Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crna lista-Selver Hasanović
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crna lista-Selver Hasanović

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 19:00
nije bboy tvoj topic izbrisan,tu je samo malo potrazis lega:

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 19:44
Originalno postovano od strane rabbit rabbit piše:

Meni je jedan rodjek slao razglednicu iz nekog primorskog mesta u Crnoj Gori, kao adresu je nave:

prima
(prezime je bilo ispravno) Bata (Inace to mi je nadimak)
ulica preko puta crkve (ni boj ni nista)
(naziv mesta bez postanskog broja)
Srbija

Ma zna ih poštar.... I dobiše ljudi pismo....
LOLLOL
LOLLOLLOL
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 21:01
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

nije bboy tvoj topic izbrisan,tu je samo malo potrazis lega:

jups Embarrassed

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 11:18

Ponekad se zamislim, citajuci prvu stranu, da li je to ono DRZTE LOPOVA

BEZ UVREDE ,  MOLIM. Previse je podudarnosti....isti broj diskova, Sarajevo...ko li koga ovde zavrce?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
naja-shop.NET View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:15
prvenstveno, prva razmijena kod mene ide preko 50 dvdiova, a normalno radim sa stalnim kolegama preko 100 ili preko 200 ili 300 dvdiova, tako da je licno za mene 60 diskova malo i nije neki veliki trosak, to sto je on mene izradio to je moj problem, al ja vama javljam mail i adresa njegova u slucaju da se nekom javi da znate et ;)

pozdrav

jaLe
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:24
kako ove prevarante nije strah nasilja...

jednom ne platih kolu u kafiću i danima na svakom ćošku vidim konobara kako me sa toljagom ganja :(
Na vrh
Kieslowski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kieslowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2008 u 01:34
Ne mogu vjerovati sta ovdje pise. Tog momka ja licno znam. Ne zove se Selver Hasanovic vec Hukara Isam. On mi je komsija. Ali nisam znao da je tolika gnjida. Nazalost, prije mjesec dana je otisao u Australiju. Dobio je vizu na 4 mjeseca. Valjda je nece protuziti. Evo vam njegov MSN:
isamhuki@hotmail.com

Ako treba jos kakvih informacija slobodno mi se javite.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2008 u 01:46
btw mnogo stara tema..ajd pozdravi ga,pa nek posalje diskove ako jos nije..
samo će malo više platiti ako salje iz australije LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.