine taj ruski jezik i ostavi samo original?

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: kl0kan
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:01
isto to, samo drugi film. ajd ko zna kako da maknemo Rusa??

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:08
Bilo bi od velike pomoći.Baš sam tražio taj film i skinem ga i jbg ono na ruskom.Bruka od njih!

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:26
šta bruka, kad nemaš izbora... imam 4 takva, do svih mi je jako stalo i u sva 4 se čuje originalni dijalog i music ispod Rusa 

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:53
I meni je stalo do ovog filma i da sam znao da je ruski ne bi ga sigurno skido!

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Darius
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 03:55
e pa onda ga uzmete od mene sa super slikom i titlom te stvar rjesena, jer
brisem taj film uskoro kad ga pogledam.

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 09:46
Jbg necu samo taj film uzeti.Daj neki katalog da nadjem jos nesto!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 17:43
ehm, dariuse...mora da se može to izvesti, samo mi ne znamo...

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 18:40
naso sam neki tutorijal ali ga nisam isprobo.Pomocu sound forge.Zvuči čudno,ali možda će da radi.Nisam još probo jer nemam vremena.

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: spooking93
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 18:52
znaÄŤi postoji nada da se moĹľe maknut ruska sinhro. da ostane samo eng.=??

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Objavio: Hawkmoon
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:08
Mislim da je to neizvodljivo.

-------------
Ignorance is bless.

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:20
aco, ako radi, javi

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 19:41
AcaN daj mi mejl da ti posaljem popis

Objavio: Vladika
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:05
Mislim da je Hawkmoon u pravu ! Tako nesto nije izvodljivo ! Bar ne sa programima koji su u najsiroj upotrebi !

-------------
Vladika

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:24
acandragan@yahoo.com

Hoće neko da proba ovaj tutorijal,pa nek onda presude,da li može ili ne?

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: blackpantera84
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 20:27
Citiraj Mislim da je Hawkmoon u pravu ! Tako nesto nije izvodljivo ! Bar ne sa programima koji su u najsiroj upotrebi !

Slažem se

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 21:12
Mislim šta reći ja nudim nekom to da proba,a oni mene ne j*** ni 5 posto.znači ne treba nikom tutorijal!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2006 u 22:05
šalji meni na spooking93@email.t-com.hr

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2006 u 00:10
acane  imas mejl

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 13:31
evo,kao prvo sry što sam zaboravio na ovo,..dobio sam tutorijal i treba sad skidat još neki sonyev program od cca.30mb,a tek sad vidim da ja zapravo i nemam niti jedan ovakav film cijeli jer bi sve te,dok skužim da su sinhronizirani,prekinuo prije kraja downloada...
pa ako ima netko drugi volje da proba,ne čini se nemoguće..

-------------

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 14:17
Ajde pošalji mi tutorial na email.Imam ja soundforge

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 14:57
daj mail

-------------

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 15:18
antebeljo84@yahoo.com

Objavio: mirod
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 15:20
jeli netko probao taj film sa VIN AVI VIDEO KONVERTEROM prebaciti u dvd format pa kada se sa DVD SHRINK-om analizira film skine se kvačica sa ruskog jezika a ostavi za engleski,možda bi upalilo.

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:17
pa ne znam baš...sumnjam jer je ruski zaljepljen preko engleskog i to bi išlo samo preko nekih filtera i sl.,ali ako netko ima takav film neka proba napravit.

-------------

Objavio: mirod
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:22
ACAN govori o ruskom jeziku koji se čuje na filmu znači ne govori o titlu koji je zalijepljen na film.neka oproba,nema šta izgubit.

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:28
pa ne govorim ja o titlu...nego o svim takvim filmovima...u kojima je ruski audio zaljepljen preko eng.,i to tako amaterski da se još čuje originalni..

-------------

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:49
U divxu nema više audio traka,samo je jedna;znači da su spojeni i engleski i ruski i to neće bit lak posao.Probat s ovim filterima što mi je poslao spooking pa javim...

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:50

ništa od tog. bar meni ne radi. probala sam na Little Mermaid 2. jedan je zajednički audio, rus govori dijalog, pa ućuti kad naiđe muzička numera. al nema šanse to razdvojiti, bar ne ovako kako reko mirod

nije to amaterski, spook. oni hoće da se čuje i original. što ti to sjebe čitav film, druga je stvar...

Objavio: BELI
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2006 u 13:24
Je li iko pokusao da razdvoji video i audio i dobijeni audio da obradi?
Nemoguce da niko nije uspeo da to obradi.

Ako dobijete visekanalni audio morali bi da uspete da maknete ruse.

Posalji mi tuturijal, a ako hocete vise o ovome imate sajt www.doom9.org

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2006 u 15:44
beli ,daj mail i poslat ću ti tutorijal

-------------

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 12:04
Ajte ljudi da vidimo da li smo ušli u trag i tome,ako neko hoće nek proba!

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 13:29

Fora je u tome da ako su ruska sinhronizacija i original sinhronizacija na dva razlicita kanala snimljena , postoji mogucnost da u SoundForge-u ocistis jedan od ta dva kanala , tacnije da ga stisas maximalno koliko to moze , i tako ces moci da ga bar donekle dezintegrises...ipak,negde u pozadini ce se jos uvek cuti zvuk , ali onako iz prikrajka ...

E sad ,ako je ruska sinhronizacija uradjena preko istog kanala , koliko ja umjem da radim sa zvucnim fajlovima , to je nemoguce uraditi ...

E i ti rusi ,pojma nemaju da naprave nesto , evo ja nabacio neki DVD dokumentarac , a slika zvuk i titl su  u potpunoj disharmoniji , zvuk ide 15 min ispred slike , a titlovi kasne za slikom 10ak min, i to sve na original dvd-u ....koji smarachi ... a da nepricam da SubRip nemoze da prepozna niti jedan simbol , vec se tripuje da su cele reci , a ponekad i cele recenice neki simbol .....

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 14:47

ništa ne može sound forge protiv rusa, po istom kanalu idu oba.

baš i kad bi išo po dva razna kanala i uspeo da ga izblediš malo, opet ruske sinhronizacije ima mnogo više nego originala, jer on sere sve vreme, ne samo da govori dijalog, nego i opiše sve što vidi, kaže npr ''šesta avenija'', ''poštansko sanduče'', ''antikvarnica'', ''zatvoreno'' itd, ma sve što vidi kaže!!!  i tu nema spasa...

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 16:16
POTOP

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 16:43
ali ja mislim da kako je i beli rekao da bi nekako trebalo bit moguće to napravit kad rastaviš video i audio...i onda samo radit na audiu...samo treba nać programe i tutorijale..

-------------

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 17:10
jbg nema leba od toga!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 17:36
nema leba. odnela sam na poso u televiziju, čačkali su ga 2, 3 dana. kaže tonac, onog časa kad se rus nalepio odozgo, tad je sjeban na vjeke. i to je to. isto je i sa poljskim, ko ima.

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 19:09

-------------

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 19:18

Sranje.Rusi nam uvek zagorče život!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 19:22
a neki su taaako dobri filmovi samo takvi avaliable za skinut...zašto ne živimo u americi gdje je valjda90% svih filmova ikad snimljenih izašlo na dvd-ima i jeftiniji su...

-------------

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 19:32
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

a neki su taaako dobri filmovi samo takvi avaliable za skinut...zašto ne živimo u americi gdje je valjda90% svih filmova ikad snimljenih izašlo na dvd-ima i jeftiniji su...

Šta da ti kažem to je amerika!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2006 u 22:19
ne volim ameriku 
snaći ću se već nekako za ova 4 filma sa ruskim zvukom...

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 03:23
 HE HE,,,,Kloki, obozavam te.   Bas zbog ovih komentara.

Utesite se, znate kako kaze Dzoni ?   " Pit, i to je Amerika"

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 04:38

pih, i to je amerika...

http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm - http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:15
Originalno postovano od strane groznim-84 groznim-84 piše:

moze i u SoundForge-u ali osmici sony-evoj a i moze sa najnovijim cocekom ffdshow.    a ako je jedan kanal moze i to u SoundForge-u ali se neisplati treba izgubiti dosta sati da se to uradi.

e, to su i meni rekli. da nije vredno truda... pa i nije.

Objavio: turky_
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:51
mozda se moze u sound forgeu tak da se pojacaju pozadinski zvukovi a ovi utisaju,al samo ak je rijec o presnimavanim zvukovima,ima tih stvarcica,al ne isplati se zaje*avat s tim!!

-------------
mario_turkovic@net.hr

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:53
kloki, dobra ti je ova stvarcica!!   
http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

-------------
mario_turkovic@net.hr

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:58
kloki, dobra ti je ova stvarcica!!   
http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

-------------
mario_turkovic@net.hr

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2006 u 23:20
radi se o mjuziklu, pa smo prigušivali Rusa na razne načine, samo da music izbije u prvi plan. al ne vredi...
...............................................
jelda dobra fora? celu noć se zajebavali sa flexibilnim Georgeom

Datum objave: 24.Svibanj/May.2006 u 18:48
evo,znam da je star topic,al mi je palo nešto na pamet: dal bi se mogao razdvojit video i audio od ovog ruskog izdanja,a onda s vhs-a tog filma izripat isti na komp pa izdvojit zvuk,a onda spojit video od prvog i audio od drugog?

-------------

Objavio: Guests
Datum objave: 24.Svibanj/May.2006 u 18:55
moze se, tako sam ja bleda runner, ali to ti je puno posla, moras zvuk montiratzi(tako je bilo u mome slucaju) ali mozda ti se posreci da samo podesis pocetak zvuka i kasnije sve valja

probaj

Datum objave: 24.Svibanj/May.2006 u 19:11
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

ali mozda ti se posreci da samo podesis pocetak zvuka

Ovaj prvi dio posla ti je lagan(možeš pomoću Virtualduba),uštimavanje zvuka će ti bit jedini problem kao što je speedy rekao...

-------------
http://www.crtanifilmovi.tk

Objavio: Guests
Datum objave: 24.Svibanj/May.2006 u 19:54
u biti, isto je kao namjestanje titla, ali puno sjebanije 

Datum objave: 24.Svibanj/May.2006 u 23:13
imam ruski Wedlock, dobar film i baš mi je stalo...al zajebano je...

Objavio: darije
Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 01:21
NE ISPLATI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------

Objavio: Vladika
Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 13:22
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Tacno tako, ali ako neko voli izazov i ako ima malo slobodnog vremena ...

-------------
Vladika

Objavio: blackpearl
Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 16:41
Ja kad skinem takav film ja ga odmah brisem, ko ce da se maltretira sa svim time ili cak da gleda takav film sa rusima

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 17:28
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Tacno tako, ali ako neko voli izazov i ako ima malo slobodnog vremena ...

a gle...to je ono u kranjem slučaju,al zbilja ima tako dobrih filmova samo u takvim ruskim verzijama,pa se možda i isplati,a ako uspijem s kojim mogu napravit torrent e eng.zvukom ako bude zainteresiranih,naravno..

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 17:43
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Ja kad skinem takav film ja ga odmah brisem, ko ce da se maltretira sa svim time ili cak da gleda takav film sa rusima

ehm, još kako ga gledam, ako je jedini...

Objavio: blackpearl
Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 18:01
e onda jbg, samo ce da umanji dozivljaj gledanja filma, barem meni

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2006 u 19:11
Rus mi je sjebo Malu sirenu 2 do koske 

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk